Zaljubljeni u Beogradu

Taj čuveni 14. februar se u stvari nimalo ne razlikuje od preostalih 364 dana u godini, a ipak je toga dana sve nekako drugačije!

Zaljubljeni u Beogradu

Praznici su dani kojima se većina nas raduje zbog mnogih stvari, a prevashodno radi odmora, drugačije, prijatne atmosfere i opuštenosti. Možda su praznici tu kako bi nas podsetili na prave vrednosti, one vrednosti koji vrlo često u svakodnevici zaboravljamo i osvrćemo se nekim drugim važnim stvarima. Nova Godina, Božić, Uskrs, samo su neki od datuma koje provodimo sa svojim porodicama, u toplom porodičnom gnezdu.

Ipak, jedan dan u godini rezervisan je za jednu najvažniju i najveću vrednost. Vrednost koja pokreće svet, koja je motiv za dobra dela, ali i zavelika zla i krvave ratove. Naravno, u pitanju je ljubav. U različitim kulturama dan ljubavi, ili dan zaljubljenih ne slavi se uvek 14. februara, ne zove se svugde Sv. Valentin, ili Sv. Trifun, ali u svim zemljama, ma gde na planeti, veliča jednu od najvećih vrednosti, a to je ljubav.

Kažu da je Sveti Valentin bio sveštenik, koji je širio hrišćanstvo, mir i ljubav. Bio je uhapšen i utamničen. Zaljubio se u kćer svog tamničara kojoj je pre pogubljenja ostavio poruku koju je potpisao – Tvoj Valentin. Otuda je ostao naziv za one koji su zaljubljeni. Kao i tada i danas ljubav može biti sakrivena od drugih, nekada i od voljene osobe, ali najčešće težimo da voljenoj osobi pokažemo koliko smo zaljubljeni. Na dan zaljubljenih, ljubavnici pišu jedni drugima lepe posvete, poklanjaju male simpatične poklončiće, lepo umotane čokoladice, pesme, cveće, slike. Ono što je najvažnije, provode ovaj dan zajedno, posvećeni jedno drugome.

dan-zaljubljenih-beograd

Ukoliko želite da svojoj lepšoj polovini posvetite preko potrebnu i iznad svega zasluženu pažnju i nedvosmisleno joj date do znanja koliko vam ona znači, rešenje može da bude i odabir jednog od više “ljubavnih gnezda”, odnosno, apartmana na na našem sajtu koji su stvoreni upravo za ovakve prigode. Da li ćete izabrati Hedonist 3, apartmane Intimo, Domino, ili možda Laguna Spa, koji su opremljeni vrhunskom spa opremom i hidromasažnim kadama sa kojima će opuštanje za vas i vašu lepšu polovinu biti zagarantovano, ili se ipak odlučite za neke prostranije apartmane bez elemenata spa centara, ali sa veoma kvalitetnim i modernim sadržajem koji će vam garantovati prijatne trenutke daleko od javnosti, poput apartmana Bonsai i Happiness, pitanje je samo vašim preferenicija. Usluga i sadržaj koji ćete dobiti podjedanko je savršen.

Osigurajte na vreme željeni apartman i uživajte sa svojom voljenom osobom u opuštajućim i divnim trenucima kakve, sigurni smo, svakako i zaslužuje. 

Podeli sa prijateljima


processing...