Lista izvodjača za doček Nove godine u Beogradu

Konačno su Skupština grada Beograda i Centar beogradskih festivala objavili finalni spisak izvođača koji će nastupati na predstojećem dočeku Nove godine.

Lista izvodjača za doček Nove godine u Beogradu

Ne ulazeći u razloge, ali Beograd je već odavno započeo svoju transformaciju kako bi, kao što je skoro svih prethodnih godina i bio slučaj, nadmašio prethodni doček Nove godine. Međutim, ove godine postoje i neke otežavajuće okolnosti u vidu infrastrukturnih radova brojnih, ali i ključnih gradskih lokacija koje su inače bile centar novogodišnjih dešavanja.

Ipak, jedna tradicija ni ove godine ne prestaje, a to je tradicionalni doček ispred Narodne skupštine! Tako će i ove godine plato ispred ovog poznatog zdanja ponovo postati glavno odredište svih onih željnih fantastičnog, besplatnog i tradicionalnog dočeka Nove, 2019., godine.

Glavne zvezde ovogodišnjeg dočeka svakako će biti čuveni Haris Džinović, koji će svojim gromkim glasom razdrmati brojne vesele posetioce manifestacije, zatim Bajaga i Instruktori koji će samo mesec dana nakon svog velikog koncerta u Beogradskoj Areni ponovo nastupiti u svom gradu i time dostojno obeležiti jubilarnu 35. godinu postojanja benda, kao i Saša Kovačević, ljubitelj brojne ženske populacije, dok će tradicionalnu atmosferu podgrejati sve, samo ne obični trubački orkestar – Dejan Petrović Big bend!

Zabava ispred Narodne skupštine započeće već 30. decembra kada će pored online konkursa “Svirajmo cover” nastupiti i S.A.R.S., Rudimental i Stereo MC’s.

Prvog januara na “stejdžu” ispred Skupštine nastupiće i, sada već čuveni, Aleksandar Sedlar koji će uz podršku simfonijskog orkestra i gostima poput bivšeg frontmena čuvenog benda Vampiri, Aleksandra Erakovića, zatim Bojane Vunturišević, ex Svi na pod, Leontine Vukomanović sa horom “Čarolija” i Ane Stanić.
Kasnije, tog istog dana u “večernjem terminu” nastupiće Senidah, Rasta, Gramofondzie i "Disciples".

Ukoliko još uvek niste obezbedili smeštaj u Beogradu za doček Nove godine, požurite! Posetite sajt Novih apartmana gde vas u sekcijama STROGI CENTAR, DORĆOL i CENTAR čeka zaista veliki zbor smeštajnih kapaciteta koji će vam pružiti udoban i opušten smeštaj tokom predstojećeg novogodišnjeg ludila koje samo Beograd može da priredi! 

Podeli sa prijateljima


processing...