Piloti u Beogradu

Kultni beogradski rok i pop bend Piloti održaće svoj koncert u Beogradu početkom novembra u kultnoj prestoničkoj dvorani.

Piloti u Beogradu

Zoran Kiki Lesandrić, poznati autor, gitarista, aranžer i frontmen legendarnog beogradskog pop-rok benda Piloti čovek je koga ne treba puno predstavljati svima onima koji su na ovim prostorima stasavali još od početka osamdesetih godina! Jedan od začetnika “novog talasa”, koji je kao deo beogradske ekipe vrsnih rok muzičara postavljao osnove za sve ono što je ostalo zabeleženo u muzičkoj i kulturnoj istoriji ovih prostora. Kasnije, odrastajući zajedno sa svojom publikom, Kiki je napravio vrlo uspešnu tranziciju koketirajući sa pop zvukom koji je uspešno implementirao u svoje postojeće aranžmane, stvorivši jedinstven i prepoznatljiv zvuk.

Svoj prvi album pod istoimenim nazivom (Piloti) bend je snimio davne 1981. godine, a njihovi hitovi su ostavili traga na pop-rok sceni sve do današnjeg dana. “Ne veruj u idole”, “Kada sanjamo”, “To je sudbina”, “Zaboravljeni”, “Kao ptica na mom dlanu” samo su neki od legendarnih hitova koje gotovo svi znamo i pevušimo! Albumom „Mesec na vratima“ koji je izašao 2008, bend se vraća u sam vrh srpske i regionalne muzičke scene. „Te noći smo se potukli zbog nje“ i „Kako si lepa“ pesme su obeležile taj album i dan danas predstavljaju obavezni deo repertoara ovog poznatog beogradskog sastava.

Ovo će ujedno biti prvi koncert Pilota u dvorani nekadašnjeg Doma sindikata, koja se danas zove MTS dvorana. To svakako predstavlja veliku čast za jedan bend, jer je koncert u ovoj dvorani uvek bio nešto posebno. Na ovom koncertu bend će predstaviti svoj novi album “Mali tragovi na nebu”, ali će podrazumeva se, na obostrano zadovoljstvo, svakako odsvirati i neke od svojih kultnih hitova. Po rečima Kikija, na ovom koncertu biće i nekih iznenađenja koja će, sasvim sigurno obradovati sve koji 03. novembra dođu u MTS dvoranu na trgu Nikole Pašića u Beogradu.

Ukoliko ste i vi ljubitelj autentičnog i vanvremenskog beogradskog pop-roka ni pod razno ne smete ne smete propustiti koncert Kikija i Pilota!

Ako početkom novembra planirate posetu srpskoj prestonici, ili ciljano dolazite baš zbog ovog vrhunskog muzičkog dešavanja, obavezno na vreme obezbedite smeštaj koji će vam pružiti iskustvo boravka u 5 zvezdica. Rezervišite apartman koji će ispuniti sve vače zahteve.

Otiđite na sajt Novih Apartmana i odaberite sekciju Strogi Centar u kojoj ćete pronaći apartman u centru svih urbanih dešavanja. 

Podeli sa prijateljima


processing...