Top 5 najposećenijih spa apartmana u 2023 godini

I ovogodišnja TOP 5 lista Novih Apartmana tradicionalno prikazuje 5 najposećenijih apartmana iz naše ponude koji su na goste ostavili najbolji utisak.

Top 5 najposećenijih spa apartmana u 2023 godini

Pred kraj svake godine ekipa sa portala Novi Apartmani tradicionalno pravi “presek” poslovanja kada, oslanjajući se na statistiku rezervacija, ostvarena noćenja, kao i na pozitivne utiske gostiju, kreira “TOP 5” listu apartmana iz pojedine oblasti. Ovaj put odlučili smo se za TOP 5 NAJPOSEĆENIJIH APARTMANA SA ĐAKUZIJEM!

Na poziciji broj 5 u 2023. godini svoje mesto na listi izborio je apartman ČIKAGO, moderno opremljeni SPA apartman idealan za uživanje i opuštanje dve osobe. Nalazi se na 15 spratu što garantuje dobar pogled i u blizini Savskog keja, ali i Arene i trgovinskog centra Delta City.

Moderni i kvalitetni elementi enterijera, fantastična pozicija, kao i vrlo pristupačna cena definitivno su razlozi koji su ovaj apartman sasvim opravdano doveli na ovogodišnju TOP 5 listu.

Ne treba zaboraviti ni na još jedan vrlo važan podatak za sve goste koji dolaze sa svojim automobilom. Naime, u neposrednoj blizini ovog smeštajnog kapaciteta nalazi se veliki broj besplatnih parking mesta što u metropoli kao što je Beograd svakako nije čest slučaj.

4. poziciju ove godine zauzima apartman koji se inače potpuno opravdano nalazi na našim TOP listama. U pitanju je apartman Kapri . Smešten je u Kruševačkoj ulici na Voždovcu, a ono što ovaj apartman zaista izdvaja od inače jake konkurencije jeste elegantna „Jakuzzi“ kada namenjena komfornom uživanju za dve osobe i bez greške će pružati ultimativne trenutke uživanja svakome ko se nađe u njenom zagrljaju. Ovaj vrloluksuzni apartman nudi i kompletno opremljenu kuhinju, pa ukoliko poseduje zavidne kulinarske veštine kojima nekoga želite da zadivite u ovom apartmanu to ćete bez problema moći da učinite. Ukoliko dolazite svojim automobilom bićete u mogućnosti da ispred same zgrade pronađete besplatan parking.

Na trećem mestu ove godine nalazi se apartman Bum 2. U pitanju je joše jedan fenomenalni smeštaj iz baze Novih apartmana pod kategorijom apartmana sa đakuzijem! Nalazi se u Bulevaru Zorana Đinđića, u samom centru Novog Beograda što gostima ovog smeštajnog kapaciteta garantuje vrhunsku povezanost sa svim bitnim delovima Beograda. Do Delta City-ja i do poslovnog i trgovinskog centra “Ušće” stiže se za samo 5 minuta, a još su bliže Merkator i Beogradska Arena. A što se samog smeštaja tiče, jednostavno rečeno, sve je podređeno uživanju i relaksaciji . Dnevni Boravak predstavlja odličan primer uspešne integracije dnevnog dela kojim dominira garnitura za sedenje i prave jakuzzi kade koja je sastavni deo dnevnog boravka i nalazi se iza garniture. Ovaj stan poseduje i vrhunsku saunu. Bum 2 pružiće vrhunsku udobnost za maksimalno četiri odrasle osobe. Takođe, ukoliko dolazite automobilom, ispre zgrade ćete pronaći besplatan parking ispred same zgrade.

IMG_2573_featured_default

Na ovogodišnjoj listi drugo mesto ponosno zauzima smeštaj Domino ! U pitanju je apartman koji već godinama kontinuirano beleži zaista zapažen broj noćenja. Nalazi se na Novom Beogradu u modernoj zgradi u Bulevaru Zorana Đinđića i prve goste primio je, sada već davne 2016. godine kada je vrlo brzo prepoznat od strane gostiju kao smeštajni kapacitet koji zaista nudi puno toga. Apartman se redovno održava i poboljšava u skladu sa trendovima u dizajnu enterijera, a osim dobre lokacije i luksuzne opreme, ovaj apartman izdvaja se i po fenomenalnom SPA centru sa hidromasažnom kadom i modernom saunom koja će doprineti potpunom opuštanju svakoga ko se odluči da baš ovaj smeštajni kapacitet odabere za svoju bazu u Beogradu.

Apartman koji je definitivno ostvario najviše poseta i za koji gosti uvek pronalazili samo reči hvale jeste ovogodišnji najbolje kotirani apartman na TOP 5 LISTI NAJPOSEĆENIJIH APARTMANA SA ĐAKUZIJEM! U pitanju je Hidra još je jedan apartman koji se svojim luksznim sadržajem izdvaja od zaista jake konkurencije. Vrhunska hidromasažna kada impozantnih dimenzija (213x160 cm) i moderna zgrada i prirodno okruženje karakteristično za popularni beogradski kvart Banovo Brdo kontinuirano doprinose visokoj oceni ovog smeštajnog kapaciteta. Takođe, ova lokacija dobro je povezana sa ključnim delovima Beograda, pa će gosti ovog smeštaj biti u mogućnosti da vrlo brzo stignu gde god to požele.
“Hidra” se nalazi na 10 spratu tako da će njeni gosti u svako trenutku uživati u jedinstvenom panoramskom pogledu na ceo Beograd. Hidra je namenjena za istinske hedoniste. Ukoliko dolazite automobilom, oko zgrade ćete uvek pronaći slobodan parking!

Kao i uvek do sada, bez obzira na ovu listu, svim budućim gostima predlažemo da detaljno pogledaju našu bogatu bazu smeštajnih kapaciteta, jer će tako na vrlo pregledan i jednostavan način napraviti selekciju u skladu sa željama i mogućnostima što će doprineti da boravak u Beogradu ostane u najlepšem sećanju.

Podeli sa prijateljima


processing...