Beogradska filharmonija - Koncert na otvorenom

Beogradska filharmonija 23. juna će na Ušću, po treći put za redom, predstavlja publici neponovljivi spektakl na otvorenom koji će ih ostaviti bez daha.

Beogradska filharmonija - Koncert na otvorenom

Svi znamo koliko se Beograđani raduju lepom vremenu i raznim dešavanjima na otvorenom. Kako bi se družili i zabavili van zatvorenih prostorija Beograđani će rado iskoristiti gotovo svaki povod i priliku. Uz obilje dobrih i raznovrsnih dešavanja poput izložbi, performansa, takmičenja, festivala i drugih novih i starih dešavanja, tu su čak i popularne „bašte“ beogradskih kafića i restorana u kojima su sve stolice popunjene od jutra pa do kasnih večernjih sati. Muzički festivali i koncerti najrazličitijih žanrova nezaobilazni su deo letnje sezone i gotovo svakodnevno se može uživati u nekom od njih. Jedan od najvećih i po mnogo čemu najznačajnih dešavanja je koncert Beogradske filharmonije na otvorenom koji se održava na Ušću, a ove godine će se održati u nedelju, 23. juna.

Koncert na otvorenom u izvođenju Beogradske filharmonije prvi put je održan 2017. godine i to je bio najveći koncert klasične muzike na otvorenom na Balkanu. Ovom koncertu koji je predvodio dirigent Gabrijel Felc prisustvovalo je više od 25 000 posetilaca. Tom prilikom posetioci su slušali numere po svom izboru jer je koncertu prethodilo glasanje publike i izbor kompozicija. Naredne, 2018. godine tradicija je nastavljena i tada je, na istom mestu, upriličen koncert pod nazivom HD Odiseja. Ovaj audiovizuelni spektakl ispratilo je čak 40.000 ljudi koji su uz remek dela klasične muzike posmatrali neverovatne snimke Zemlje i Kosmosa.

Treći po redu besplatni koncert na otvorenom u izvođenju Beogradske filharmonije okupiće još i više posetilaca iz zemlje i regiona, a tom prilikom će biti izvedena čuvena Dizni fantazija. Savremena produkcija čuvenog klasika uz prepoznatljivo kvalitetno izvođenje Beogradske filharmonije prikazaće svim generacijama uspešan spoj modernog sa tradicionalnim i nesumljivo učiniti predstojeći događaj jednim potpuno drugačijim iskustvom.

Ukoliko u ovom periodu planirate posetu srpskoj prestonici, prethodno pogledajte našu bogatu ponudu apartmana na Novom Beogradu i odaberete udoban smeštaj u kome ćete se kvalitetno odmoriti, a ujedno i biti u neposrednoj blizini ovog zaista vrhunskog spektakla koji u tom slučaju ne smete da propustite. 

Podeli sa prijateljima


processing...