Oktanski zavisnici uvek spremni za start

Svi ljubitelji automobila i vetra u kosi lagano hvataju niski start! U Beogradu se u periodu od 22. do 28. marta održava BG Car Show i Motopassion 2018.

Oktanski zavisnici uvek spremni za start

Beogradski ljubitelji četvorotočkaša, dvotočkaša, kao i svega onoga između, sa nestrpljenjem očekuju onih nedelju dana u godini koji su posvećeni njihovoj najvećoj pasiji. U pitanju je Beogradska sajamska izložba automobila i motocikala koja se tradicionalno, svake godine održava pod kupolama Beogradskog sajma. Kuriozitet sajma automobila u Beogradu jeste što se svake godine smenjuju organizatori ove manifestacije. Prošle, 2017. godine, organizaciju manifestacije Međunarodni sajam automobila tradicionalno je sproveo Beogradski sajam, dok je ove godine red došao na manifestacije BG Car Show i Motopassion iza kojih svake druge godine stoji Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova.

S obzirom na zapažene prodajne rezultate srpskih uvoznika i prodavaca vozila, kao i opštem porastu prodaje novih automobila tokom 2017. godine, svetski proizvođači i njihovi predstavnici u Srbiji ovogodišnju sajamsku manifestaciju shvataju veoma ozbiljno. Stoga će zastupnici poznatih automobilskih brendova na ovogodišnjem sajmu domaćoj publici, potencijalnim kupcima, kao i stručnoj javnosti kroz atraktivnu prezentaciju i jedinstvenu scenografiju predstaviti svoju celokupnu gamu proizvoda.

Ovogodišnji BG Car Show I Motopassion možda će najimpresivnije izgledati kada se prikaže u brojkama: u 10 hala Beogrdskog sajma biće prisutno oko 350 izlagača iz 20 zemalja širom sveta, među kojima više od 50 automobilskih brendova, koji će pored već viđenih modela predstaviti i više od 40 onih najnovijih koji su svoje svetske premijere doživeli u prethodnih godinu dana. Sa druge strane, Motopassion će predstaviti više od 40 proizvođača različitih brendova i proizvođača iz moto sveta, kao i ATV vozila.

Prateći svetske trendove u auto-moto industriji, kao i konstantne težnje ove dve manifestacije u promovisanju naprednih tehničko-tehnoloških sistema i inovacija, posebna pažnja biće posvećena napretku u razvoju alternativnih pogonskih rešenja i novih koncepata hibridnih i elektro pogona.

sajam-automobila_beograd-2018

Za one posetioce koji, osim interesovanja za svetske novitete u auto-moto industriji, imaju nameru i da podmlade svoj vozni park, BG Car Show i Motopassion predstavljaju za to idealnu priliku. Naime, većina zastupnika je za ovaj sajam pripremila posebne pogodnosti koje će olakšati kupovinu automobila i učiniti je značajno povoljnijom, dok su banke i lizing kompanije za te potrebe pripremile i posebne uslove kojima će većini potencijalnih kupaca omogućiti da na što prihvatljiviji način dođu do svog novog vozila.

Na kraju, ne sme se zaboraviti još jedno veoma važno obeležje koje svake godine u mnogome uveličava ovaj, prevashodno muški praznik. U pitanju su prelepe hostese koje će, sigurni smo, izazvati pažnju u najmanju ruku jednaku onoj koju kod nas muškarca izazivaju i “skulpture na točkovima” pored kojih ove prelepe devojke stoje.

Ukoliko svoj boravak u Beogradu planirate radi kupovine automobila, ili samo želite da udovoljite svojim izoštrenim čulima deklarisanog oktanskog zavisnika, svakako pogledajte bogatu ponudu smeštajnih kapaciteta na našem sajtu. Nakon celodnevnog lutanja po brojnim štandovima Beogradskog sajma, kako bi ste na miru sabrali utiske, a u slučaju da planirate kupovinu novog automobila i doneli pravu odluku, predlažemo vam da u okviru sekcije apartmani sa djakuzijem odaberete udoban i povoljan smeštaj koji će vam u tome svakako pomoći. 

Podeli sa prijateljima


processing...