Beograd je grad fudbala

Samo još jedna stepenica je pred beogradskom Crvenom Zvezdom koja je deli do vrha i njenog ponovnog plasmana u Ligu šampiona.

Beograd je grad fudbala

Pobednički niz započet u prvenstvu Srbije “Zvezda” nastavlja i u evropskim takmičenjima. Nakon rutinskih pobeda nad šampionom Jermenije Pjunikom pred izabranicima legendarnog Dekija Stankovića nalazi se samo još jedna prepreka do ponovnog plasmana najtrofejnijeg srpskog kluba u elitno evropsko takmičenje Ligu šampiona.
Tako, Crvenu Zvezdu očekuje dvomeč sa izraelskim klubom Makabi iz Haife kada će se se, prvo u Izraelu, odmeriti snage 17. avgusta, dok će se revanš meč odigrati u Beogradu 23. avgusta na, sasvim sigurno, prepunom stadionu Rajko Mitić - popularnoj Marakani, hramu fudbala i jednom od kultnih mesta Beograda.

Ovo će biti još jedan svojevrsni “flashback” na sada već davnu, 1991. godinu kada je Crvena Zvezda učestvovala i osvojila Kup evropskih šampiona, tadašnji pandam Ligi šampiona.

Nadamo se da će Crvena Zvezda uspeti da i ovaj put obezbedi plasman u najelitnije klupsko fudbalsko takmičenje i tako brojnim poklonicima “najvažnije sporedne stvari na svetu” ponovo omogući privilegiju da u svom gradu uživaju u najkvalitetnijim mečevima i najpoznatijim virtuozima sa loptom na svetu.

Najtrofeniji domaći klub ozbiljno shvata važnost utakmica sa trofejnim timom iz Izraela i osim toga što vredno trenira i radi na izradi pobedničke strategije, ujedno dovodi i pojačanja. Jedno od pojačanja je i dosadašnji fudbaler Sočija Jegor Prucev koji će na mestu ofanzivnog veziste pojačati napad Crvene Zvezde.

Pozivamo sve ljubitelje fudbala, ali naravno, pre svega Zvezdine navijače da podrže napore srpskog šampiona i svojom bezrezervnom podrškom i navijanjem pomognu da Crvena Zvezda ponovo zaigra u grupnoj fazi Lige šampiona. Zato, ukoliko niste iz Beograda na vreme započnite sa planiranjem dolaska u prestonicu na revanš meč sa Makabijem na kome će se definitivno o odlučiti koji će od dva kluba obezbediti plasman.

Posetite portal Novih apartmana i na vreme obezbedite udoban i povoljan smeštaj po vašem izboru. Osim standardnih rubrika koje preporučujemo kao što su Centar i Strogi centar koje su često najprivlačnije zbog svoje lokacije i blizine svih važnih ustanova i lokacija, a u kojima ćete pronaći neke od najprivlačnijih i najbolje opremljenih apartmana, ovaj put izdvajamo dva povoljna i odlično opremljena smeštajna kapaciteta apartman Stela i apartman Maja , voždovačke apartmane od kojih ćete vrlo jednostavno stići do stadiona Rajko Mitić.

Fudbalskom klubu Crvena Zvezda, kao njenim brojnim vatrenim navijačima želimo puno sreće u predstojećoj utakmici i nadamo se da će uspeti da nam obezbede da u periodu koji je pred nama u svom gradu uživamo u vrhunskom fudbalu koji samo Lige šampiona može da priredi!

Napred Zvezdo, samo napred! 

Podeli sa prijateljima


processing...