Efikasan i zabavan način za obilazak Beograda

Postoje mnogi efikasni i zabavni načini za obilazak Beograda, a jedan od najzabavnijih svakako je obilazak specijalizovanim turističkim autobusima.

Efikasan i zabavan način za obilazak Beograda

Svi oni koji će ove zime posetiti prestonicu Srbije imaju priliku da prestonicu Srbije obiđu na vrlo zabavan i praktičan način – panoramskim razgledanjem dabl-deker autobusima.

I tokom 2022. godine svi zainteresovani će imati mogućnost da svakog vikenda sa početkom u 12 i u 16 sati u pratnji turističkog vodiča na srpskom i engleskom jeziku krenu u organizovano razgledanje grada u trajanju od 90 minuta.

Polasci ovih specijalizovanih turističkih tura je sa specijalno obeleženog stajališta za turističke autobuse ispred Skupštine grada Beograda u neposrednoj blizini Trga Nikole Pašića.

Ruta obuhvata obilaske Starog i Novog dvora, Doma Narodne skupštine, Hrama svetog Save, Narodne biblioteke, Savskog trga, Trga Republike, Parka Kalemegdan, kao i Parka prijateljstva na Novom Beogradu, Muzeja savremene umetnosti, Palate Srbija, Mosta na Adi, Beograda na vodi i drugih prepoznatljivih lokacija i svojevrsnih simbola srpske prestonice.

street-3293558_1280

Sasvim smo sigurni da će svi gosti Beograda na ovaj način uživati u čarima prestonice, međutim, takođe smo uvereni da na ovaj način gosti Beograda ipak nisu u mogućnosti da u potpunosti dožive jedan ovako veliki i kompleksan grad, već da će se ipak morati uputiti i u laganu šetnju ulicama Beograda sa ciljem upoznavanja brojnih kulturno-istorijskih lokacija na kojima će iz prve ruke upoznati burnu i uzbudljivu prošlost Beograda. Pored prelepih ulica i trgova, brojnih impozantnih građevina u kojima se stvarala istorija ovog dela Evrope Kalemegdanska tvrđava svakako je jedan od prvih izbora svih ljubitelja istorije, ali ujedno i prirode, jer ova lokacija predstavlja svojevrsni muzej na otvorenom, idealan čak i za ovo osetljivo pandemijsko vreme.

Nakon uzbudljivog i napornog dana dobro je znati da vas čeka udobni i luksuzno opremljeni apartman idealan za relaksaciju i opuštanje sa ciljem prikupljanja dodatne energije za nastavak uživanja u čarima Beograda.

Ukoliko ste na sajtu Novih apartmana odabrali neki od apartmana iz sekcije apartmani sa đakuzijem, odmor će dodatno biti upotpunjen uživanjem u opuštajućim talasima hidromasažne kade čiji će vas mehurići u potpunosti revitalizovati i pripremiti za novi beogradski dan. 

Podeli sa prijateljima


processing...