Rok Opera u Sava Centru

Svi ljubitelji vanvremenskih hitova spremite se jer vas krajem novembra u Beogradu očekuje jedinstven spektakl – ROK OPERA u Sava Centru!

Rok Opera u Sava Centru

Spektakl koji nas 27. novembra 2018. godine očekuje na sceni Sava Centra na Novom Beogradu, pod nazivom „Rok Opera“ mami osmehe i iščekivanje svih poštovaoca i ljubitelja muzike, bez obzira na žanr i pravac, jer će te večeri svi biti zastupljeni – počev od džeza i roka, pa sve do opere.

Novosadski Big Bend osnovali su profesionalni džez i pop muzičari, sada već davne 2003. godine sa namerom da se široj publici približi tradicionalno orkestarsko izvođenje kroz repertoar odabranih melodija popularnih domaćih, regionalnih i svetskih izvođača, kao i scenske i filmske muzike. U sastavu ovog benda nalaze se najpoznatiji renomirani džez i pop muzičari Novog Sada. Proteklih godina Novosadski Big Band je sarađivao sa mnogobrojnim poznatim muzičarima i nastupao na festivalima u zemlji i regionu. Sarađivali su sa Željkom Joksimovićem, Bojanom Stamenov, Jelenom Tomašević, Masimom Savićem, Tanjom Banjanin, Kornelijem Kovačom i brojnim drugim poznatim imenima iz muzičkog sveta. Takođe, ostvarili su saradnju i sa Beogradskom filharmonijom kao i sa Horom Orkestra Srpskog narodnog pozorišta. Do sada je Novosadski Big Bend snimio dva studijska CD-a „Samo muzika“ 2010. godine i „Polaris“ 2013. godine.

Koncert u Sava Centru rezultat je saradnje benda sa Horom Orkestra Srpskog narodnog pozorišta. Na programu će biti izvedeno čak sedamnaest hitova rok muzike najpoznatijih svetskih i domaćih bendova. Na ovom, do sada neviđen muzički spektakl na ovim prostorima, učetvovaće čak 140 izvođača koji će te večeri za beogradsku publiku izvesti najveće svetske muzičke hitove poput numera iz opusa Led Zeppelina-a, Deep Purple-a, Queens-a, Beatles-a, Pink Floyd-a, Van Halen-a, Aerosmith-a, Tine Tarner, ali i EKV-a i drugih domaćih legendarnih bendova. Na koncertu, koji će trajati oko dva sata nastupiće solisiti i članovi Hora Opere, a među poznatim imenima pominju se Danka Adamov, Renata Starović Petošević, Maja Andrić, Dragana Keler, Zoran Šandorov, Vojislav Malešev, Jelena Končar i drugi. Autor muzičkih aranžmana i dirigent je Fedor Vrtačnik koji je i umetnički rukovodilac Big Benda.

Mi sa Novih apartmana predlažemo vam da na vreme obezbedite svoje karte za ovaj nesvakidašnji muzički događaj, a ukoliko niste iz Beograda, trebalo bi ste da na vreme organizujete i smeštaj. Kako bi ste se udobno i povoljno smestili u blizini Sava Centra, sasvim je dovoljno sekciju našeg sajta Novi Beograd. Ukoliko to učinite na vreme, bićete u mogućnosti da fantastično uređene smeštajne jedinice rezervišete po ceni već od 27 eur, koliko iznosi cena zakupa smeštajnog kapaciteta APARTMAN OTON.

Vidimo se u Sava Centru! 

Podeli sa prijateljima


processing...