Sajam automobila u Beogradu 2017

Ljubitelji automobila i vetra u kosi spremite se! U Beogradu se u periodu od 24. marta do 02. aprila održava 53. po redu Međunarodni sajam automobila.

Sajam automobila u Beogradu 2017

Ljubitelji automobila spremite se! Deset martovskih dana biće posvećeno samo vama zato što se u Beogradu u periodu od 24. marta do 02. aprila održava 53. po redu Međunarodni sajam automobila.

Sudeći po najavama organizatora, ovogodišnja manifestacija biće zaista spektakularna. Očekuje se prisustvo izlagača koji do sada nisu učestvovali u Beogradu, brojne premijere, kao i prezentacije novih tehnoloških rešenja na polju auto industrije.
Zastupnici poznatih automobilskih brendova će na ovogodišnjem sajmu u većini slučajeva predstaviti svoju celokupnu gamu proizvoda, počev od malih gradskih automobila, pa sve do onih iz premijum segmenta i eskluzivnih vozila o kojima većina nas može samo da mašta (ili da čeka da se kroz desetak godina ta ista vozila pojave na nekom od portala nemenjenih prodaji polovnih vozila).

Posebna pažnja većine vodećih izlagača na ovogodišnjem sajmu biće posvećena napretku u razvoju alternativnih pogonskih rešenja, tako da će posetioci manifestacije biti u prilici da se upoznaju sa najnovijim modelima vozila na električni pogon, iako, sudeći po infrastrukturi i broju auto punjača u Srbiji, potencijalni budući vlasnici ovih ekoloških vozila, neće preći baš mnogo kilometara.

Za one koji nameravaju da podmlade svoj vozni park, sajam predstavlja idealnu priliku za jednu takvu prigodu. Većina zastupnika je za ovaj sajam pripremila posebne pogodnosti koje će olakšati kupovinu automobila i učiniti je značajno povoljnijom. Ovom prigodom su i mnogobrojne banke i lizing kompanije pripremile posebne uslove kojima će većini potencijalnih kupaca doprineti da na što jednostavniji i prihvatljiviji način dođu do novog vozila.

Pored sajma automobila, ove godine se paralelno sa sajmom automobila održava i “Motopassion” – 11. Međunarodni sajam motocikala na kojem će svi ljubitelji dvotočkaša i kvadova, kao i prateće opreme biti u mogućnosti da uživaju u bogatoj ponudi ovih vozila. Izlagači će biti većina poznatih svetskih proizvođača koji će dodatno uveličati ovaj praznik za sve zaljubljenike vetra u kosi i slobode koju samo ova vrsta vozila može da priušti.

Na kraju, ne treba zaboraviti ni prelepe hostese koje će dodatno uveličati ovaj, prevashodno muški praznik, a od kojih će samo jedna poneti laskavu titulu “Miss 53. Međunarodnog sajma automobila, Beograd 2017”.

Ukoliko planirate boravak u Beogradu radi kupovine automobila, ili samo želite da udovoljite svom čulu vida, pogledajte bogatu ponudu smeštajnih kapaciteta na sajtu i osigurajte na vreme udoban i povoljan smeštaj koji će vam svakako biti potreban nakon celodnevnog lutanja halama Beogradskog sajma. 

Podeli sa prijateljima


processing...