Novogodišnji doček baš kao nekada

Mislili smo da još dugo nećemo biti u prilici da u klubovima i kafanama dočekamo Novu godinu, ali se Beograd pobrinuo da to ne bude tako.

Novogodišnji doček baš kao nekada

Nakon godinu dana pauze, brojni prestonički hoteli, kafane, klubovi, splavovi, kafići i svi drugi objekti koji imaju mogućnost da organizuju doček Nove godine konačno otvaraju svoja vrata.
Nakon skoro pune 2 godine ograničenja, često i vrlo striktnih, konačno smo svi u mogućnosti da se malo opustimo i potpuno zasluženo počastimo sebe jednom pravom novogodišnjom zabavom.

Doduše, neće to baš biti doček poput onih kojih se rado sećamo i po kojima je Beograd postao planetarno poznat. Razuzdane žurke, često bez ikakvih ograničenja (koje bi ponekada i bilo pametno uvesti) zbog nove, pandemijske realnosti, makar će još ovu godinu ostati u prošlosti, ali će dobre žurke uz pridržavanje svih pandemijskih mera (koje se u Beogradu ipak usko tumače) svakako biti.

COVID PROPUSNICA

Za svaki slučaj, zbog celokupne pandemijske situacije ipak predlažemo da na vreme proverite da li će ovi objekti organizovati novogodišnji doček u navedenom formatu.

Novi apartmani će prema javno dostupnim informacijama na ovom mestu izdvojiti samo neka od brojnih mesta u kojima će nastupati zvučna imena regionalne muzičke scena koja tradicionalno privlače enormnu pažnju i uvek prave savršene žurke.

Tako na samom početku izdvajamo hotel Metropol u kome će nastupati ljubitelj beogradske publike Aco Pejović koji će sasvim sigurno napraviti sjajnu atmosferu. Naravno, tu je i čuveni skandal majstor Aca Lukas čiji će pesme koje sve već decenijama u transu pevaju na gotovo svim žurkama ovaj put zagrevati atmosferu u čuvenoj Tarapani. Đani, čovek koji je doduše pevao i za vreme vanrednog stanja, nastaviće da uveseljava brojne ljubitelje prave balkanske zabave u restoranu Garden Hill, prelepa Aleksandra Prijović to će isto učiniti u hotelu Crown Plaza, dok će legendarna Seka Aleksić u hotelu Jugoslavija sasvim sigurno učiniti da ulazak u Novu 2022. godinu ostane nezaboravan. Jelena Karleuša nastupaće u klubu Kasina, Dado Glišić u restoranu Mokum, a uvek popularna Nataša Bekvalac u hotelu Hilton. Na kraju izdvajamo još i doajena regionalne muzičke scene Sašu Matića koji će u hotelu Hyatt učiniti da doček 2022. godine zaista bude nezaboravan.

Za svaki slučaj, zbog celokupne pandemijske situacije ipak predlažemo da na vreme proverite da li će ovi objekti organizovati novogodišnji doček u navedenom formatu.

Na kraju, ali ne manje važno, naglašavamo da će kako organizatori, tako i gosti imati obavezu da se pridržavaju svih propisanih epidemioloških mera, a jedna od glavnih svakako je posedovanje važećeg zelenog sertifikata o vakcinaciji, ili preležanoj COVID infekciji. 

Novi apartman na kraju svakako predlažu da se posle ludog provoda u ranim jutarnjim časovima vratite u svoj luksuzno opremljen smeštaj u kome ćete se prepustiti čarima vode i drugim blagodetima koje samo vrhunski SPA centar može da vam pruži, jer upravo ćete upravo na našem portalu pronaći najveći broj luksuzno opremljenih apartmana sa bogatim SPA sadržajem, a za samo delić cene jedne standardne hotelske sobe. Novi apartmani su specijalizovani portal koji se u proteklih deset godina profilisao upravo kao mesto na kome ćete na najjednostavniji i najpovoljniji način rezervisati luksuzni smeštaj u Beogradu koji će pozitivno uticati da se u potpunosti revitalizujete i pripremite za izazove koji su u narednoj godini pred vama. Posetite web stranice Novih apartmana i sekciji Apartmani sa đakuzijem izaberete jedan od brojnih apartmana koji će vam najviše odgovarati i ispuniti sva vaša očekivanja.

Podeli sa prijateljima


processing...