Severina u Beogradu

Čuvena i neponovljiva, prava pop zvezda Balkana, Splićanka sa porodičnim vezama u Beogradu rešila je da ponovo našu prestonicu nagradi spektaklom.

Severina u Beogradu

Još jedna Severinina spektakularna magična tura je pred nama. The Magic Tour – još jedna regionalna turneja Severine Kojić, možda poznatije samo kao Severina, ili Seve kako je zovu njeni obožavaoci počinje u novembru mesecu u njenom rodnom gradu Splitu, a nastaviće se koncertom koji je zakazan za 23. novembar u Beogradu.

Beogradski koncert biće održan u Štark Areni na Novom Beogradu, gde će Severina po treći put dočekati i razveseliti svoju vernu i sve brojniju publiku. Ova regionalna turneja nastaviće se potom koncertima u Ljubljani, Zagrebu i Skoplju. Uz Severinu na bini će se te večeri naći i simfonijski orkestar kao i desetine odličnih plesača i muzičara. Pevačica najavljuje „Bajku za celu obitelj i sve generacije“, što bi joj sudeći po dosadašnjim nastupima i spektaklima koje ume da na pravi, trebalo verovati.

Severina Kojić, rođena Vučković u Splitu kao najmlađa od tri kćeri još je kao devojčica iskazala je svoj talenat i interesovanje prema muzici i plesu, pa je i njena karijera kasnije krenula u tom smeru. Profesionalno se muzikom bavi od 1990. godine. Poznata je po svojim hitovima, nastupima i saradnji sa brojnim poznatim ličnostima. Oprobala se i kao glumica i voditeljka, ali joj ni modna pista nije ostala nepoznata. Zbog svog atraktivnog izgleda i interesantnog glasa Severina je vrlo brzo postala omiljena i rado viđena regionalna zvezda. U javnosti su je često povezivali sa brojnim poznatim muškarcima, a žuta štampa je nikada nije štedela. Ipak, Severina je ostala veoma popularna i omiljena zvezda ne samo u Hrvatskoj već u čitavom regionu.

Snimila je dvanaest albuma i veliki broj singlova. Poslednji album izdat je ove godine pod nazivom „Halo“ a ova turneja je ujedno i promocija novog albuma. Rado slušan je i njen album „Dobrodošao u klub“ iz 2012. godine, a jedna od najpopularnijih pesma snimljena je zajedno sa pop-folk grupom „Ministarke“ i nazvana je „Uno Momento“. Na Beogradskom koncertu očekuje se veče za pamćenje, a pevačica će izvesti veliki broj svojih starih hitova, kao i pesme sa novog albuma koje već potvrđuju sve veću slušanost na društvenim mrežama.

Mi sa Novih apartmana istinski smo ljubitelji Severininog lika i dela i prisustvo na ovom muzičkom spektaklu ni u jednom trenutku ne dolazi u obzir. Ukoliko delite našu strast prema čuvenoj Severini, preporučujemo vam da na vreme rezervišete smeštaj u blizini Štark Arene. Zato, posetite našu sekciju izdvojenih apartmana na Novom Beogradu, odaberite smeštaj koji vam najviše odgovara i spremite se na uživanje u poznatim ritmovima i fenomenalnoj koreografiji – spektaklu koji se jednostavno vezuje za pop zvezdu kakva je naša Seve. 

Podeli sa prijateljima


processing...