Najbolji fitnes centri u Beogradu

Postoji puno fitnes centara gde Beograđani kroz sport i rekreaciju, a sve uz stručni nadzor na vrlo efikasan način brinu o svom zdravlju i izgledu.

Najbolji fitnes centri u Beogradu

S obzirom da je leto već na vidiku, sada je definitivno pravo vreme da zakoračimo u jedan od mnogobrojnih beogradskih fitnes centara. Naravno, ni do sada nije postojao niti jedan valjani razlog za zapostavljanje svoje kondicije i fizičkog izgleda, jer upravo naše zdravlje direktno zavisi od kondicije.

Fizički izgled često je jedan od najčešćih razloga zbog kog neko kreće u fitnes centar, jer će se redovnim vežbanjem sasvim sigurno poboljšati estetika tela. Međutim, primarni cilj svakako bi trebalo da bude naše zdravlje i to ne samo fizičko, već i psihičko! Naime, kao što to već dobro znamo, redovna fizička aktivnost pozitivno utiče na psihu smanjujući stres, depresiju i anksioznost i omogućava nam da se fokusiramo na one najbitnije stvari koje su sastavni deo naše svakodnevnice.

A sada, kada već tako dobro znamo sve razloge zbog kojih bi što pre trebalo da postanemo redovni članovi nekog fitnes centra, postavlja se pitanje koji to centar odabrati?

Noviapartmani će u svom, sada već poznatom maniru, napraviti listu TOP 5 fintes centara koji će sasvim sigurno zadovoljiti i najzahtevnije vežbače. Razlikuju se po veličini, lokacijama, pristupu, a naravno i ceni, ali smo sasvim sigurni da će svako pronaći onaj centar koji će ispuniti njegova očekivanja.

DOCK FITNESS CENTAR

Jedan od naših omiljeni fitnes centrala jeste DOCK FITNESS CENTAR. U pitanju je savremeni funkcionalni sportski centar namenjen svim vrstama vežbača, počev od početnih nivoa i niskog nivoa fizičke spreme. DOCK CENTAR se nalazi na gornjem nivou „Beoton Hale“ i tako predstavlja idealnu lokaciju za sve vežbače ne samo iz strogog centra, već i iz drugih delova Beograda s obzirom da poseduje veoma jednostavan pristup unutar objekta, kao i lako dostupan parking.

Savremeno opremljeni eneterijer i najmodernija oprema za fitnes pružaju vrhunske usove za skoro svaki vid treninga u čijem vođenju će pomoći iskusna ekipa trenera koja iza sebe ima brojna sportska dostignuća, kao i mnoge zadovoljne vežbače.

Pored svega ovoga, ono što Dock Fitness Centar izdvaja jeste i neverovatan pogled na reku koji je svojstven ovoj lokaciji.

Fitnes centar radi od ponedeljka do petka od 06:30 do 21:30, a subotom od 08:00 do 15:00 časova.

Treninzi-heder

NON STOP FITNESS

NON STOP FITNESS jeste lanac teretana sa 8 objekata širom Beograda.

Lokacije u okviru ovog lanca fitnes centara se svojom veličinom, opremom i kapacitetom zaista se izdvajaju od konkurencije. Ono što Non Stop Fitness takođe izdvaja jeste upravo ono što proizilazi iz njegovog imena. Naime, svi fitnes centri u okviru ovog lanca rade neprekidno 24 sata, svakoga dana u nedelji. Fitnes centri u okviru ovog lanca predstavljaju povoljniju soluciju za one rekreativce koji žele samostalno da treniraju, ali ovi centri takođe omogućavaju stručno vođene, kao i individualne treninge za sve koji žele personalizovani pristup i stručni pomoć u realizaciji treninga.

Non Stop Fitness centri nalaze se na Voždovcu, Zemunu, ulici Vojislava Ilića, na Banovom Brdu, Aviv Parku, Dimitrijali, Big Fashion Park Outlet-u, i Autokomandi.

SPORTSKA AKADEMIJA KOČOVIĆ

SPORTSKA AKADEMIJA KOČOVIĆ jedan je od vodećih lanaca fitnes objekata u Beogradu. Svojim personalizovanim pristupom i velikim brojem edukovanog i iskusnog trenerskog kadra, opremom visokog kvaliteta, ali i nekim drugim detaljima poput podnog grejanja ovaj fitnes lanac čini jednim od popularnijih kod vežbača više platežne moći. Akademija Kočović nalazi se na osam dobro pozicioniranih lokacija: Novi Beograd, Banjica, Zemun, Hala Pionir, Ustanička, TC Ušće, Vračar i poslovni centar Navigator.

Svi objekti u okviru ovog lanca fitnes centara rade svakoga dana i to radnim danima od 7:00 do 23:00, subotom od 08:00 do 21:00, a nedeljom od 09:00 do 21:00 časova.

ATHLETIC’S GYM

ATHLETIC’S GYM predstavlja jedan od najstarijih beogradskih lanaca fitnes centara. Sa tridesetogodišnjim iskustvom, pet modernih fitnes centara širom Beograda i. sa više od 20.000 vežbača Athletic’s Gym danas predstavlja jedan od vodećih lanaca namenjenog rekreativcima, baš kao i profesionalnim sportistima.

Sve teretane o okviru ovog lanca opremljene su vrhunskim TechnoGym spravama, a u svakom trenutku možete pronaći i stručnu pomoć od strane profesionalnih trenera koji će svojim znanjem i iskustvom omogućiti pravilno izvođenje svake vežbe, kao i brz napredak svakog vežbača.

Athletic’s Gym se nalazi na sledećim lokacijama: Banovo Brdo, Vidikovac, Voždovac (naselje Stepa Stepanović), Zvezdara (BEO Shopping Center) i Crveni Krst.

Radno vreme objekata je radnim danima od 07:00 do 22:30, a vikendom od 08:00 do 21:00 časova.

AHILEJ GYM

AHILEJ GYM predstavlja jedan od najvećih lanaca fitnes klubova ne samo u Beogradu, već i u Srbiji. Sa više od dvadeset lokacija širom Beograda Ahilej pokriva gotovo sve krajeve Beograda. Sve teretane su prostrane, opremljene su profesionalnim spravama i omogućavaju adekvatan trening za sve vežbače, kako za amatere, tako i za profesionalne sportiste. Ahilej teretane idealne su za sve one koji ne žele velike gužve na spravama s obzirom da su sve teretane opremljene sa velikim brojem sprava.

Na kraju, iako Noviapartmani iz svog ličnog iskustva savetuju jedan od gore navedenih fitnes centara, ipak mislimo da, barem za početak, odaberete onaj najbliži centar, jer njegova dostupnost će omogućiti da trening postane vaša rutina. Kada to postane, onda ćete lako pronaći centar koji će vam najviše odgovarati! 

Podeli sa prijateljima


processing...