Leto je EXIT

Exit Fest, zvanično i najbolji festival Evrope, po osamnaesti put zaredom održaće se na novosadskoj tvrđavi Petrovaradin u periodu od 12. do 15. jula.

Leto je EXIT

Novi Sad već punih osamnaest uzastopnih godina u mesecu julu postaje glavno i obavezno odredište svih ljubitelja festivala i to ne samo onih iz komšijskih republika i drugih zemalja Starog kontinenta, veći brojnih “festival manijaka” širom planete. Tada se tvrđava Petrovaradin pretvara u bastion muzike, ljubavi, mladosti, nezaustavljive sreće i pozitivne energije koja se oseća mnogo dalje od zidina tvrđave.

Exit festival je od svog osnivanja više puta nagrađivan i ubrajan među elitu svetskih i evropskih muzičkih i umetničkih festivala. Tako je Exit 2014. godine osvojio nagradu “Najbolji veliki Evropski festival”, dok je u januaru 2018. godine ponovio ovaj uspeh i još jednom se okitio najznačajnijom nagradom u ovoj oblasti. Ovakva nagrada svakako predstavlja veliko priznanje za sve koji već skoro dve decenije sudeluju u realizaciji i razvoju Exita, počev od idejnih tvoraca, preko organizatora, pa sve do volontera i ljudi koji se na licu mesta trude da sve prolazi u najboljem mogućem redu. Exit je ove godine, osim glavne nagrade dobio i nagadu za Najboljeg festivalskog organizatora u Evropi, kao i nagradu “Take a Stand” za društveni aktivizam.

Pored fantastične organizacije i raznovrsnog sadržaja, ono što svih ovih godina čini da ovaj festival bude toliko poznat i posećen jesu upravo muzički izvođači i bendovi koji su po pravilu, u tom trenutku najpopularnije muzičke zvezde na svetu.
Ove godine, Exit Fest će se održati od 12.do 15. jula i okupiće brojne svetske muzičke izvođače i zvezde, tako da će svako ko poseti ovaj festival pronaći barem jednog svog omiljenog muzičara.

Ove godine će tako nastupiti David Guetta, DJ i producent kojeg svako, pa i onaj ko nikada ne sluša elektronsku muziku jednostavno mora da zna, zatim, tu će biti i neodoljiva umetnica, modna ikona, supermodel i muzička i filmska zvezda Grace Jones koja će takođe nastupiti na glavnom stage-u. Na ovogodišnjem Exitu nastupiće i Martin Garrix, čovek koji je u istoriju elektronske muzike ušao kao najmlađi dobitnik priznanja za najboljeg svetskog DJ-a. U Novom Sadu nastupiće i Ziggy Marley, rege ikona i sin čuvenog Boba koji je u svojoj dugačkoj karijeri izdao neverovatnih 12 albuma. Ljubitelji čvrstog gitarskog zvuka ove godine će uživati i u neverovatnom bendu na kome su mnogi od nas odrasli - Dog Eat Dog, momcima koji na neverovatan način uspešno kombinuju Hard Core sa Hip Hop i Rap žanrovima, zatim biće tu nemački metal veterani Grave Dogger, kao i sve popularnija muzička punk senzacija, britanski dvojac Slaves koji će sigurno oduševiti sve ljubitelje brzog i čvrstog zvuka.
Na festivalu će generalno nastupiti preko 100 izvođača, tako da, pre nego se uputite u pravcu Novog Sada, detaljno se informišite na oficijelnom sajtu ovog festivala.

S obzirom na značaj i istorijat ovog festivala, ali i činjenice da se Novi Sad nalazi na samo 90 kilometara od Beograda, a do kojeg se stiže za manje od sat vremena vožnje, Novi apartmani svim posetioicima Beograda - ljubiteljima celodnevnog Party-ja, kvalitetnih muzičkih ostvarenja najpoznatijih svetskih muzičara, ali i generalno ljubiteljima umetnosti, najiskrenije predlaže da odvoje barem jedan ceo dan (i noć) i da posete ovu svetski poznatu i višestruko nagrađivanu manifestaciju. Exit, predstavlja izlaz iz šablona života, vreme kada barem na trenutak imamo priliku da se otrgnemo i budemo samo svoji, nošeni talasima dobre energije i pozitivnog duha svih učesnika i svih gostiju.

Izađite iz šablona, zaboravite na hotele i hostele, već rezervišite luksuzni premium smeštaj u Beogradu po povljnoj ceni i bez mnogo razmišljanja uputite se na Petrovaradin i prepustite se bezrezervnom uživanju! 

Podeli sa prijateljima


processing...