Beogradski spa apartmani sve više privlače pažnju

Iako svi prvo pomislimo da je cena faktor koji u današnje vreme diktira potražnju i prodaju, portal Novi apartmani u praksi beleži sasvim drugačije rezultate.

Beogradski spa apartmani sve više privlače pažnju

Novi apartmani jedan su od vodećih portala za iznajmljivanje smeštajnih kapaciteta apartmanskog tipa u Beogradu i u svojoj bazi sadrže veliki broj apartmana različitih karakteristika. Apartmani se prevashodno razlikuju po lokaciji, zatim po veličini, a na kraju i po opremljenosti. Ove tri karakteristike ujedno i diktiraju cenu svakog smeštajnog kapaciteta. Valja takođe napomenuti da na konačnu cenu utiču i drugi faktori, poput vremenskog perioda u kome se vrši rentiranje, važećih akcija i drugih specijalnih ponuda, ali i vremenskog trajanja zakupa, međutim, oni predstavljaju samo dodatne uslove koji se inače primenjuju na sve cenovne rangove.

I pored ustaljenog mišljena da je cena primarni faktor, analiza poslovanja Novih apartmana pokazala je da u realnosti to baš i nije slučaj. Naime, pokazalo se da najviše noćenja ne beleže najjeftiniji apartmani, već oni koji su na vrhunskoj lokaciji, raskošno i luksuzno uređeni, pa pružaju visoku dozu udobnosti. Među njima posebno se ističu smeštaji koje smo mi iz Novih apartmana svrstali pod kategorijom apartmani sa djakuzijem.

Apartmane koji svojim gostima nude sadržaj kakvim bi mogli da se ponose i ozbiljniji spa centri u srpskoj prestonici privlače veliku pažnju. Oni su podjednako popularni kako kod stranih gostiju, tako i kod domaćih. Operateri Novih apartmana potvrdili su nam podatak da je prilikom bukiranja ovakvog smeštajnog kapaciteta cena uvek poslednje pitanje i skoro da nikada ne predstavlja razlog od otkazivanja zakupa.

Teško je izdvojiti najuspešnije od brojnih spa apartmana koji se nalaze na našem portalu, međutim, vremenom su se nametnuli oni najuspešniji.

Prvi na našoj listi je apartman Tesla, smeštaj koji se nalazi u blizini hrama Svetog Save i koji u svojoj ponudi nudi veoma bogato opremljen enterijer sa udobnim i komfornim krevetom, kvalitetnom audio i video tehnikom, odličnom internet konekcijom i drugom opremom neophodnom modernom poslovnom čoveku, a naravno i vrhunskom hidromasažnom kadom.

apartman-tesla

Sledeći na listi jeste apartman Domino, novobeogradski smeštajni kapacitet koji je sve više popularan među biznismenima koji od sada imaju mogućnost da, osim što su smešteni u poslovnom središtu Beograda, mogu i da se opuste u fenomenalnoj hidromasažnoj kadi, kao i sauni.

Još jedan stan koji se izdvaja svojom fantastičnom lokacijom i ponudom jeste i apartman One Spa. Kvalitet materijala, izbor boja i velika pažnja sa kojom je ovaj apartman sređivan svrstava ga u sam vrh ponude našeg portala.

Afrodita je sve, ali ne običan apartman. Sa jedne strane nije smešten u strogom centru Beograda, ali je sa druge strane smešten u Šumicama, delu grada rezervisanom za sportske i opuštajuće aktivnosti. Upravo zbog toga, akcenat prilikom sređivanja ovog apartmana bio je na prostranosti, udobnosti i vrhunskom hedonizmu koji luksuzna opremljenost i komforna hidromasažna kada mogu da pruže. Kada se svim ovim epitetima doda i veoma povoljna cena, nije ni čudno zbog čega Afrodita sve ovo vreme budi veliku pažnju naših gostiju.

beograd-sumice-apartman-afrodita-0-554_featured_default_3

Arena Spa nalazi se u blizini beogradske Arene i zaista predstavlja jedan od luksuznijih apartmana u našoj ponudi. Smešten na fantastičnoj lokaciji, po strukturi komforan i prostran i veoma bogato uređen ovaj smeštajni kapacitet privlači veliku pažnju svih korisnika usluga Novih apartmana. Krevet dimenzija 200x200, prostrana hidromasažna kada, vrhunska rasveta i veoma bogat mini bar postaraće se da zaboravite na sve probleme i u potpunosti se prepustite ultimativnom uživanju! 

Podeli sa prijateljima


processing...