Sajam automobila u Beogradu 2020

Ljubitelji automobila strpite se još malo, jer uskoro se u Beogradu ponovo održava vaš omiljeni BG Car Show!

Sajam automobila u Beogradu 2020

Svake godine brojni ljubitelji automobila raduju se jednom važnom događaju. U pitanju je naravno sajam automobila. Pod nazivom DDOR BG CAR SHOW i ove godine organizuje se u prostorijama Beogradskog sajma u periodu od 19. do 25. marta. Najveći svetski proizvođači automobila, uvoznici i distributeri okupiće se i ovom prilikom pod kupolom beogradskog sajma kako bi predstavili svoje najnovije modele, opremu I trendove vredne pažnje svakog ljubitelja četvorotočkaša.

Kao i drugi događaji ovog tipa, sajam automobila nije namenjen samo potencijalnim kupcima i posmatračima koji uživaju da budu u toku sa najnovijim dešavanjima u automobilskoj industriji, već i svim onim pravnim subjektima čiji je biznis na bilo koji način u vezi sa transportom. Razmena informacija, ostvarivanje važnih kontakata, praćenje trendova uvek su pravi razlozi organizovanja ovakvih i sličnih događaja.

auto_0

I pored činjenice da ovo nije u pitanju Međunarodni sajam automobila, tradicionalna manifestacija koja se više od pola veka održava u Beogradu, Car Show je svaki put sve bolji i okuplja sve veći broj izlagača, što domaći ljubitelji automobila svakako cene.

Na ovogodišnjoj manifestaciji biće prikazani brojni noviteti iz oblasti auto industrije, kao i moderne tendencije u razvoju automobila. Poseban osvrt većine prisutnih izlagača svakako će biti na razvoju hibridnih i električnih vozila, kao i drugih ekološki prihvatljivih tehnologija koje imaju potencijal da dugoročno smanje negativan uticaj saobraćaja na globalno zagrevanje.

Na kraju, ali ne manje važno, ne treba zaboraviti prelepe hostese koje su, na radost brojnih ljubitelja četvorotočkaša, često obavezan pratilac lepih i snažnih automobila na ovakvim manifestacijama. Biće održan i tradicionalni izbor najlepše hostese DDOR Car Show manifestacije, dešavanja koje generiše ima podjednako veliku pažnju kao i četvorotočkaši.

Ukoliko planirate boravak u Beogradu radi kupovine automobila, ili samo želite da udovoljite svom čulu vida, pogledajte našu bogatu ponudu smeštajnih kapaciteta i osigurajte na vreme udoban i povoljan smeštaj koji će vam svakako biti potreban nakon celodnevnog lutanja halama Beogradskog sajma.

Ovaj put iz ponude izdvajamo apartman Hilly, smeštajni kapacitet u neposrednoj blizni kupola Beogradskog sajma, a koji je ujedno i veoma dobro povezan sa svim delovima grada. Ovaj smeštaj idealan je izbor i za sve ljubitelje sporta i aktivnog odmora jer se apartman Hilly nalazi i u neposrednoj blizini Košutnjaka i brojnih sportskih terena. 

Podeli sa prijateljima


processing...