Ada Mall - novi šoping centar Beograda

Ada Mall je centar namenjen za uživanje, razonodu i druženje, CineStar bioskop, novi brendovi, odlična hrana, vino i kafa susreću sa predivnim zalaskom sunca.

Ada Mall - novi šoping centar Beograda

Ada Mall novi, šoping centar, novo mesto susreta i okupljanja Beograđana ovog proleća otvara svoja vrata. Smešten na jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu, u blizini Ade Ciganlije koju u letnjem periodu posećuje čak do sto hiljada ljudi i odlično povezan sa svim delovima grada.

Eksterijer i enterijer osmišljeni su tako da podsećaju na samo ostrvo i na okruženje kome u potpunosti pripadaju. Izgradnja Ada Mall-a zasnovana je na principima očuvanja životne sredine, pružajući svojim posetiocima i maksimum funkcionalnosti prostora i visok nivo estetike. Projektovan je prema smernicama zelene gradnje uz zadovoljenje najviših energetskih standarda. Bogatstvo biljnih kultura, prirodni materijali, kao i dizajn uz obilje prirodne svetlosti omogućavaju da centar ostane u vezi sa prirodnim okruženjem.

ADA-MALL-enterijer-06

Vizuelni doživljaj i osećaj ugodnosti ovakvog ambijenta samo su početak ukupnog doživljaja koji očekuje posetioce Ada Mall-a. Odličan zabavni sadržaj, prostor za odmor i opuštanje, najnoviji brendovi i gastronomski užitak upotpuniće provod i ispuniti očekivanja posetilaca svih starosnih dobi. Na ovom mestu će prvi put u Beogradu biti predstavljen CineStar bioskop sa pet zvezdica koji će ljubiteljima sedme umetnosti, udobnih sedišta i velikih ekrana pružiti maksimalni užitak. Veliki broj najpopularnijih brendova garderobe, nakita, kozmetike, kao i dolazak nekih novih brendova na naše tržište primamiće i najprobirljivije kupce. Kako bi zadovoljstvo bilo još veće i još potpunije posetioce novog šoping centra spremno dočekuju i restorani i kafići sa najkvalitetnijom ponudom i nezamenljivim ambijentom. Odlična hrana, kvalitetno vino i najbolja kafa okrepiće neumorne posmatrače i kupoholičare.

Ono što ovaj centar dodatno izdvaja u odnosu na ostale je i pogled na Adu Ciganliju kao i tri prelepe otvorene terase. Tako će prelepo predvečerje uz Adu i posmatranje najlepšeg zalaska sunca biti moguće i sa terase ovog tržnog centra osmišljenog i namenjenog za uživanje, razonodu i druženje.

Ada Mall, na radost svih građana i brojnih turista otvara svoja vrata 23. maja 2019. godine. Novi apartmani snažno podržavaju ovaj, kao i sve slične projekte. Kao što je i do sada bila praksa, očekuju se primamljivi popusti na dan i u nedelji otvaranja. Ukoliko planirate boravak u prestonici Srbije u tom periodu predlažemo da odaberete neki od smeštaja u blizini beogradskog mora. Stanovi sekciji Banovo Brdo u neposrednoj su blizini Ade Ciganlije. Apartmani Akapulko, Amulet ( ) i Hilly iznenadiće vas svojom udobnošću po veoma povoljnoj ceni. 

Podeli sa prijateljima


processing...