Lux doček Nove godine je u Beogradu

Provedite nezaboravno novogodišnje veče i iznajmite za sebe i svoj krug prijatelja jedan od brojnih luksuznih apartmana u Beogradu.

Lux doček Nove godine je u Beogradu

Beograd je dugo i brižljivo gradio reputaciju prestonice zabave ovog dela Evrope. Brojni festivali, bogat klubski život, kao i neizostavne kafane u kojima se neretko dočekuju jutra etablirali su glavni grad Srbije kao mesto vrhunske zabave.

Naravno, ne smeju se zaboraviti ni brojni gastronomskim specijaliteti, kao i respektabilan izbor domaćih rakija i vina koja u poslednje vreme sa lakoćom pronalaze put do najvećih i najzahtevnijim svetskih tržišta. Pri tom, vrlo popularne cene za standard većine inostranih turista predstavljao je dodatni benefit koji je uticao da se onaj ko je jednom posetio Beograd, ubrzo u ovaj grad i vraćao.

Sve navedene odlike srpske prestonice dolaze još više do izražaja pred novogodišnje praznike kada se već ionako bogata ponuda dodatno proširuje, i po rečima brojnih zadovoljnih turista koji su doživeli osvit nove godine u Beogradu, mogućnost izbora zabavnog sadržaja jednostavno postaje beskonačan! Brojni klubovi, splavovi, restorani, hoteli, kao i kafići čiji je tačan broj skoro pa nemoguće odrediti utrkuju se na koji način će da nadmaše prošlogodišnju ponudu, dok se na potpuno neverovatnim i skrivenim lokacijama održavaju rave žurke koje neodoljivo podsećaju one iz čuvenih filmskih blok bastera. Na kraju, Beograd je oduvek ostavljao i mogućnost da se ta “najluđa noć” provede na trgovima, ulicama, kao i drugim mestima gde se tradicionalno organizuju najluđe novogodišnje žurke sa veoma bogatim zabavnim programom.

kal 26

Međutim, situacija sa korona virusom u mnogome je promenila živote svakoga od nas, ne samo u Srbiji, već i u svakom kutku naše plave planete. Tako će doček 2021. godine ostati zapamćen kao novogodišnja proslava bez raznolikih javnih dešavanja i razuzdanih klupskih žurki. Bilo je to veče kada su poznate kafane i restorani zatvarani, dok su velika okupljanja na otvorenom zabranjivana, ili vrlo strogo kontrolisana.

Godinu dana kasnije, stvari se nisu promenile mnogo na bolje. Ipak, naučili smo da živimo sa virusom i uz brojna ograničenja i propisane epidemiološke mere život se nekako vratio u normalu. Kafane i klubovi ponovo rade, publika se vratila na kulturna i sportska dešavanja dok se na ulici život odvija uobičajeno.

To po svemu sudeći znači da će se doček Nove 2022. godine definitivno održati u balkanskoj prestonici zabave. Naravno, zbog ograničenja putovanja, PCR testiranja, vakcinacionih sertifikata i drugih epidemioloških mera koje su i dalje na snazi, to svakako neće biti kao što je bilo u vreme pre pandemije, ali se ipak očekuje svečana atmosfera i obilje vedrog duha koji je svih ovih godina krasio Beograd.

Svesni činjenice da je zdravlje najvažnije i da čuvajući sebe i pridržavajući se svih propisanih epidemioloških mera Novi apartmani ipak predlažu malo drugačiji doček Nove 2022. godine.

Organizujte doček koji se neće zaboraviti. Iznajmite za sebe i svoj krug prijatelja jedan od brojnih luksuznih apartmana u Beogradu i provedite nezaboravno novogodišnje veče na vrlo glamurozan način, ali u potpuno kontrolisanim epidemiološkim uslovima. Pri tom, na kakav god luksuz da ste naviknuti, garantujemo da ćete ostati pozitivno iznenađeni! Jer, ukoliko se odlučite za jedan od mnogobrojnih smeštajnih kapaciteta iz ponude Novih apartmana imaćete mogućnost da uživate baš kao da ste jedini gost najluksuznijeg hotela, jer pojedini smeštajni kapaciteti ne samo da nude obilje prostora i sadržaj vrhunskog SPA centra, već poseduju i pravi bazen!

Portal Novi apartmani se inače profilisao kao mesto na kome je moguće u svakom trenutku pronaći najluksuznije smeštajne kapacitete koje Beograd može da ponudi. Zbog toga, ekipa sa ovog portala napravila je listu apartmana najboljih za doček Nove 2020. godine.

beograd-zemun-apartman-de-luxe-24-191_featured_default

Na prvom mestu svakako se ističe smeštajni kapacitet prigodnog imena DELUXE na čiju opremljenost i sadržaj niko ne može da ostane ravnodušan. U pitanju je dvosobni apartman površine 150 kvm ispunjenih čistim luksuzom koji osim, “standardnih” sadržaja poput najkvalitetnije saune, luksuze hidromasažne kade, ogromnih tuš kabina, poseduje i pravi pravcati bazen dužine 10, a širine 5 metara!

Apartman se nalazi u Zemunu i sakriven je od očiju znatiželjne javnosti, sa punom kontrolom pristupa u cilju obezbeđivanja privatnosti. To je svakako karakteristika koju će mnogi ceniti, međutim, sama činjenica da je ceo spa centar na raspolaganju samo za goste apartmana dovoljno govori o ekskluzivnosti i jedinstvenosti ovog objekta. A kada se svim ovim benefitima doda i mogućnost da se bazen sa grejanom vodom nalazi na samo par koraka od luksuznog king size kreveta obloženog najfinijom kožom, svi superlativi korišćeni za opis jednog ovakvog objekta bukvalno padaju u vodu.

beograd-novi-beograd-apartman-play-0-815_featured_default

Tu je i apartman PLAY, luksuzni smeštaj koji zavređuje svaku pažnju. U pitanju je apartman lociran u Yu Biznis Centru na Novom Beogradu koji osim izuzetne prostranosti i opreme vrhunskog kvaliteta karakteriše i spa centar izuzetnog kvaliteta. Naime, gosti ovog smeštajnog kapaciteta imaju mogućnost da uživaju u velikoj hidromasažnoj kadi sposobnoj da u punom komforu primi 6 odraslih osoba, a tu su i vrhunsko parno kupatilo, kao i finska sauna.

U ovom apartmanu posebna pažnja poklanja se upravo higijeni i dezinfekciji, pa se tako za dezinfekciju spa centra koristi aktivni kiseonik, a ne hlor.

beograd-novi-beograd-apartman-arena-spa-17-197_featured_default

Na opštini Novi Beograd valja izdvojiti još dva vrhunska smeštajna kapaciteta. Jedan od njih je svakako luksuzni apartman Arena Spa koji se nalazi u blizini čuvene Beogradske Arene. Ovaj apartman raspolaže sa saunom, Jacuzzi hidromasažnom kadom dok će se ambijentalna rasveta i “king size” krevet dimenzija 200x200 pobrinuti da se gosti opuste na kraljevski način.

Drugi je apartman Romantik, smeštajni kapacitet takođe lociran u blizini Beogradske Arene koji je takođe vrlo luksuzno opremljen i poseduje vrhunsku hidromasažnu kadu kao ambijentalni sistem koji će omogućiti potpuno uživanje za svoje goste.

Na listi luksuznih apartmana svakako se izdvaja i “Vračarska ekipa” apartmana koji se osim po premium lokaciji izdvajaju i sa vrhunskom opremljenošću i luksuzom u kome njihovi gosti uživaju. treba izdvojiti i apartman Happiness, moderan je smeštajni kapacitet u novosagrađenoj luksuznoj zgradi u srcu ove beogradske opštine. Vrhunski materijali i decentni luksuz koji krasi svaki kutak ovog smeštajnog kapaciteta karakteristika su ovog luksuznog smeštaja. Pripadajuće parking i garažno mesto svakako su veliki plus, međutim, činjenica da se na istoj ovoj adresi nalaze i apartmani Happiness 2 i Happiness 3 otvara mogućnost udobnog smeštaja čak 11 osoba na identičnoj adresi zaista predstavlja kuriozitet za apartmanski smeštaj i odliku koja se jedino od hotela može očekivati.

beograd-vracar-apartman-kristal-spa-0-476_featured_default

Na Vračaru se svakako izdvaja luksuzno opremljeni apartman Kristal Spa koji pod svojim krovom, pored omanjeg spa centra krije i dve luksuzno opremljene spavaće sobe koje će pružiti puni komfor svojim gostima. Na Vračaru se svakako izdvaja i apartman Moda, lociran u Njegoševoj ulici koji svojom lokacijom, prostranošću i luksuznom opremljenošću predstavlja pravi izbor za jedno novogodišnje veče.

Za sve one kojima lokacija nije od presudnog značaja, već pre svega žele vrhunski spa doživljaj u potpunoj privatnosti, portal Novi apartmani za predstojeće novogodišnje praznike preporučuje apartman Diamond Spa. Lociran je u Zemunu i osim vrhunske udobnosti svojim gostima pruža i impozantni wellness deo opremljen sa parnim kupatilom, hidomasažnom kadom i saunom vrhunskog kvaliteta.

Za one koji ipak žele da dočekaju 2022. godinu u samom centru Beograda, Novi apartmani u svojoj ponudi zaista imaju bogat izbor vrhunskih smeštajnih kapaciteta lociranih u strogom centru srpske prestonice. Tu se svakako izdvaja apartman Alonso luksuzno renoviran smeštajni kapacitet u strogom centru Beograda oplemenjen decentnim detaljima ugrađenih sa velikom dozom ljubavi i ukusa koji će gostima pružiti jedinstven doživljaj. Svojom prostranošću kao i lokacijom izdvaja se apartman Space, koji je nepunih 30 metara udaljen od Knez Mihajlove ulice. Njegovih moderno opremljenih 100 kvadrata podeljenih u dve sobe pružiće jedinstven osećaj prostora i komfora u kome će uživati baš svako! Tu je i apartman Palas, takođe lociran u strogom centru grada i čuvenih beogradskih pešačkih zona. Ovaj potpuno renovirani apartman pružiće vrhunski komfor svojim gostima. U strogom centru svakako se mora izdvojiti i apartman Glamur. Lociran u pešačkoj zoni ovaj luksuzni smeštaj pre svega odlikuju vrhunska estetika i kvalitet upotrebljenih materijala. Apartman Glamur poseduje vrhunsku Jacuzzi hidromasažnu kadu koja će pružiti maksimalno uživanje za dve osobe. Ovaj apartman visoke klase zaista sa pravom nosi dodeljeno ime.

oaza_featured_default

Na kraju izdvajamo još jedan od luksuznih smeštajnih kapaciteta koji se od nedavno nalazi u ponudi portala Novi apartmani. U pitanju je Oaza, prostrani i luksuzno opremljeni smeštajni kapacitet lociran u stambeno-poslovnom kompleksu Oaza kod Vukovog spomenika. U pitanju je kondominijum sa podzemnom garažom, unutrašnjim zatvorenim dvorištem i pratećim sadržajima kao što su supermarket, salon lepote, apoteka, fitnes centar sa bazenom, a koji su namenjeni isključivo stanarima kompleksa, kao i njihovim gostima. U cenu apartmana uračunato je i korišćenje garažnog mesta, što ovaj smeštaj izdvaja od brojnih drugih.

Veliko interesovanje, kao i ekskluzivnost smeštaja koje smo ovom prilikom izdvojili učinili su to da je većinu luksuznih apartmana, kao i SPA apartmana moguće iznajmiti na minimum 5 dana.

Međutim, apartmane DELUXEDiamond SpaPlayRomantik i Arena Spa moguće je iznajmiti i za 2 dana. Posetite na vreme portal Novih apartmana i odaberite smeštaj u skladu sa vašim ukusom i provedite novogodišnje praznike na način koji ćete, sigurni smo, pamtiti ceo svoj život. 

Podeli sa prijateljima


processing...