Apartmani sa besplatnim parkingom ili garažom

Apartmanima u Beogradu iz naše ponude koji nude besplatno parking mesto ili garažu za sve naše goste koji traže smeštaj u Beograd a dolaze kolima.

Apartmani sa besplatnim parkingom ili garažom

Kao i u svim velikim gradovima, i u Beogradu se poslednjih godina drastično povećao broj vozača i automobila. Parkiranje u našem glavnom gradu postalo je velik problem, naročito u centru grada.Javne garaže su često popunjenog kapaciteta, a mesta za parkiranje u centralnim, a sve više i u perifernim ulicama Beograda je sve manje i manje. Vozači često potroše mnogo vremena dok ne pronađu slobodno parking mesto, a naći jedno besplatno danas je gotovo nemoguć poduhvat.
Iz tog razloga, ovaj blog post baviće se apartmanima u Beogradu iz naše ponude koji nude besplatno garažno ili parking mesto za sve naše goste koji u Beograd dolaze kolima.

Apartmani sa besplatnim parkingom u strogom centru Beograda

U strogom centru grada nalazi se više apartmana gde je moguće besplatno parkiranje. Neki od njih ujedno i spadaju u kategoriju Jeftini apartmani u Beogradu, pa je odsedanje u njima izuzetno povoljno. U pitanju su apartmani Stefan, čiji je parking dislociran 500 metara od apartmana, apartmani Pink i Pleasure 2. Poslednja dva apartmana smeštena su u istoj zgradi, a besplatan parking moguć je ispred same zgrade.

Luksuzni apartmani u strogom centru Beograda koji poseduju besplatno parking mesto su apartmani Private, Lux i Kolarčeva, od kojih poslednja dva nude parkiranje u samom dvorištu zgrade u kojoj su smešteni. Tu je takođe i apartman Sky koji nudi besplatno garažno mesto.
Pored navedenih, ostali apartmani u strogom centru grada koji nude pogodnost besplatnog parkiranja su apartmani, Marina (parkiranje u dvorištu zgrade kod oba apartmana), Kosančić i Zora na Kosančićevom Vencu.

Beograd-strogi-centar

Apartmani sa besplatnim parkingom u širem centru Beograda

U širem centru grada nalazi se više apartmana koji nude besplatno parking ili garažno mesto.
Apartmani koji nude besplatan parking ispred zgrade u kojoj se nalaze, a spadaju u kategoriju jeftinih apartmana u Beogradu su apartmani Silver, Mint i Slavija Zen. Tu uvrštavamo i apartman Pionir, koji pored besplatnog parkinga ispred zgrade, nudi i opciju besplatnog parkiranja u privatnoj garaži udaljenoj oko 1 kilometar od apartmana. Ovde možemo da uvrstimo i apartman Đeram, koji se nalazi u Jedrenskoj ulici, u čijem je jednom delu parkiranje slobodno.

Vukov-Park-Beograd


Luksuzni apartman u širem centru koji nudi opciju besplatnog parkiranja je apartman Lotus, koji poseduje obeleženo parking mesto u dvorištu zgrade.
Drugi apartmani koji nude ovu povoljnu opciju su apartmani Secret i Mistik, o kojima možete čitati u tekstu Apartmani u Beogradu sa đakuzijem. Pored njih, tu su i apartmani Brando, Times i Skver.
Što se tiče apartmana koji gostima obezbeđuju besplatnu garažu, u našoj ponudi su sledeći apartmani:Grey, Park, Lina, Zira i Sajam.

Apartmani sa besplatnim parkingom na Vračaru

Kao i u centru, u našoj ponudi apartmana na Vračara se takođe nalazi nekoliko stanova koji Vam obezbežuju besplatan parking ili garažno mesto.
Što se jeftinih apartmana u Beogradu tiče, tu su apartmani Orange, kod koga je moguće parkirati se ispred zgrade u kojoj je smešten, i apartman Marmelo koji gostima pruža opciju besplatnog parkiranja u garaži.
Luksuzni apartmani na Vračaru sa ovom pogodnošću su apartmani Bulevar, Glory i Topflat (poslednja dva poseduju garažna mesta).

Beograd-Vracar


Apartman Topflat smo već opisali u našem tekstu o apartmanima sa đakuzijem, u koji smo uvrstili i apartman Bali, koji pored parkinga ispred zgrade, poseduje opciju i parkiranja u garaži uz doplatu.
Ostali apartmani sa opcijom besplatnog parkiranja ispred zgrade ili u dvorištu zgrade su apartmani Amadeus, Star, City Max, Duga, kao i Golub, koji poseduju garaže.

Apartmani sa besplatnim parkingom na Novom Beogradu

Luksuzni apartmani sa ovom opcijom su Red i Arena, koja ima dva garažna mesta obezbeđena video nadzorom
Posebno interesantni stanovi na Novom Beogradu su oni u naselju Belville o kojima smo već pisali. Apartmani u ovom naselju koji nude pogodnost besplatnog privatnog parkinga sa kod karticom su apartmani Comfort, Zumbul, Maslačak, Ellegance. Pored njih, u naselju Belville nalazi se i apartman Angel.

Novi-Beograd-Most-na-Adi


Da nabrojimo i ostale stanove na Novom Beogradu koji nude besplatan parking u dvorištu zgrade ili ispred zgrade u kojoj se nalaze. To su apartmani: Kej, Klara, Merkator, Roni, sa garažom koja se nadgleda 24h, Blu i Urban, koji pored besplatnog prostora ispred zgrade nude i opciju garaže koja se minimalno doplaćuje. 

Apartmani sa besplatnim parkingom na ostalim lokacijama

Od apartmana sa besplatnim parkingom koji se nalaze na drugim lokacijama u Beogradu, tu su dva spa apartmana na Zvezdari, Laguna spa i Nirvana spa, o kojima možete detaljnije da se informišete u tekstu Spa apartmani u Beogradu.

Podeli sa prijateljima


processing...