Belgreat - Najveća beogradska žurka

Belgreat je jedan sasvim novi festival koji fenomenalni provod prenosi i na drugu stranu Dunava, na čuveno dunavsko ostrvo Lido.

Belgreat - Najveća beogradska žurka

Jul u Beogradu definitivno će biti VREO! Dobili smo još jednu potvrdu za ovakvu prognozu, ali ovaj put ne od hidrometerološkog zavoda, već od organizatora novog muzičkog festivala koji će se održati ovog leta u Beogradu.

U pitanju je BELGREAT festival koji će se po rečima organizatora održat 27 i 28. jula u egzotičnom srce prestonice, na prelepoj, osunčanoj plaži Velikog ratnog ostrva - na popularnom Lidu.

Tih dana će na vrelom dunavskom pesku natupati brojni fantastični tvorci sjajnog zvuka. Tada će u različitim intervalima nastupati Vinicius Honorio, Felix da Housecat, Goldie, Wise D & Kobe, Andrew Meller, Coeus, Ilija Đoković. Zatim, u ovom periodu nastupaće i legenda tehna, utemeljivač scene i talentovani pionir španskog elektro zvuka Cristian Varela, kao i dugo iščekivani, Britanac wAFF, koji prvi put dolazi u Srbiju, a svi zajedno će nas zasigurno uvući u energičan ritam noći, spajajući neukrotivu muziku sa divljinom Velikog ratnog ostrva.
Pored njih, na festivalu će nastupiti i Kadebostany, fantstični Nikola Vranković, bend Kanda, kodža i Nebojša, zatim, Andrew Meller, Coeus, Wise D & Kobe, Vatra, Monochromatic i mnogi, mnogi drugi.

Važno je napomenuti da je BELGREAT u stvari celodnevni festival gde će na Beach Stage-u tokom dana nastupati fantastični Phillie P., Iron, Necone, zatim, White City Soul, Peppe, Miloš Radoš, Bdat Džutim, Akioki, Petko i mnogi drugi koji će se priključiti ovom fantastičnom projektu.

Ekipu Novih apartmana veoma raduje pojavljivanje jednog novog festivala koji koristi jednu fantastičnu i posebnu lokaciju, kao što je zemunski Lido! Smatramo da je ovaj deo letnjeg Beograda neopravdanao ostao orijentisan samo ka Zemunu, tako da će uz postojanje jednog ovakvog festivala svi beograđani, kso i gosti ovog grada, imati priliku da se upoznaju sa još jednim blagom Beograda.

Jedinstvenost ovog festivala upravo se ogleda u tome što će posetioci, osim u fantastičnoj muzici, imati priliku da uživaju u fantastičnoj i pomalo nedirnutoj prirodi i zaštićenom ekosistemu Velikog ratnog ostrva. Zbog toga apelujemo na organizatora, kao i na sve goste da se odgovorno ponašaju prema ovom prirodnom dragulju Beograda i da ne uživaju, a ne da uništavaju ovo prirodno bogatstvo.

Za sve one koji u ovom periodu dolaze u Beograd, a ljubitelji su muzike i prirode, toplo preporučujemo da posete ovaj jedinstveni festival. Zbog toga na sajtu Novih apartmana, pod sekcijom Zemun odaberite apartman koji se najviše uklapa u vaše planove i budite blizu ovog fantastičnog dešavanja! 

Podeli sa prijateljima


processing...