Noć muzike 2019

U Beogradu se po četvrti put po redu održava manifestacija “Noć muzike” koja će na Ušću okupiti brojne istinske ljubitelje muzike.

Noć muzike 2019

Manifestacija “Noć muzike” održaće se 30. avgusta na beogradskom Ušću kada će nastupiti Simfonijski orkestar i Hor RTS-a uz čuveni Finski bend Apocalyptica, sastavljen od četiri čeliste koji veoma uspešno i atraktivno na tipičnim klasičnim instrumentima interpretiraju hevi metal hitove.

Simfonijski orkestar i Hor RTS-a, tog 30. avgusta biće predvođeni dirigentskom palicom najpoznatijeg aktivnog domaćeg dirgenta Bojana Suđića i ovo spektakularno veče otvoriće programom „Top klasika“ sa popularnim fragmentima najpoznatijih dela Stevana Hristića, Đuzepea Verdija, Žorža Bizea, Aleksandra Borodina, kao i kompozicija Franca Supea, Artura Markesa, Petra Iljiča Čajkovskog i Karla Orfa.
Sa druge strane, Apocalyptica će u svom prepoznatljivom spoju hevi metala i klasike beogradsku publiku počastiti sa interpretacijama legendarnog američkog sastava Metallica. Naime, program pod imenom „Plays Metallica by Four Cellos“ deo je njihove aktuelne svetske turneje u kome na veoma moćan način četiri čelista sviraju najpoznatije savremene metal hitove.
Ulaz na festival Noć muzike je slobodan, a održava se u okviru Cloud digitalne platfore koja će od ove godine obuhvatati i manifestacije Belgrade Beer Fest i Belgrade Music Week. Aplikacija će biti dostupna za sve vodeće mobilne platforme u prvoj polovini avgusta i svojim korisnicima – ljubiteljima piva i muzike, pružiće brojne pogodnosti. Više informacija o aktivaciji i korišćenju saznajte na oficijelnim web stranicama organizatora.

Ukoliko ste iskonski ljubitelj muzike, sasvim smo sigurni da ćete poslednje dve nedelje u avgustu odvojiti da barem na vikend posetite Beograd i uživate u veoma bogatom i besplatnom muzičkom programu na jednom tako inspirativnom mestu kao što je Ušće, lokaciji kojoj nisu odoleli ni čuveni Roling Stonsi!
Baš zbog toga, mi iz Novih apartmana predlažemo da na našem sajtu u sekciji Novi Beograd na vreme odaberete jedan od mnogobrojnih fantastičnih apartmana koji se nalaze u blizini Ušća i uživajte u muzici, ali i u lepotama Beograda, a kada se veče neminovno završi, da na adekvatan način akumulirate energiju koja će vam preko biti potrebna već koliko sutra uveče! 

Podeli sa prijateljima


processing...