Apartmani za veća društva

Smeštaj većeg društva često može da predstavlja veliki problem kako za domaćina, tako i za sve goste Beograda koji iz različitih razloga dolaze u većoj grupi.

Apartmani za veća društva

Na turističko putovanje, pogotovo u sopstvenoj režiji, najčešće krećemo samo sa jednim saputnikom. Bez obzira da li je u pitanju voljena osoba, prijatelj, ili član porodice, najlakše je dogovarati se i usaglašavati planove samo sa još jednom osobom (naravno, podrazumeva se da je dobro poznajete).

Ipak, postoje trenuci kada je veliko društvo veoma poželjno i kada se baš zbog brojnosti i zajedničkog smeštaja može dogoditi da to konkretno putovanje ostane nezaboravno u mislima svih. Potreba za ovakvim smeštajem najčešće postoji u slučaju važnih sportskih dešavanja koja su sve češća pojava u srpskoj prestonici, ili veće porodične proslave, poput venčanja kada je neophodno na što komforniji, ali isto tako jednostavniji i povoljniji načiin smestiti veći broj zvanica iz raznih krajeva Srbije i sveta. Sa druge strane ponekada su u pitanju specifični povodi i situacije koje podrazumevaju više pratilaca, a zajednički smeštaj bi svakako bio od velike važnosti za sve, kao što je slučaj sa lečenjima i specifičnim lekarskim intervencijama, te postoperativnom toku gde je za što brži i uspešniji oporavak pacijenta poželjno prijateljsko i porodično okruženje.

Zbog postojanja ovakvih specifičnih potreba i zahteva, portal noviapartmani.com u svoju bogatu ponudu ciljano je uvrstio veći broj prostranih apartmana sa više odvojenih soba i ležaja koji su u mogućnosti da većem broju gostiju pruže puni komfor, često i sa izraženom dozom luksuza.

beograd-dorcol-apartman-twelve-0-402_featured_default

Jedan od ovakvih smeštajnih kapaciteta jeste Twelve, apartman sa mogućnošću smeštaja velikog broja gostiju - čak 12 osoba. Pozicioniran u starom gradskom jezgru i luksuzno opremljen ovaj stan predstavlja fantastičnu mogućnost da budući gosti za samo 9 eur dnevno po osobi uživaju u luksuzu i udobnosti rezervisanom za visoko rangirane prestoničke hotele. Ipak, po našem mišljenju ovaj prostrani apartman pruža potpunu udobnost i privatnost za 3 para ili šest osoba.

U bazi sajta noviapartmani.com nalazi se apartman Large, prostran i moderno opremljen smeštajni kapacitet lociran u srcu Vračara i sposoban da na veoma komforan način ugosti maksimalno do sedam osoba. Na 100 kvm prostiru se tri odvojene spavaće sobe, dva kupatila i toalet što je i više nego dovoljno za udoban boravak većeg broja gostiju. Kuriozitet ovog apartmana je i mogućnost korišćenja dva parking mesta što predstavlja zaista veliku pogodnost u ovom delu grada.

Apartman Ambasador jeste jedan je od zaista interesantnijih smeštaja sa mogućnošću da ugosti veći broj gostiju, a to je maksimalno 8 osoba. Pored toga, Ambasador je ujedno i jedan od najvećih smeštajnih kapaciteta portala noviapartmani.com s obzirom da se prostire na 110 kvm u kojima su shodno salonskoj predratnoj gradnji smeštene tri veoma prostrane prostorije. Dodatna vrednost ovog smeštaja jeste upravo njegova lokacija koja se nalazi u neposrednoj blizini brojnih ambasada, kliničkog centra, Trga Slavija, Vlade Srbije i drugih vladinih ustanova, a sa ove lokacije se veoma lako dolazi i do starog gradskog jezgra, ali i do Novog Beograda, Beogradskog Sajma, pa dalje do Ade, Košutnjaka i drugih interesantnih lokacija. Ovaj apartman nije udešen po najnovijim tendencijama u dizajnu enterijera, ali pored povoljne cene i fantastične lokacije poseduje I šarm predratnog Beograda, s obzirom da je izvršena uspešna restauracija i da je zadržan veći deo elemenata koji datiraju još sa početka prošlog veka.

U staroj boemskoj četvrti, Skadarliji, nalazi se jedan luksuzno opremljen, prostrani smeštaj Skadarlija Lux. Na 100 kvm ovog apartmana prostiru se 4 moderno opremljene udobne prostorije koje svojim gostima zaista omogućavaju luksuz koji se očekuje samo od renomiranih svetskih hotelskih grupacija. Pored ovoga, za sve goste koji u Beograd dolaze svojim automobilom postoji mogućnost obezbeđenog parkinga. Za sve boeme i ljubitelje pravog kafanskog života, ovaj apartman predstavlja idealnu bazu za boravak u Beogradu, bazu u kojoj u punoj udobnosti može da uživa maksimalno 6 osoba.

U savremenoj zgradi na Vračaru nalaze se dva “sestrinjska” apartmana. U pitanju su veoma popularni smeštaji iz ponude Novih apartmana: apartman Marija i apartman Milica. Oba apartmana su moderno i sa ukusom opremljena i oslikavaju životni stil ovog popularnog dela grada. Svaki apartman poseduje 4 odvojene prostorije koje su veoma prostrane i nude pun komfor svojim gostima. S obzirom da se nalaze jedan iznad drugog, zaista predstavljaju idealnu mogućnost za smeštaj čak 14 osoba gde bi svaki apartman pružio gostoprimstvo za 7 gostiju.

Novi apartmani su u mogućnosti da sličan koncept ponude kao što je slučaj sa apartmanima Marija i Milica ponude i sa druge strane reke, u poslovnom središtu Beograda - na Novom Beogradu. U pitanju su apartmani Ušće i Ušće 2.
Ova dva apartmana smeštena su u poznatom novobeogradskom zdanju “6 Kaplara” koje se nalazi u neposrednoj blizini poslovnog i tržnog centra Ušće. Izuzetan pogled, povoljna cena i moderan enterijer na vrhunskoj lokaciji predstavljaju idealnu kombinaciju za smeštaj čak i većeg broja ljudi. Naime, u kombinaciji ova dva apartmana postoji mogućnost smeštaja maksimalno 12 osoba. Njima preostaje samo jedno, da se dogovore kojih šestoro će uživati u pogledu na Beograd koji omogućava apartman Ušće koji se nalazi na šesnaestom spratu.

beograd-vracar-apartman-cubura-0-283_featured_default

Na kraju, ali ne manje vredan, u ovom svojevrsnom preseku ponude Novih apartmana nalazi se i apartman Čubura, prostran trosobni smeštaj sposoban da u punoj udobnosti pruži gostoprimstvo do maksimum 7 osoba. Ova smeštajna jedinica je moderno i luksuzno opremljena koja pored toga pruža i veliku dozu privatnosti, s obzirom da objekat poseduje zasebni ulaz.

Na kraju, bez obzira na naš pokušaj da vam pomognemo prilikom izbora adekvatnog apartmana za vas i vaše veće društvo, za svaki slučaj proverite celokupnu ponudu portala noviapartmani.com. Možda ćete pronaći nešto što ispunjava baš vaše potrebe, a što se ovih devet apartmana tiče, izaberite bilo koji. Sigurni smo da ćete biti zadovoljni. 

Podeli sa prijateljima


processing...