Belgrade Beer Fest 2018

Beograd se tokom avgusta, sada već tradicionalno, pretvara u prestonicu piva i kvalitetne muzike, jer se tada u njemu održava najveći regionalni pivski festival.

Belgrade Beer Fest 2018

Belgrade Beer Fest je definitivno najveći i najposećeniji festival piva u jugoistočnoj Evropi koji se po 16-ti put održava u Beogradu. Od 2003. godine, pa sve do danas, ovaj festival konstantno beleži povećanje broja posetilaca i svake godine ga poseti više od pola miliona zadovoljnih ljubitelja piva, ali i svih onih kojima je interesantan muzički program sasvim dovoljna pozivnica za ovaj spektakl. Veliki broj posetilaca koji svake godine u impozantnom broju posećuju ovaj festival, kvalitetni izvođači i bogat zabavni sadržaj dovoljna su garancija kvaliteta ovog festivala. Kada tome dodamo brojna domaća i internacionalna priznanja koje je Belgrade Beer Fest za svojih 15 godina postojanja sakupio u potpunosti je jasno zbog čega je ovaj festival uvršćen u nezaobilazan deo turističke ponude Srbije.

Ovogodišnji Beer Fest održava se u periodu od 15. do 19. avgusta i tokom ovih pet dana očekuje se nezaboravan provod i zabava, uz raznovrstan muzički program i bogatu ponudu najboljih domaćih i svetskih piva. Kao i do sada, mesto održavanja je ušće na Novom Beogradu. Čini se da je koncepcija ovog festivala, koja podrazumeva tri stage-a i brojne štandove na kojima ljubitelji piva mogu da se osveže i uživaju u svom omiljenom piću, prilagođena prevashodno mladim ljudima. Međutim, bogata ponuda piva sa preko stotinu vrsta ovog omiljenog letnjeg osveženja, kao i kvalitetna muzika uz dominaciju proverenih domaćih, regionalnih, ali i svetskih bendova obećava odličan provod koji je namenjen baš svima, bez obzira na godine.

U okviru ovogodšnjeg muzičkog programa, najavljeni su brojni poznati i kvalitetni domaći, regionalni i svetski poznati bendovi. Pored, sada već standardnih izvođača koji skoro svake godine nastupaju na ovom festivalu, kao što su Riblja Čorba, Orthodox Celts, Yu Grupa, Goblini, Kiki i Piloti, Van Gogh, Partibrejkersi i nezaobilazni Inspektor Blaža i Kljunovi, od domaćih bendova ove godine će nastupiti fenomenalni E Play, zatim, pomalo zaboravljeni punk bend – NBG, čuveni Obojeni Program, još čuvenije Neverne Bebe i mnogi drugi. Što se regionalnih zvezda tiče ove godine će brojnu beogradsku publiku zabavljati ekscentrični Istrijani Let 3, zatim Lolobrigida, Letu Štuke i drugi. Belgrade Beer Fest ne bi bio to što jeste da se nije postarao za dolazak i kultnih svetskih muzičkih izvođača. Ove godine u pitanju je čuveni britanski post punk bend The Stranglers, kao i Roisin Murphy - ex Moloco i drugi.

Planirano je da muzički program počinje od 19.00 časova, međutim, kako bi ste u svakom trenutku bili detaljno upoznati sa tačnom satnicom i rasporedom nastupa, savetujemo da tačan raspored proverite na zvaničnom web sajtu festivala.

Ono što je takođe postalo svojevrsno obeležje jeste i posebna društvena odgovornost koja je postala zaštitni znak Belgrade Beer Festa. U pitnaju je akcija koja se sprovodi sve vreme tokom trajanja ferstivala, a zove se: “Društvo, ko vozi kući?”, a koja pod sloganom “Uživajte odgovorno” omogućava velikoj većini posetilaca festivala besplatan i komforan autobuski prevoz. Tačan raspored ovogodišnjih linija još uvek nije objavljen, ali smo siguni da će, kao i više godina unazad, on biti u široj javnosti valjano iskomuniciran.

Dakle, ukoliko ste ljubitelj piva i dobre muzike, a planirate da u za vreme trajanja festivala posetite Beograd, ne treba ni da spominjemo da jednostavno morate da barem jedno veče odvojite za čuveni Beogradski Beer Fest. Zbog toga vam predlažemo da na vreme na našem portalu, a u sekciji apartmani Novi Beograd potražite i odaberete jedan od brojnih apartmana u neposrednoj blizini ušća, pa time, i pored fantastično organizovanog besplatnog prevoza, u potpunosti eliminišete potrebu za transportom, već da u mirnoj i prijatnoj letnjoj večeri odšetate do svog udobnog smeštaja koji vam osiguravaju Novi apartmani.

Živeli! 

Podeli sa prijateljima


processing...