Potraga za Deda Mrazom je u Beogradu

MTS dvorana 24. decembra biće domaćin porodične predstave u kojoj će uživati baš svi njeni članovi – “Potraga za Deda Mrazom”.

Potraga za Deda Mrazom je u Beogradu

U susret predstojećim novogodišnjim praznicima biće održana fantastična porodična predstava "Potraga za Deda Mrazom".

U pitanju je originalno ostvarenje iz rediteljskog pera Jovana Grujića, a po tekstu Ane Simić i Marije Ćeranić, koja opisuje pustolovine Jelkice Jele i Baba Mrazice u potrazi za Deda Mrazom.

Radnja predstave zvuči poprilično napeto! U prednovogodišnjoj noći ne želeći da ode, Stara godina hipnotiše i na spavanju odvodi Deda Mraza, kako ne bi uspeo da ode do svakog doma i podeli poklone deci. Kada Baba Mrazica ujutru shvati da je Deda Mraz nestao, hitno zauzdava irvase i zajedno sa Jelkicom Jelom kreće na put oko sveta u potragu za Deda Mrazom.

U ovoj duhovitoj i uzbudljivoj predstavi, uz vrlo kreativno osmišljenu scenu i zabavne video projekcije koje će privući pažnju svih mališana nalazi se i originalno komponovana muzika od strane Marka Nikolića i Milana Vraneševića ( Marko Nikolić, Milan Vranešević ), koja će decu, zajedno sa glumcima odvesti na putovanje u daleke predele, neobične zemlje, gde će svi zajedno upoznati nove kulture i ljude,.

Glumačku postavu ove neobične avanture za decu čine: Marija Ćeranić, Danijela Tanasković, Nikola Krneta, Milan Vranešević, Marko Nikolić.

Novogodišnji praznici su svakako onaj period u godini u kome podjednako uživaju baš svi – i mališani i stariji. Zbog toga je predstava “Potraga za Deda Mrazom” idealna prilika da u istoj aktivnosti i zabavi uživaju zajedno sve generacije i da se savršeno provedu.

Ukoliko planirate da posetite ovu predstavu, a živite van Beograda predlažemo da prethodno u sekciji Centar odaberite na vreme smeštaj koji će savršeno odgovarati svim članovima vaše porodice. Nakon toga jedino što vam preostaje jeste da se u potpunosti prepustite uživanjima u novogodišnjim praznicima.

Podeli sa prijateljima


processing...