Zabava na svakom koraku

Decembar je mesec kada se u Beogradu na svakom koraku dešavaju neka interesantna dešavanja i nastupi, a sve samo u cilju ultimativne zabave.

Zabava na svakom koraku

Definitivno najluđi mesec u godini je mesec Decembar. Zašto? Dolazi Nova godina. Sumiraju se poslovni rezultati i lični uspesi. Završetak, ali i novi početak. Decembar mesec je rezervisan za žurke, koncerte, razne manifestacije i sve to uglavnom za “DŽ“.

Tradicionalno, druga polovina decembra meseca na Beogradskom sajmu rezervisana je za Novogodišnji vašar. Ove godine održava se 59. po redu Beogradski novogodišnji festival koji je ranije nosio više arhaičan naziv – vašar. Ono što krasi svaki pa i ovaj vašar jesu dobra zabava i kupovina. Pre svega namenjen mlađim posetiocima i deci, ovaj prednovogodišnji sajamski događaj promenio je svoj osnovni koncept uvrstivši u svoj program i dosta sadržaja za odrasle posetioce. Očekuju nas šarenilo, sjaj, vrteške i klizalište, bogata ponuda različite robe, pokloni, ukrasi, kao i koncerti. Vašar se održava u periodu od 14. do 30. decembra 2019. godine. Za razliku od ovog festivala zatvorenog tipa, koji će vas sačuvati od hladnoće i mogućeg snega ili vetra, na više različitih lokacija u gradu naići ćete na slične događaje, ali na otvorenom.
I pored zime na ovim mestima naići ćete na ljubazna i razdragana lica, veselu prazničnu muziku, možda kuvano vino i po nekog Deda Mraza.

Bezbroj sitnica, vunene i ručno rađene kape, šalovi i rukavice, slatkiši i slaniši krase postavljene tezge ili šarmantne drvene kućice. Dobra ideja za novogodišnji poklon je zagarantovana.

Tokom celog meseca centralna mesta u gradu kao što je plato kod Hrama, Terazije, Trg Nikole Pašića, prostor oko starog Merkatora i druge lokacije okićene su ovim minijaturnim sajmovima namenjenih kupovini i zabavi.

Interesantan program odvijaće se na „Božićnom trgu“ hotela Radisson Collection Old Mill Belgrade koji se ove godine organizuje po peti put. U periodu od 01.decembra 2019.do 8. Januara 2020.godine na ovom mestu odvijaće se koncerti, predstave, kursevi i radionice. Trg će biti ukrašen mnoštvom simpatičnih kućica sa svojom novogodišnjom ponudom različitih ukusa. Iako je sadržaj uglavnom namenjen mlađim uzrastima, sigurni smo da će se i mame i tate veoma dobro provesti.

Što se same novogodišnje noći tiče, izbor je, blago rečeno, veliki. Ovo i ne iznenađuje, s obzirom da su dočeci Nove godine u Beogradu poprimili svojevrsni kultni status, a čemu mogu da posvedoče brojni turisti koji su svih ovih godina uživali u beogradskom provodu i gostoprimljivosti.
Tako svi oni koji se odluče da 2020.-u godinu dočekaju u Beogradu mogu da biraju između različitih muzičkih stilova i načina zabave.

Oni koji se odluče za doček na popularnom platou ispred Narodne skupštine očekuje raznoliki muzičko-zabavni spektakl. Novogodišnji program počinje dan ranije kada će sve prisutne zabavljati najpopularnije regionalne zvezde omiljene pogotovo kod mlađih generacija. Tako će u ponedeljak 30. decembra nastupiti Vuk Mob, Angelina, Gazda Paja, Sara Jo, Mili, Senida, Cobi, čuveni Rasta, i Em Si Stojan, dok će nas tokom novogodišnje noći ispred Narodne skupštine zabavljati ništa manje atraktivni Di džej Đuka, Maja Berović, legendarna Lepa Brena i večni Kiki i Piloti.

Sa druge strane, oni koji se odluče za doček u nekom od mnogobrojnih prestoničkih restorana, klubova i hotela mogu da očekuju samo spektakl! Marija Šerifović-BelexpoCentar, Ceca- Hotel Majdan, Edita- Hotel Hilton, Jelena Karleuša-Hayat, Đani i Andreana Čekić- Stadion Hall, Rada Manojlovic-City Hall dovoljan su pokazatelj koliko će biti vrela atmosfera u hotelima, klubovima i restoranima gde će nastupiti ove domaće i regionalne zvezde.

Zbog velikog interesovanja pozivamo vas da na vreme obezbedite svoj smeštaj u predstojećem prednovogodišnjem i novogodišnjem periodu. Jedno je sigurno, bićete zadovoljni, baš kao i sa provodom u balkanskoj prestonici zabave. 

Podeli sa prijateljima


processing...