Beogradski spa apartmani kao vrhunac ponude

Cena jeste bitan, ali ne nužno i presudan faktor koji utiče na odluku o potrošnji, pogotovo kada je u pitanju odmor i relaksacija.

Beogradski spa apartmani kao vrhunac ponude

Novi apartmani jedan su od vodećih domaćih portala specijalizovanih za kratkotrajni najam smeštajnih kapaciteta u Beogradu i u svojoj bazi sadrže veliki broj apartmana različitih karakteristika. Apartmani se razlikuju po više kriterijuma, počev od lokacije, kvadrature i broja gostiju, pa sve do nivoa opremljenosti. Ove karakteristike ujedno i diktiraju konačnu cenu svakog smeštajnog kapaciteta.

Analiza poslovanja Novih apartmana pokazala je da najviše noćenja ne beleže najjeftiniji apartmani, već raskošno i luksuzno opremljeni prestonički stanovi na popularnoj lokaciji koji pružaju visoku dozu udobnosti. Među njima posebno se ističu smeštaji koje smo mi iz Novih apartmana svrstali pod kategorijom apartmani sa đakuzijem.

Apartmane koji svojim gostima nude sadržaj kakvim bi mogli da se ponose i ozbiljniji spa centri u srpskoj prestonici definitivno privlače veliku pažnju. Oni su podjednako popularni kako kod stranih gostiju, tako i kod domaćih. Pri tom, imajući u vidu naše iskustvo, prilikom bukiranja ovakvog smeštajnog kapaciteta cena je uvek poslednje pitanje i skoro da nikada ne predstavlja razlog za otkazivanja zakupa.

Novi Apartmani u svojoj ponudi sadrže više od 90 raskošno opremljenih apartmana čiji je sadržaj dodatno oplemenjen hidromasažnom kadom, a neretko i drugim sadržajem na kome i renomirani spa centri mogu da pozavide.

Jedan od njih svakako je apartman Domino 2 , novobeogradski smeštajni kapacitet popularan među biznismenima koji od sada imaju mogućnost da, osim što su smešteni u poslovnom središtu Beograda, mogu i da se opuste u fenomenalnoj hidromasažnoj kadi, kao i sauni.

Tu je i apartman Tesla , smeštaj koji se nalazi u blizini hrama Svetog Save i koji u svojoj ponudi nudi veoma bogato opremljen enterijer sa udobnim i komfornim krevetom, kvalitetnom audio i video tehnikom, odličnom internet konekcijom i drugom opremom neophodnom modernom poslovnom čoveku, a naravno i vrhunskom hidromasažnom kadom.

Na novobeogradskoj strani preporučujemo i apartman Arena Spa, jedan od luksuznijih apartmana u našoj ponudi. Smešten na fantastičnoj lokaciji, komforan i prostran i veoma bogato uređen ovaj smeštajni kapacitet privlači pažnju svih korisnika usluga Novih apartmana. Krevet dimenzija 200x200, prostrana hidromasažna kada, vrhunska rasveta i veoma bogat mini bar postaraće se da zaboravite na sve probleme i u potpunosti se prepustite ultimativnom uživanju, a zbog čega je ovakav apartman i stvoren.

U Šumicama, u relativnoj blizini centra Beograda smešten je apartman Afrodita. Prilikom uređivanja ovog apartmana akcenat je bio na prostranosti, udobnosti i vrhunskom hedonizmu koji luksuzna opremljenost i komforna hidromasažna kada mogu da pruže. Kada se svim ovim epitetima doda i veoma povoljna cena, nije ni čudno zbog čega Afrodita sve ovo vreme budi veliku pažnju naših gostiju.

Ovo su samo neki od apartmana iz naše ponude. Pogledajte preostalih 90 luksuzno opremljenih stanova iz naše ponude apartmana sa đakuzijem i odaberite onaj koji vam najviše odgovara. Jedno je sigurno, koji god da odaberete, nećete pogrešiti!

Podeli sa prijateljima


processing...