Koncert Bajage i instruktora u Beogradu 2021

Prvi koncert Bajage & Instruktora posle dužeg vremena održaće se i pred publikom na legendarnom Tašmajdanu u Beogradu!

Koncert Bajage i instruktora u Beogradu 2021

Zbog čitave situacije sa korona virusom, skoro da smo i zaboravili kako to izgleda kada se nađete na koncertu legendarnog rock benda i sa hiljade ljudi sa kojima delite istu strast i ljubav u glas zapevate svoj omiljeni i vanvremenski hit. Izgleda da će se te stvari konačno promeniti!

Neuništivi roker Bajaga sa svojim čuvenim Instruktorima 16. jula nakon dvogodišnje pauze održaće pravi koncert pred publikom! Nakon prošlogodišnjeg eksperimenta sa “online” koncertom pred praznim Tašmajdanom, ovoga puta konačno će biti prisutna i publika.

Doduše, organizatori ovog koncerta po prvi put u Srbiji primeniće nove mere u skladu sa preporukama za sprečavanje pandemije COVID-19. Naime, osim ulaznice na koncert, svim ljubiteljima starog dobrog Rock & Roll-a biće neophodan i neki od dokumenata kojim će dokazati da su preležali koronu, ili da su vakcinisani. Za one koji ne ispunjavaju jedan od ovih uslova, organizator je obezbedio brze antigenske testove i to po veoma povoljnim cenama, koji će se raditi na licu mesta i ukoliko budu negativni, omogućiće da ulazak na koncert.

Bez obzira na malo komplikovaniju proceduru ulaska na koncert, ovo je jedini način da brojni ljubitelji kvalitetnog rok zvuka i pravog rok koncerta konačno ponovo uživaju u muzici. A da li postoji možda bolji način od koncerta Bajage & Instruktora, jer bez obzira na generaciju i starosnu dob, gotovo da ne postoji osoba koja ne zna ko je Bajaga, kao i refren, tekst ili melodiju barem jedne od njegovih mnogobrojnih pesama. Sasvim smo sigurni da u Beogradu nećete sresti osobu koja ne zna barem jedan hit čuvenog Momčila!

Bajaga & Instruktori su jedna prava Beogradska priča, iako će Momčilo za sebe istaći da je on u stvari Zemunac, s obzirom da je upravo tamo proveo veći deo svog života. Tekstovi večno inspirisani ljubavlju, melodije koje teško izlaze iz glave, kao i specifičan sleng jednostavno predstavljaju personifikaciju Beograda.

Bajaga & Instruktori iza sebe imaju preko 30 godina muzičkog staža koje je rezultiralo izdavanjem 14 albuma, ali i brojnim projektima vezanih za film, pozorište i druge umetničke projekte.
Od albuma “Pozitivna geografija”, preko albuma “Sa druge strane jastuka” i “Prodavnica tajni” (nama u Novim apartmanima omiljen album Bajage i Instruktora), pa sve do albuma “Daljina, dim i prašina” i ovogodišnjeg “U sali lom” nizali su hitovi koje i danas svi rado slušaju, ili ih za vreme tuširanja pevaju i zvižde. Pored desetine takvih hitova, na ovom mestu bi izdvojili i svojevrsnu himnu Beograda “442 do Beograda”.

Ukoliko ste poklonik lika i dela Bajage, ili ste se jednostavno uželeli pravog rok koncerta, rezervišite u svom kalendaru datum 16. juli i uputite se na legendarni Tašmajdan! Naravno, svi zajedno ćemo pažljivo pratiti epidemiološku situaciju, ali smo sigurni da će se uz primenu epidemioloških mera, testova, ali sve većeg broja vakcinisanih sugrađana postići velika doza sigurnosti koja će svima nama omogućiti da ponovo bezbrižno uživamo u nekada tako normalnim stvarima kao što su rok koncerti.

Ukoliko planirate da idete na ovaj koncert na vreme nabavite svoje karte, a ako niste iz Beograda, obavezno na vreme obezbedite i smeštaj. Mi iz Novih apartmana predlažemo da na našem portalu u sekciji STROGI CENTAR odaberite apartman po vašem ukusu i spremno dočekajte ovaj muzički spektakl! 

Podeli sa prijateljima


processing...