Fajnal for Evrolige 2022 u Beogradu

I ovog proleća će Beograd postati centar Evropske košarke i ponovo će imati čast da udomi neke od najboljih košarkaša današnjice.

Fajnal for Evrolige 2022 u Beogradu

Zbog aktuelne situacije sa koronom, kao i striktnih mera Berlina koji do daljnjeg neće dopuštati prisustvo publike na sportskim dešavanjima, Beograd je ponovo dobio tu veliku čast da bude grad domaćin Final-Four, najjačeg klupskog takmičenja Evrope koji će se, baš kao i pre četiri godine i ove održati u Areni na Novom Beogradu!

Tako će najveći regionalni višenamenski zatvoreni objekat ponovo biti domaćin jednog ovako velikog i značajnog takmičenja. Za sada znamo da će sasvim sigurno titulu braniti trenutni šampion starog kontinenta – Anadolu Efes.

Beograd je apsolutno pravi izbor za jednu ovakvu košarkašku manifestaciju ne samo zbog fantastične dvorane, već prevashodno zbog činjenice da Beograd živi i diše za košarku. Za košarkom je oduvek vladalo veliko interesovanje u Srbiji. Ekspanzija ovog sporta na ovim prostorima otpočela je upravo u Beogradu i upravo je košarka sport koji je zapisan duboko u genima Srba.

Brojne zlatne medalje na svetskim, olimpijskim i evropskim prvenstvima, kako reprezentacije SFRJ, tako i nacionalnih reprezentacija-naslednica, svakako su pokazatelj važnosti i kvaliteta tzv. Jugoslovenske škole košarke koja danas živi u svim nekadašnjim republikama te zemlje, a u poslednje dve decenije ipak ponajviše u Srbiji.

Pri tom, Beograd i organizatori turnira dostavili su garancije da biti dozvoljeno prisustvo publike uz posedovanje validnih potvrda o vakcinaciji i time će, baš kao nekada, u ovom kultnom sportskom dešavanju uživati baš svi, i publika i igrači!

Novi apartmani će baš kao i svaki istinski ljubitelj ovog sporta, pratiti sva dešavanja u vezi sa održavanjem Final-Four takmičenja i detaljno vas izveštavati o svim novostima. Na vreme ćemo vas i obavestiti da počnete sa rezervacijama smeštaja, s obzirom da će, baš kao i pre četiri godine, svi smeštajni kapaciteti biti popunjeni mnogo pre termina odigravanja prve utakmice.

Ali, ne brinite! U svojoj velikoj bazi smeštajnih kapaciteta imamo impozantan broj apartmana na lokaciji Novi Beograd koji su u blizini Arene – mesta koje će sasvim sigurno ovog proleća predstavljati svojevrsni hram košarke! 

Podeli sa prijateljima


processing...