Decembar: Mesec euforije, zabave i ludila

Da, došao je i taj poslednji mesec u 2018. godini, vreme kada se počinje sa slavljeničkim raspoloženjem i pripremama za doček Nove godine.

Decembar: Mesec euforije, zabave i ludila

Iako se svake godine ponavlja i ponekada nam se sasvim opravdano čini pomalo i dosadnim svake godine čekati tu Novu godinu, decembar ubedljivo ostaje najrazdraganiji mesec u godini, mesec euforije i zabave, vreme kada se svi pripremamo za najluđu noć i za predstojeću godinu koja nas čeka tu, odmah iza ugla.

Od onih koji za tu noć kupuju najskuplje toalete do nas koji novu godinu dočekujemo kod kuće sa malom decom, svi oni i svi mi čekamo i pripremamo se za tu noć sa pozitivnim iščekivanjem i sa radošću. Gužve, šoping, priprema naročitih đakonija i kićenje životnog, ili radnog prostora sastavni su deo čitavog meseca decembra. Već početkom meseca, a ponekad i ranije, čim izađete iz svojih kuća primećujete promene, okićene ulice, svetla, poneki ukras u lokalnoj pekari i kafiću, pa onda, koji dan kasnije sledi visoka jelka sa otmenim kuglama na ulazu u vašu poslovnu zgradu, počinje novogodišnja muzika na ulazima u trgovinske centre, dok se na gradskim ulicama i trgovima organizuju brojni besplatni koncerti, predstave, performansi i izložbe, a devojke deda mrazice šarmantno dele pozivnice za najluđe žurke...

Ukoliko ste se odlučili, ili razmišljate da se za doček nove godine nezaboravno provedete na najboljoj žurci koju ćete dugo pamtiti, ne brinite na pravom ste mestu. Beograd već dugi niz godina slovi za grad zabave i najluđih novogodišnjih žurki.

Posebna zabava i provod dešavaju se tokom novogodišnje noći, kada u Beograd dolaze kako ljudi iz čitave Srbije, tako i iz regiona, ali i šire. Na trgovima u centru grada postavljaju se bine sa najpopularnijim izvođačima i tu se okuplja na desetine hiljada ljudi. Atmosfera je uvek odlična, a dobar provod je zagarantovan. Skakanje i đuskanje kao i alkohol koji donesete od kuće, ili kupite na ulici, jedini su izvor toplote, pa će se oni koji ne vole zimu ipak odlučiti za neku žurku zatvorenog tipa. Za mnoge, izbor će pasti na neki od eksklulzivnih hotela gde se očekuje odlično organizovan provod koji obuhvata svečanu večeru, vrhunsko vino i muzičku ponudu, uz prisustvo mnogobrojnih javnih ličnosti. Za one koji vole dobar provod, narodnjake i tradicionalnu muziku, tu su naravno splavovi i kafane kakvih u Beogradu zaista ima na pretek. Ovo su mesta gde ćete i vi možda dograbiti mikrofon, popiti malo više nego što možete i provesti jednu od najluđih noći u svom životu, BUKVALNO. Među nama ima i onih koji će se odlučiti za klabing i proverene Dj-eve čiji se dolazak očekuje iz svih krajeva sveta, a zagarantovano će najpopularnije hitove puštati do jutarnjih sati. Postalo je već tradicionalno da se za novogodišnju noć pripremaju i maskenbal žurke, kao i druge tematske žurke koje dopunjuju ukupnu ponudu grada za ovu najluđu i sigurno najluđu noć.

Pripremite se na vreme, zabava je već počela! Zato, što pre posetite sajt Novih apartmana gde vas u sekcijama STROGI CENTAR, DORĆOL i CENTAR čeka zaista bogat izbor smeštajnih kapaciteta koji će baš svakome omogućiti da se udobno smesti i opusti u predstojećem novogodišnjem periodu i to u gradu koji je postao sinonim za pojam “Doček Nove godine!”.

Podeli sa prijateljima


processing...