Koncerti na zidiću deseti put u Beogradu

Nezaobilazni deo letnje ponude Beograda, tokom prethodne decenije Koncerti na Zidiću postali su institucija za sebe i jedan od omiljenih kulturnih programa Beograđana i gostiju našeg glavnog grada.

Koncerti na zidiću deseti put u Beogradu

Nezaobilazni deo letnje ponude Beograda, tokom prethodne decenije Koncerti na Zidiću postali su institucija za sebe, ali i jedan od omiljenih kulturnih programa Beograđana i gostiju našeg glavnog grada.

Počev od 2013. godine Dom omladine je na Platou Milana Mladenovića putem manifestacije “Koncerti na zidiću” publici predstavio blizu 250 sastava, među kojima najviše novih muzičkih talenta, ali i mnoštvo već afirmisanih bendova i izvođača iz zemlje i okruženja.

Tako će biti i ove godine, jer tradicija se nastavlja. Svakog petka od 20.00 Zidić ispred Doma omladine postaje mesto susreta, druženja i uživanja u dobrom zvuku. Scena u srcu grada, tradicionalno je otvorena za muzičare svih žanrova, sa posebnim osvrtom na mlade bendove i kreativce koji stvaraju autorsku muziku. Zidić je možda zbog toga i ponajviše važan, jer mladim muzičarima i bendovima često pruža prvu priliku da pokažu šta sve umeju pred širokom publikom, slučajnom i namernom, svih generacija.

Ovogodišnja sezona Koncerata na Zidiću simbolično je počela 21. juna, na Svetski praznik muzike, kada je na Platou Milana Mladenovića nastupa deo članova čuvenog Big Benda RTS-a koji su izveli deo svog repertoara.

Nakon toga, tokom jula i avgusta svi imamo priliku da nam vikend započne uz sjajne bendove, neočekivana muzička otkrića i veselo druženje upravo na “Zidiću”.
Kao što organizator ove jedinstvene manifestacije reče: “Budite deo jedinstvenog putovanje kroz pank, metal, hard kor, džez, elektroniku, hip-hop, bluz, rok, alternativu – sve ono uzbudljivo što može da pruži muzika!” Novi apartmani se sa ovom izjavom u potpunosti slažu!

Ukoliko ste jedan od onih iskonskih ljubitelja kvalitetnog zvuka i nikada niste prestali da pratite muzičke trendove i pravce jednog letnjeg beogradskog petka svakako posetite “Zidić” ispred Doma omladine, jer ćete svakako uživati u kvalitetnom muzičkom izvođenju.

Ako niste iz Beograda, a želeli bi da posetite ovu manifestaciju, rezervišite na vreme svoj smeštaj. Posetite portal Novih Apartmana i u sekciji Strogi Centar odaberite apartman baš po vašoj meri, a na pešačkoj udaljen ne samo od “Zidića”, već i od brojnih znamenitosti i mesta koja u Beogradu jednostavno morate da posetite. 

Podeli sa prijateljima


processing...