Top 5 apartmana sa đakuzijem u prvoj polovini 2018

Novi apartmani s vremena na vreme analiziraju svoje poslovanje, a sve to radi omogućavanja jednostavnog, kvalitetnog i povoljnog uživanja u čarima Beograda.

Top 5 apartmana sa đakuzijem u prvoj polovini 2018

S vremena na vreme mi u Novim apartmanima volimo da podvučemo crtu i uradimo analizu popunjenosti smeštajnih kapaciteta, kao i toga koji apartmani beleže najveće interesovanje, a sve sa kontinuiranim ciljem poboljšanja ponude smeštajnih kapacitet, kako Novih apartmana, tako i našeg voljenog Beograda.

Ovaj put u centru našeg interesovanja jesu apartmani sa djakuzijem, kategorija koja kontinuirano beleži veliko interesovanje kako domaćih, tako i inostranih gostiju. Stoga smo ovom priliko izdvojili 5 apartmana iz ovog segmenta koji su u prvoj polovini 2018. godine postigli veoma visoku posećenost i izazvili veliko interesovanje gostiju.

DOMINO 2

beograd-novi-beograd-apartman-domino-2-0-537_featured_default

Domino 2 je apartman koji je već na dobrom putu da prestigne prošlogodišnjeg pobednika u kategoriji broja noćenja, svog imenjaka, apartman Domino. Na veoma dobroj lokaciji koja omogućava fantastičnu povezanost sa svim delovima Beograda i blizinu aerodroma, kao i poslovnog i administrativnog središta srpske prestonice ovaj smeštaj predstavlja logičan izbor za sve poslovne ljude. Sa druge strane, dve sobe u koje se mogu smestiti do četiri odrasle osobe, zatim Jacuzzi kada za dve osobe, kao i infracrvena sauna sačinjena od nordijske smreke koja svojim specifičnim mirisnim smolama gostima ovog apartmana pruža zaista jedinstven ugođaj ovaj apartman čini veoma poželjnim i kod svih onih željnih potpunog opuštanja, a koji pri tom jedan vrhunski spa centar žele da imaju samo za sebe.

AKVARIJUM

IMG_2573_featured_default

Apartman Akvarijum nalazi se u neposrednoj blizini Cvetnog trga i predstavlja pravi mini spa centar opremljen sa saunom i prostranom hidromasažnom kadom. Ono što je specifikum ovog smeštajnog kapaciteta i po čemu je on dobio ime jeste fenomenalni akvarijum koji zauzima čitav jedan zid i koji ovom apartmanu zaista daje visoku dozu autentičnosti. U neposrednoj blizini ovog smeštaja su Beograđanka, SKC, park Manjež, Beogradsko dramsko pozorište, zatim, Bulevar kralja Aleksandra, kao i park Tašmajdan, pa lokacijski opravdava izrazito veliko interesovanje kod domaćih i inostranih gostiju. Apartman Akvarijum inače je dobio ime po velikom akvarijumu koji pokriva ceo jedan zid apartmana, što doprinosi jedinstvenoj atmosferi koja odiše svakim kvadratnim metrom ovog prostora. Gosti koji doalze sa svojim automobilom imaju mogućnost i dodatne rezervacije parking mesta za sve vreme boravka, što, s obzirom na lokaciju, predstavlja dodatnu vrednost ove smeštajne jedinice.

ATLAS 2

Apartman_A2_-_6_featured_default

Apartman Atlas 2 lociran je na beogradskoj opštini Voždovac koja svojom blizinom i kvalitetnom povezanošću predstavlja svojevrsni produžetak centralnih gradskih opština. Apartman je zaista luksuzno i moderno opremljen, a u njegovom enterijeru svakako se ističe prostrana hidromasažna kada koja, imajući u vidu veliki broj kamenih površina, svojim gostima zaista pruža iluziju jedne intimne, skrivene pećine. Atlas 2 je apartman – studio namenjen za komforni smeštaj dve odrasle osobe koje, ukoliko dolaze automobilom, imaju obezbeđen parking prostor. Veoma interesantna karakteristika ovog smeštajnog kapaciteta jeste 24 - časovna mogućnost check in-a, što predstavlja retkost u ponudi beogradskih apartmana i stanova.

AFRODITA

beograd-sumice-apartman-afrodita-0-554_featured_default_2

Apartman Afrodita na Dušanovcu koji, iako nije u strogom centru, predstavlja idealan izbor za sve one kojima je važna laka konekcija sa autoputem, dok im je samo par stanica i 10 minuta dovoljno prihvatljivo da se nađu u strogom centru Beograda. Afrodita je veoma komforan i udobno opremljen smeštajni kapacitet, pa gostima pored kvalitetnog smeštaja pruža i mogućnost uživanja u prostranoj hidromasažnoj kadi dovoljnoj za nesmetano uživanje dvoje odraslih ljudi. Maksimalni kapacitet ovog apartmana jeste četvoro odraslih osoba i predstavlja jedan od najprostranijih apartmana opremljenih sa hidromasažnom kadom koji se nalaze u ponudi Novih apartmana. Ovaj smeštaj nema svoj parking, ali se nalazi u ulici koja nije zonirana i u kojoj se uvek nađe par slobodnih parking mesta.

AQUA

IMG_5975_featured_default

Apartman Aqua nalazi se na Novom Beogradu u Bulevaru Milutina Milankovića nekadašnjem Trećem Bulevaru. U okruženju apartmana su Coffee Dream, Gorenje, Hyundai, Auto Čačak, nedaleko je novobeogradska buvlja pijaca, a još malo dalje nalazi se Delta City, Airport City, Belvil, A Blok i Savada. Vrlo blizu je i bolnica Medi Group. Radi se o apartmanu sa Jacuzzi kadom za dve osobe, što ujedno predstavlja i maksimalni kapacitet ovog aparatmana relativno male površine. Ipak, bez obzira na 33 kvadratna metra, pored prostrane hidromasažne kade, bez problema je stala i mala kuhinja, kao i veoma udobni bračni krevet punih dimenzija. Pored kvalitetne opremljenosti, ono što je takođe uticalo na popularnost ovog smeštajnog kapaciteta jeste i veoma povoljna cena dnevnog najma za jedan ovako visok nivo opremljenosti.
Apartman nema obezbeđen parking, međutim njegova mikro lokacija zaista obezbeđuje nesmetano i besplatno parkiranje u svakom periodu dana.

Svim budućim gostima savetujemo da, bez obzira na ovu listu, ipak detaljno pogledaju našu bogatu bazu apartmanskog smeštaja. Sigurni smo da ćete u našoj bazi na pregledan i veoma jednostavan način imati priliku da napravite selekciju shodno vašim željama, potrebama i mogućnostima i da ćete u njemu provesti nezaboravne trenutke, ujedno uživajući u brojnim čarima i znamenitostima Beograda!

Podeli sa prijateljima


processing...