Noćno kupanje kao nova dimenzija uživanja

Skoro svi bazenski kompleksi u Beogradu tokom letnje sezone nude i mogućnost organizovanog noćnog kupanja kao varijantu vrhunskog letnjeg osveženja.

Noćno kupanje kao nova dimenzija uživanja

Noćno kupanje je često omiljen način osveženja mnogih ljubitelja plivanja. Osim što su prijatnije temperature, tokom noćnog kupanja su i značajno manje gužve. Tokom noćnog kupanja u okviru kompleksa pored bazena funkcionišu i barovi i kafići, pa tako odlazak na noćno kupanje može da se posmatra i kao jedna vrsta aktivnog izlaska u provod.

U Beogradu postoji više kompleksa bazena. Skoro svaki kraj Beograda ima svoje bazene u kome će brojni sugrađani pronaći osveženje tokom letnje vreve. Međutim, nemaju svi bazeni mogućnosti organizaciju noćnog kupanja.

Jedan od bazena koji tradicionalno u svojoj ponudi imaju noćno kupanje svakako je i čuveni Tašmajdan, koji svakog vikenda svoju plažu otvara i tokom noći kada sve kupače ujedno zabavlja i živi nastup nekog od popularnih prestoničkih dj-eva.

Tu je naravno i popularni Olimp, relativno skoro renoviran kompleks bazena nadomak Zvezdarske šume koji skoro svako veče omogućava i noćno kupanje u trajanju od 21h, pa sve do ponoći.

Najveći gradski kompleks bazena na Košutnjaku takođe nudi opciju noćnog kupanja koje, u okruženju zelenila i guste šume svakako predstavlja jedinstveno iskustvo. Kompleks koji broji 5 bazena ima dovoljno prostora da komforno primi veliki broj sugrađana i ljubitelja uživanja u vodi.

Bazeni sportskog centra “Milan Gale Muškatirović” decenijama predstavlja omiljeno letnje kupalište i mesto za druženje svih Dorćolaca. Ovaj sportski centar takođe pruža mogućnost za noćno kupanje, u skladu sa rasporedom i trenažnim aktivnostima profesionalnih sportista kojima ovaj centar pruža kontinuiranu podršku.

Na kraju, valja pomenuti i letnju oazu Novobeograđana. U pitanju je sportsko-rekreativni centar “11. April” kompleks sa 3 bazena namenjenih svim uzrastima. Solidno opremljena plaža sa ležaljkama i suncobranima pruža udoban smeštaj za 3000 kupača koji će, kada vremenski uslovi to dozvoljavaju, moći da u okviru ovog bazenskog kompleksa uživaju i u čarima noćnog kupanja.

Ukoliko planirate da tokom ovih letnjih dana posetite Beograd, a želite da se tokom vrelih letnjih noći ne samo provedete, već i propisno osvežite, svakako posetite jedan od prestoničkih kompleksa bazena i uživajte u noćnom kupanju na potpuno bezbedan i regulisan način. Doduše, u uživanju u čarima vode i opuštanju možete da se prepustite i u jednom od mnogobrojnih apartmana iz sekcije Apartmani sa đakuzijem koje ćete na vreme rezervisati na sajtu Novih apartmana i na taj način ćete imati priliku da se rashladite i u luksuzu jednog privatnog spa opustite po ceni jedne najobičnije hotelske sobe.

Uživajte u letu, Beogradu i smeštajnim kapacitetima Novih apartmana! 

Podeli sa prijateljima


processing...