10 najboljih apartmana u Beogradu u 2018 godini

Tradicija nalaže da početkom svake godine sumiramo rezultate prethodne, pa tako i sada sledi proglašenje 10 najboljih apartmana u 2018. godini.

10 najboljih apartmana u Beogradu u 2018 godini

Dobro je poznato kako mi u Novim apartmanima volimo da pravimo liste pa i da se pomalo takmičimo sami sa sobom. Naravno, to je samo znak da nam je veoma stalo do vašeg mišljenja, ali i način da svoju ponudu učinimo boljom i u predstojećoj godini obezbedimo upravo ono što vama najviše prija. Zato je početak nove godine idealna prilika da sumiramo sve ono što smo videli i doznali od vas, koje su to želje, na kojim mestima i u kakvim apartmanima volite da boravite, ali i gde vam je najugodnije. U svakoj kategoriji izdvojio se najmanje po jedan apartman koji zaslužuje mesto na ovoj našoj listi.

Apartman Domino 2 često se spominje na našim listama. Ovaj spa apartman sa đakuzijem namenjen je za dve osobe i kao takav je najudobniji i najprijatniji. Ipak pored bračnog kreveta u apartmanu se nalazi i rasklopiva kožna garnitura, te se uz njeno korišćenje može koristiti i kao četvorokrevetni, jer na garnituri mogu da prespavaju još dve osobe. Đakuzi kada je takođe namenjena za dve osobe, a već smo pisali o infracrvenoj sauni sa nordijskom smrekom i mirisnim smolama koje pružaju predivan opuštajući osećaj, a koja je sastavni deo ponude ovog smeštajnog kapaciteta. Ono što je takođe važno pomenuti i što značajno uvećava posećenost ovom apartmanu je njegova lokacija. Naime apartman se nalazi u Bulevaru Zorana Đinđića na Novom Beogradu, nedaleko od Fontane i Auto-puta, a povezanost sa ostalim značajnim lokacijama i delovima grada je odlična. Uz to, ispred zgrade nalazi se parking koji posetioci apartmana mogu besplatno koristiti. Dakle, idealan je da u najkraćem roku obavite sve svoje obaveze u gradu, a uz to se opustite i uživate.

beograd-novi-beograd-apartman-domino-2-0-707_gallery_default

Šta je to što u kategoriji luksuznih smeštajnih kapaciteta apartman Happiness čini najboljim? E, to biste morali zaista sami da vidite i doživite. Hadži-Milentijeva ulica u kojoj se apartman nalazi locirana je u beogradska opština Vračar, idealnoj lokaciji za svakog stanovnika i gosta grada, jer se osim blizine Hrama Svetog Save i drugih kulturno-istorijskih spomenika, u neposrednoj blizini nalaze i najpopularniji i takođe najluksuzniji prestonički restorani i kafići. Apartman je opremljen luksuznim i modernim nameštajem, a enterijer urađen od najkvalitetnijih materijala. Ovaj apartman biće udoban i komforan čak i za porodicu sa bebom, a garažno mesto će vaš boravak u gradu i smeštaj u samom centru učiniti u potpunosti spokojnim.

Oni koji se osećaju prijatno kada su okruženi lepo uređenom bibliotekom sa dobrim naslovima zaista imaju sreće! Apartman Booky dobio je svoj naziv upravo po tome, a pri tome radi se o najboljem apartmanu koji se, po našem mišljenju, trenutno nudi na Novom Beogradu. Izuzetna lokacija u Bulevaru Zorana Đinđića, kod TC Merkator, od kog se vrlo lako i brzo kolima može stići do centra grada, ali i do svih važnih lokacija na Novom Beogradu, ovaj apartman svakako čini najpoželjnijim. Booky je namenjen za četiri osobe jer, pored dnevne sobe otvorenog tipa, sadrži i dve spavaće sobe, vrlo lepo nameštene, sa jednim bračnim i dva single kreveta. Svaka spavaća soba takođe ima i dodatni TV.

beograd-novi-beograd-apartman-booky-0-225_gallery_default

Lepo moderno naselje Belvil, posebna je kategorija na našoj listi pre svega zbog opremljenosti, lokacije i sadržaja koji pruža. U sklopu naselja nalazi se Delta City, jedan od najpopularnijih i najposećenijih tržnih centara Beograda, zatim fitnes i spa centri, restorani i kafići, ordinacije, apoteke, putničke agencije, ren-a-car i sve ono što je potrebno za kvalitetan život i boravak u jednom luksuznom naselju višemilionskog grada. Od Belvila do Savskog keja može se doći i peške, što ovu lokaciju takođe čini vrlo primamljivom. Što se apartmana koji je zaslužio mesto na našoj “top 10” listi, BEGOOD je moderno opremljen dvosobni apartman sa odlično urađenim osvetljenjem na daljinski i spuštenim plafonima, prijatnom i lepo uređenom terasom. Spavaća soba opremljena je bračnim krevetom, a u dnevnoj sobi nalazi se ugaona garnitura na razvlačenje , tako da je ovaj apartman namenjen za ukupno četiri osobe. Udobnost boravka u ovom apartmanu, pored njegove opremljenosti i dobre lokacije zagarantovana je i garažnim mestom koje je uključeno u cenu najma.

Apartman Bonsai nalazi se u takozvanom Bloku A, komleksu zgrada odmah uz Belvil i Delta City. Na pešačkoj udaljenosti od reke i brojnih popularnih restorana i kafića na reci, ujedno i jedno od omiljenih mesta okupljanja Beograđana.Ovo naselje je moderno, lepo i mirno, a u zgradi je obezbeđeno i garažno mesto za posetioca apartmana. Apartman je dvosobnog tipa sa spavaćom i dnevnom sobom, kuhinjom, kupatilom i terasom. Namenjen je za ukupno četiri osobe jer je, pored bračnog kreveta u spavaćoj sobi, trosed u dnevnoj sobi na razvlačenje. Nameštaj je moderan, lep i biran sa pažnjom i posvećenošću detaljima. Za one koji uživaju u prijatnom i lepom ambijentu životnog prostora, ovo je zaista pravo mesto.

IMG_9831_gallery_default

Vračar, jedna od najlepših i najvoljenijih opština u gradu, na čijoj se teritoriji nalazi i Hram Svetog Save idealno je mesto za za smeštaj posetilaca Beograda. Predivno mesto za dnevnu, ili večernju šetnju, park, vrhunski kafići i restorani ponudu Vračara čine potpunom i nezamenjivom. Apartman „Hram“ smešten je iza samog Hrama Sv. Save u novoj zgradi dvorišnog tipa sa predivnom terasom. Apartman je dvosoban, sa spavaćom i dnevnom sobom u kojoj se nalazi ugaona garnitura na razvlačanje, pa se u njemu može komotno smestiti do četiri osobe. Za vlasnike automobila obezbeđeno je i garažno mesto u samoj zgradi.

Strogi centar grada podrazumeva prostor u blizini i oko glavne pešačke zone Knez Mihailove ulice. Apartman Kasina smešten je preko puta Starog dvora i namenjen svima onima koji žele da budu blizu svih najvažnijih lokacija u starom delu grada. Knez Mihailova ulica, Kalemegdan, Terazije, Slavija, Beograđanka, Crkva Svetog Marka, nebrojeno mnogo restorana, luksuznih radnji, galerija i drugih bitnih odredišta su na pešačkoj udaljenosti od apartmana. Za one koji voze, postoji garaža dostupna na upit, kao i više prostranih i bezbednih javnih garaža. Apartman je dvosobnog tipa, namenjen za ukupno četiri osobe. U spavaćoj sobi nalazi se bračni krevet, a u dnevnoj rasklopiva garnitura. Sav nameštaj i detalji odabrani su pažljivo i boravak u apartmanu čine vrlo prijatnim i opuštajućim.

Kada biramo smeštaj na nekoliko dana, osim lokacije i udobnosti, često nam je važna i cena. U našoj ponudi, na različitim lokacijama u gradu, raspolažemo i sa ovakvim apartmanima manje kvadrature i sa skromnijim uređenjem, ali na vrhunskoj lokaciji i po veoma povoljnoj ceni. U ovoj kategoriji na prvo mesto stavljamo i izdvajamo apartman Balkanika . Pre svega odlično lociran u Balkanskoj ulici, u blizini dobro poznatog hotela „Moskva“ i Terazijske česme učiniće da, čim kročite van smeštaja, ulazite u sam centar grada, epicentar svih dešavanja, mesto gde se svakodnevno susreće na hiljade šetača, turista, stranaca i starosedelaca. Za nekoliko dana boravka u njemu, apartman pruža sve ono što je neophodno. U 18kvm stalo je baš sve: dobro opremljena kuhinja, novo kupatilo i prostran bračni krevet sasvim su dovoljni za udoban smeštaj nakon celodnevnog istraživanja Beograda.

Za one koji vole Dorćol, stari deo grada kojim još uvek prolaze kaldrmisane ulice, a spoj starog i novog prisutan je na svakom koraku, idealan apartman je svakako Dolcino. Ukoliko volite duh starog grada, blizinu dobro poznatih ulica Strahinjića Bana i Skadarlije, a ujedno želite da prošetate i Kalemegdanom, nećete pogrešiti ako se odlučite upravo za ovaj, jedan od boljih apartmana u našoj ponudi. U pitanju je manji apartman studijskog tipa, koji u 38 kvm nudi lepu dnevnu sobu sa bračnim ležajem i trosedom, kuhinjom, kupatilom i terasom. Lepo opremljen i ugodan, sasvim je dovoljno komforan za dve osobe.

MODA je jedan od apartmana u našoj ponudi koji itekako mnogo obećava. Ovo je komforan dvosoban apartman ukupne površine 56 kvm. Ima lepo uređenu dnevnu sobu sa pažljivo odabranim komadima nameštaja, zatim spavaću sobu, kupatilo i kuhinju koji mogu da prime čak i do pet osoba. Apartman je luksuzan i moderan, prijatan za boravak, a pre svega odlično lociran. Nalazi se na prelepom Vračaru, u Njegoševoj ulici, u blizini Krunske ulice, Hrama Sv.Save, Slavije. Ukoliko volite šetnju do centra grada, od Terazija i Knez Mihailove ulice deli vas svega petnaest minuta laganog hoda. 

Podeli sa prijateljima


processing...