Beogradsko letnje utočište

Vila Vista donosi delić tropskog raja na vreli beogradski asfalt i predstavlja eskluzivan način uživanja u beogradskom letu.

Beogradsko letnje utočište

Stiglo je još jedno vrelo beogradsko leto. I pored toga što ovaj grad tokom cele godine ima veoma bogat izbor kulturnog i zabavnog sadržaja koji kontinuirano privlači veliki broj svetskih putnika, zbog visokih letnjih temperatura svima je potrebno da u trenucima dokolice nađemo svoj idealan kutak za bekstvo od vreline beogradskog asfalta.

Što se bekstva od vreline tiče, Beograd zaista ima šta da ponudi. Grad je bogat prirodnim resursima kao stvorenim za bekstvo od vrućina kao što su parkovi, šume i neizostavna Ada Ciganlija, prestoničko jezero sa izuzetno razvijenim sadržajima namenjenih uživanju na suncu. Pored ovih sadržaja, u Beogradu postoje i kompleksi bazena, brojni splavovi, a na kraju, tu su i nebrojeni kafići u čijim baštama ćete svakako pronaći ugodan kutak za predah i osveženje.

beograd-novi-beograd-apartman-vila-vista-0-154_featured_default

Sva ova mesta učiniće vam da visoke dnevne temperature Beograda prevaziđete na veoma ugodan način. Međutim, ukoliko vam je potreban mir i želite da samo u odabranom društvu, totalno opušteni i neopterećeni znatiželjnim pogledima uživate u čarima leta Beograda, taj komfor vam neće pružiti gore navedene lokacije. Za takve trenutke potrebno vam je nešto eskluzivnije, skriveno mesto na kome ćete se osećati kao kod svoje kuće. Sajt noviapartmani.com ima rešenje za vas. U našoj bogatoj ponudi nalazi se i Vila Vista, idilična kuća u naselju Ledine, na samo dvadeset minuta vožnje od centra grada koja u dvorištu izolovanom od spoljnog sveta gustim rasadima tuja krije fantastičan letnji sadržaj - prostrani bazen i odvojeni đakuzi kutak gde ćete garantovano provesti nezaboravne letnje trenutke.

Vila Vista, nudi komforan smeštaj za 4 osobe koje pored uživanja u zabavi na vodi mogu da u potpunom komforu, karakterističnom za sve smeštajne kapacitete sajta noviapartmani.com, prenoće i uživaju u boravku kao da su na nekom luksuznom letovanju. Takođe, ukoliko žele da u maniru pravog beogradskog domaćina omoguće svojim dragim prijateljima da zajedno sa njima uživaju u letnjim čarima ove jedinstvene vile, gosti ove vile mogu i to da učine. Maksimalni dnevni kapacitet ovog objekta iznosi 12 osoba, što smatramo da je sasvim dovoljno za kvalitetno druženje u jednom ovakvom bajkovitom ambijentu.

beograd-novi-beograd-apartman-vila-vista-20-231_gallery_default

Na kraju, bez obzira na tropske vrućine, napominjemo da Vila Vista poseduje i kvalitetnu saunu, pa će okoreli ljubitelji ovakvog vida opuštanja takođe pronaći svoj savršeni način da ispune dan. Ne osuđujući ničije strasti, noviapartmani.com ipak preporučuju da uz neko osvežavajuće piće zauzmete mesto u jednoj od ležaljki pored bazena i u miru uživate u beogradskom letu, a testiranje saune ostavite za hladne zimske dane, jer će ova fantastična vila i tada biti u našoj ponudi. 

Podeli sa prijateljima


processing...