Top 5 spa apartmana u 2020. godini

Po završetku svake godine, bez obzira na globalnu pandemiju, vreme je da se podvuče crta i da se tradicionalno izdvoje oni najbolji!

Top 5 spa apartmana u 2020. godini

Bez obzira na neverovatne izazove koje je 2020. godina nametnula, SPA apartmani su tokom cele godine beležili zapaženi broj poseta, ali i brojne pozitivne komentare naših zadovoljnih gostiju. Mi sa Novih apartmana (link) nismo nimalo iznenađeni ovakvim razvojem situacije, jer, osim potrebe za visokokvalitetnim smeštajnim kapacitetima, u prethodnom periodu veliki broj sugrađana takođe je imao potrebu za opuštanjem i uživanjem u svim blagodetima modernog spa centra, ali na adekvatan i epidemiološki bezbedan način, što je ujedno i preporuka nadležnih regulatornih tela Srbije.

Tokom 2020. godine, na laskavu TOP 5 listu Novih apartmana ušli su sledeći smeštajni kapaciteti: Kapri, Domino 2, Bum 2, Hugo i Laguna spa.

Apartman Kapri

beograd-vozdovac-apartman-kapri-8-541_gallery_default

Apartman Kapri smeštajni je kapacitet koji se nalazi u Kruševačkoj ulici na Voždovcu.

Ono što ovaj apartman zaista izdvaja od brojne prestoničke konkurencije jeste veoma elegantna Jakuzzi kada namenjena za dve osobe koja će uvek pružiti istinsko zadovoljstvo svakome ko se nađe u njenom zagrljaju. zadovoljstvo. Ovaj veoma kvalitetno opremljen apartman u okviru svog sadržaja nudi i kompletno opremljenu kuhinju i kupatilo, pa ukoliko želite da demonstrirate i svoje zavidne kulinarske sposobnosti, to ćete bez problema moći da učinite.

Apartman Domino 2

beograd-novi-beograd-apartman-domino-2-0-537_featured_default_1

Ne sećamo se da je apartman Domino 2 propustio da se nađe na nekoj od naših tradicionalnih top lista u kojima ističemo smeštajne kapacitete koji su po svojim rezultatima, ili jedinstvenim odlikama zaslužili da se na njima nađu. Ovaj spa apartman sa đakuzijem namenjen je za dve osobe i kao takav je najudobniji i najprijatniji. Ipak pored bračnog kreveta u apartmanu se nalazi i rasklopiva kožna garnitura, te se uz njeno korišćenje može koristiti i kao četvorokrevetni smeštaj. Đakuzi kada namenjena je za dve osobe, a tu je i infracrvena sauna sa nordijskom smrekom i mirisnim smolama koje pružaju predivan opuštajući osećaj.

Ovaj apartman nalazi se u Bulevaru Zorana Đinđića na Novom Beogradu, nedaleko od Fontane i Auto-puta i povezanost sa ostalim značajnim lokacijama i delovima grada zaista je odlična. Uz to, ispred zgrade nalazi se parking koji posetioci apartmana mogu besplatno da koriste.

Apartman Bum 2

DSC_2015_featured_default

Apartman Bum 2 još je jedna novobeogradska SPA zvezda smeštena u ulicu Zorana Đinđića.

Moderno opremljen sa interesantnom rasvetom ovaj apartman izdvajaju dve vrhunske Jakuzzi hidromasažne kade, kao i fenomenalna sauna koja će svakako doprineti da se lišite stresa, ali i nakupljenih toksina. Zbog svega ovoga, kao i zbog činjenice da, bez obzira na veoma bogatu SPA ponudu ovaj apartman ima sasvim dovoljno prostora da udobno smesti 4 osobe činjenice su koje ovaj smeštajni kapacitet sasvim opravdano pozicioniraju na ovoj našoj listi.

Apartman Hugo

IMG-39da171eca2fea41b65d7864021608d3-V_gallery_default

U strogom centru, u Čika Ljubinoj ulici, nalazi se apartman Hugo.

Ovo je smeštajni kapacitet koji se svojim ekstravagantnim, ali pre svega visokokvalitetnim opremanjem izdvaja od brojnih sličnih apartmana lociranih u strogom centru. Letimičan pogled na enterijer ovog smeštaja govori da je fokus pre svega na hedonizmu i beskompromisnim trenucima uživanja. Tome svakako doprinosi hidromasažna kada koja gostima omogućava da se u potpunosti prepuste svim čarima. Blizina Knez Mihajlove ulice, ali i mogućnost parkiranja u strogom centru Beograda zaista predstavljaju velike prednosti koje ovaj jedinstveni apartman pruža i zbog kojih se potpuno zasluženo našao na ovoj listi.

Apartman Laguna Spa

beograd-zvezdara-apartman-laguna-spa-0-486_featured_default

Apartman Laguna Spa nalazi se u blizini sportskog centra Olimp, kao i Zvezdarske šume, što ga čini idealnim izborom svih onih koji žele da sa jedne strane budu blizu najstrožeg centra, dok sa druge strane ne žele da budu konstantno izloženi neizostavnoj buci i gužvi koju strogi centar sa sobom neminovno nosi. Reč je o zaista posebnom apartmanu koji svim gostima nudi, udoban smeštaj sa akcentom na bogati SPA sadržaj na kome se zaista nije štedelo. Tako gosti ovog apartmana imaju na raspolaganju profesionalnu finsku saunu, kao i najmoderniju Jakuzzi hidromasažnu kadu. Laguna Spa često je prvi izbor sportista, kao i ljubitelja zdravog i aktivnog života kojima je Beograd samo baza u daljem otkrivanju brojnih prirodnih lepota cele Srbije. 

Podeli sa prijateljima


processing...