Koncert Hladnog piva u Beogradu

Ovoga leta Tašmajdan će odjekivati na gitarske rifove i prepoznatljivi vokal Mileta Kekina i zagrebačkog pank rok benda Hladno Pivo.

Koncert Hladnog piva u Beogradu

Legendarni zagrebački pank rok bend na čelu sa čuvenim Miletom Kekinom nakon punih 20 godina proslaviće svoj prvi koncert u Beogradu koji su sada već dalekog 16. juna 2001. godine održali u SKC-u.
Nakon tog koncerta usledili su brojni nastupi ovog vrlo aktivnog i benda koji je više puta punio Hale sportova, Beogradsku tvrđavu i Novosadski sajam, a učestvovali su i na poznatim festivalima u Srbiji.
Sada je došao red na čuveni beogradski Taš, idealno mesto za jedan ovakav letnji muzički spektakl koji će se održati 21. avgusta.

Te tople letnje večeri Tašmajdanom će odjekivati poznati hitovi Hladnog Piva kao što su Pjevajte nešto ljubavno“, „Svijet glamura“, „Teško je ful biti kul“, „Šamar“, „Ezoterija“, „Soundtrack za život“, „Nije sve tako sivo“, „Konobar“, „Samo za taj osjećaj“, „Na ovim prostorima“ i mnogi drugi.

Inače, bend Hladno Pivo je u svoje 3 decenije dugog plodonosnog rada definitivno dokazao da je jedan od najznačajnijih pank rok sastava u ovom delu Evrope. Osim toga, članovi benda, a posebno frontmen benda Mile Kekin veoma su aktivni i na polju promovisanja tolerancije, a posvećeni su i borbi protiv totalitarizma i svake doze ekstremizma, ponajviše šovinističkih stavova koji su, pogotovo na ovim prostorima, u bliskoj prošlosti doveli do vrlo razarajućih posledica.

Ukoliko planirate da zajedno sa Hladnim Pivom proslavite ovaj jubilej, ali i da se na odgovoran način konačno zabavite savetujemo da na vreme nabavite svoje karte, jer se zbog poštovanja epidemioloških mera pristup koncertu ipak biti delimično ograničen. Ukoliko niste iz Beograda, bilo bi dobro da na vreme obezbedite i smeštaj. Mi iz Novih apartmana predlažemo da na našem portalu u sekciji STROGI CENTAR odaberite apartman po vašem ukusu i spremno dočekajte ovaj muzički spektakl! 

Podeli sa prijateljima


processing...