Mountain Music Fest - Festival nadomak Beograda

Mountain Music Fest muzički je festival koji se održava u periodu od 21 i 22 avgusta na pitomoj planini Divčibare do koje se iz Beograda stiže veoma lako.

Mountain Music Fest - Festival nadomak Beograda

Po svemu sudeći, dešavanja ovog leta će čak i za ljubitelje klupske atmosfere biti izmeštene i najbolji provod odvijaće se napolju.

Zašto da ne?

Već godinama unazad na jednom specifičnom mestu organizuje se muzički festival rezervisan za sve one koji vole da budu na otvorenom, u prirodi, na planini. Muzički festival „Mountain Music Fest“ održaće se u periodu od 21 – 22. avgusta 2020. godine na Divčibarama.

Na ski stazi Crni vrh održaće se celodnevni festival muzike namenjen mladima, porodicama i deci, avanturistima, sportistima, kreativcima pa i adrenalinskim zavisnicima. Raznovrstan sadržaj, kao i jedinstveni prelepi ambijent u prirodi, čini ovaj festival drugačijim i posebnim.

Organizatori festivala ističu i brigu koju posvećuju očuvanju okoline, ali i bezbednosti posetilaca. Činjenica da se ova visoravan nalazi na 980 metara nadmorske visine učiniće vreme provedeno na ovom mestu prijatnijim i osvežavajućim. Imajući to u vidu, svakako bi valjalo sa sobom poneti neki duks i topliju garderobu posebno za večernje sate. U ponudi festivala nalaze se i sadržaji namenjeni deci, a za one koji bi sa sobom želeli da povedu svog kućnog ljubimca, važno je istaći da je ovaj festival pet friendly.

Izvođači će nastupati na tri stage-a: Main Stege, Vinyl Stage i Bukva Stage a među njima su legendarni i dobro poznati kompozitor, autor i izvođač Rambo Amadeus poznat po kombinaciji različitih i nespojivih žanrova, kao i po satiričnim tekstovima. Sastav Svemirko čija se muzika opisuje kao savremena pop muzika, zahvaljujući interesantnom zvuku, tekstovima i nastupu stekli su popriličnu naklonjenost publike iz čitavog regiona. Na Main Stage-u nastupiće i sastav Deca loših muzičara nastao još 1988. godine.

MMF-dnevna

Ovaj pre svega energičan muzički sastav, zanimljivog i kvalitetnog zvuka odsviraće neke od svojih dobro poznatih hitova. Na dan festivala nastupiće još i Stereo banana, Lost Propelleros, Dram, Timbe, White City Soul, Gypsy Jazz Trio od kojih će svaki definitivno dati nesumnjiv doprinos odličnom provodu na ovom muzikom događaju.

Ukoliko planirate da ovo leto posetite Beograd, a ljubitelj ste kvalitetnog zvuka i čistog vazduha Novi apartmani zaista preporučuju da i „Mountain Music Fest“ svakako ubacite u svoj raspored za ovo leto. Divčibare su jedna pitoma planina koja se nalazi veoma blizu Beograda i do koje se stiže za samo sat vremena lagane vožnje.

Zato izaberite svoj idealni smeštaj u Beogradu i isplanirajte da na barem jedan dan posetite ovaj festival i uživate u planinskom vazduhu i kvalitetnom alternativnom zvuku. Naravno, posle se svakako vratite p joj jednu “dozu” Beograda! 

Podeli sa prijateljima


processing...