Hari Mata Hari oktobarski koncerti u Beogradu

Jedan od najpoznatijih regionalnih pop izvođača održaće u Beogradu dva uzastopna oktobarska koncerta!

Hari Mata Hari oktobarski koncerti u Beogradu

S obzirom na uvek veliku popularnost poznati sarajevski izvođač Hari Mata Hari će, zajedno sa svojim bendom u srpskoj prestonici održati dva uzastopna koncerta. Tako će ponovo beogradska MTS dvorana oriti čuvenim hitovima koje će ovaj bosanskohercegovački pop izvođač izvesti sa svojim bendom. Inače, ovo će ujedno biti 35 i 36 koncert Hari Mata Harija pred beogradskom publikom što zaista predstavlja podatak za poštovanje.

Da li ste znali koje je pravo ime Hari mata Harija?

Njegovo pravo ime je Hari Varešanović i rođen je 1961.godine u Sarajevu. Svoju muzičku karijeru započeo je kao frontmen sarajevskih bendova “Proljeće” i “Ambasadori”. Interesantan podatak jeste na koji vas Novi apartmani podsećaju jeste i taj da je Hari Mata Hari sa svojim bendom od 1985. godine izdao 15 albuma i kompilacija, dok iza sebe ima više od 5 miliona prodatih nosača zvuka što svakako predstavlja podatak za primer.

Iza sebe ovaj kultni pop izvođač ima veoma mnogo hitova, a definitivno je najpoznatiji po baladama za koje smo sasvim sigurni da su ih gotovo svi sa Ex-Yu područja makar jednom čuli!

Hitovi kao što su "Ja nemam snage da te ne volim," "Strah me da te volim", “Prsten i zlatni lanac”, Svi moji drumovi”, Kao domine”, “Kad dođe oktobar” i "Ostani" stvorili su veliku bazu obožavaoca koji uvek sa nestrpljenjem iščekuju njegov sledeći koncert.

Hari je 2006. godine predstavljao Bosnu i Hercegovinu na Evroviziji gde je nastupao sa pesmom “Lejla” sa kojom je postigao značajan uspeh osvajajućiu visoko 3. mesto na ovom eminentnom takmičenju.

Tokom svoje dugačke karijere Hari Mata hari je eksperimentisao sa različitim muzičkim stilovima uključujući pop, rok, kao i tradicionalnu bosansku muziku, s tim što bez obzira na stil, odlika svake Harijeve pesme jesu emituvni i iskreni tekstovi zbog kojih je i omiljen, prevashodno kod ženske publike.

Ukoliko ste u Beogradu, a ljubitelj ste autentičnog bosanskohercegovačkog pop-a nikako ne smete propustiti ovaj događaj, baš kao i smeštaj koji će vam pružiti iskustvo boravka u 5 zvezdica. Zato, na vreme rezervišite apartman koji će ispuniti sve vače zahteve Na sajtu Novih Apartmana odaberite sekciju Strogi Centar i bićete smešteni upravo u centru svih urbanih dešavanja, baš kao što je i koncert Hari Mata Harija u MTS dvorani.

Zato, “kad dođe oktobar… 

Podeli sa prijateljima


processing...