Stingov povratak u Beograd

U okviru najnovije turneje “57th & 9th World Tour” jedan od globalno najčuvenijih muzičara današnjice, Sting, nastupiće 17. septembra i u Beogradu.

Stingov povratak u Beograd

Beogradska Arena ponovo će imati tu čast da bude domaćin talentovanom muzičaru, živoj legendi rock, pop i jazz zvuka, čuvenom englezu i basisti Gordonu Metjuu Tomasu Samneru, globalno poznatom po svom skraćenom scenskom imenu – Sting.

Ovo nije prvi put da Sting dolazi u prestonicu Srbije. Šta više, Sting je u različitim aranžmanima i prigodama u Beogradu nastupao već tri puta, počev od Police-ovog koncerta na Ušću, sada već davne 2008. godine, preko učešća na Guitar Art festu 2009. godine, pa sve do koncerta u Areni 2011. godine kada je svoje poznate numere izvodio praćen simfonijskim orkestrom.
Ovaj, četvrti put među Srbima, Sting će iskoristiti da svojim brojnim fanovima priušti uživanje u obožavanim numerama u njegovom primarnom aranžmanu – rock & pop zvuku.

sting_beograd

Iako se od Stinga sa razlogom očekuje fantastična i krajnje profesionalna turneja, sudeći po već održanim i potpuno rasprodatim koncertima u Severnoj Americi, Evropi, Južnoj Americi i Meksiku, kao i komentarima fanova koji su prisustvovali barem jednom od tih koncerata, Beogradska publiku zaista očekuje vrhunski spektakl.

Pored dosadašnjih koncerata i fantastičnih recenzija aktuelne turneje, možda i najjača garancija je upravo sam bend koji na ovoj turneji prati Stinga. U pitanju su njegovi dugogodišnji saradnici, gitaristi Dominik Miler i Rufus Miler, fantastični bubnjar Džoš Friz, ali i čuveni harmonikaš Persi Kardona, kao i Džo Samner svestrani muzičar, inače najstariji Stingov sin.

Ukoliko još uvek niste nabavili ulaznice za ovaj muzički spektakl u Areni, požurite, jer je koncert već skoro u potpunosti rasprodat.

Ukoliko niste iz Beograda i u ovaj grad dolazite samo zbog ovog koncerta, preporučujemo da na sajtu noviapartmani.com pogledate našu bogatu ponudu apartmana na Novom Beogradu i odaberete udoban smeštaj u kome ćete se u potpunosti odmoriti nakon večernje zabave i na miru sabrati utiske sa ovog jedinstvenog muzičkog spektakla. 

Podeli sa prijateljima


processing...