Beer Garden - Idealno julsko veče u Beogradu

Beer Garden je idealno mesto da se u toplim julskim noćima Beograda uživa u fantastičnoj muzici i hladnom pivu, okruženi prirodom koju samo Ada može da pruži.

Beer Garden - Idealno julsko veče u Beogradu

U Iščekivanju Beer Festa, velikog petodnevnog pivskog festivala, najvećeg dešavanja ove vrste u jugoistočnoj Evropi, a koji se tradicionalano, krajem leta održava na beogradskom Ušću, ove godine, treći put za redom, za svoje sugrađane i goste Beograda održaće se Beer Garden 2017 festival piva i dobre muzike smešten u prirodnom ambijentu Ade Ciganlije.

Beer Garden je manifestacija koja se veoma uspešno, na radost svih ljubitelja dobrog piva i muzike, prirode i kvalitetnog provoda, po treći put održava na čuvenom beogradskom jezeru Adi Ciganliji. Ovogodišnji Beer garden održavaće se u periodu od 07-og do 30-og jula svake večeri osim ponedeljka, sa početkom u 17 h i trajanjem do ponoćnih sati. Svi ljubitelji piva koji posete festival mogu da očekuju preko 100 vrsta piva, idealnog drevnog osveženja za vrele letnje dane, a valja naglasiti, da se pored ponude komercijalnih, poznatih i manje poznatih domaćih i stranih brendova, na ovom festivalu mogu pronaći i vrhunska zanatska, takozvana „craft” piva. Craft piva su inače dostupna samo u specijalizovanim pabovima, a ovaj festival je odlična prilika brojnim malim pivarima da se predstave širem auditorijumu, budući da je festival u prethodnim godinama posećivalo do sto hiljada ljudi. Uz dobro pivo idu i tradicionalne pivske poslastice, poput različitih vrsta kobasica, pereca i sličnih đakonija u kojima će gosti ovogodišnjeg Beer Gardena moći takođe da uživaju.

d78f4e00dab2c772a625f22fc9ada880

Muzički program festivala podeljen je u dve celine. Program prvog dela večeri simboličnog imena “Gardensi” u trajanju od 18h do 20h okuplja izvođače prevashodno bluz i rokenrol orijentacije, te će majstori ovog zvuka svako veče dočekivati goste ove raspevane “bašte” pružajući im nezaboravne muzičke trenutke i rashlađenje nakon vrelog julskog beogradskog dana. Među imenima koja se za sada pominju nalaze se Nenad Zlatanović, Vojislav Đukić Koki, Dejan Vozlić. Međutim, novo zagrevanje sledi u drugom delu muzičkog programa koji će se održavati svake večeri od 21.30h do 23.30h kada će se publici predstaviti poznati izvođači klubske muzike i kvalitetni cover bendovi. Među njima su ovog leta King Size, Plutionia, Which 1, Prorok, Supermensi.

Beer Garden je manifestacija koja je nastala u Beogradu, na obali njegovog čuvenog jezera Ade Ciganlije i koja polako postaje tradicionalna letnja manifestacija u ponudi našeg grada. Međutim, imajući u vidu ogromno interesovanje građana Srbije za ovakvim vidom zabave i uživanja, Beer Garden je od prošle godine pronašao svoje uporište i u Novom Sadu i Kragujevcu gde se takođe održava na radost svih ljubitelja piva i kvalitetne muzike ovih gradova.

Budući da su u Beogradu otpočele visoke letnje temperature, kao i da su noći postale omiljeni deo dana, sa nestrpljenjem očekujemo detaljan program ovog festivala i posmatramo zahuktale pripreme na ulazu u makiški deo Ade. Sajt noviapartmani.com od srca vam preporučuje da se uputite na Beer Garden i osetite jedinstvene čari letnje večeri pored jezera, gde pod visokim krošnjama, okruženi dobronamernim i nasmejanim ljudima uz idealno ohlađeno pivo uživate u odličnoj muzici. 

Podeli sa prijateljima


processing...