Bezbedna adrenalinska zabava u Beogradu

Za sve one koji uvek tragaju za izazovom, za sve adrenalinske zavisnike i one koji stalno ispituju svoje granice skok iz aviona pravi je način da se oseti život.

Bezbedna adrenalinska zabava u Beogradu

Mnogima od nas tek sada postaje jasno koliko je nekada bilo lako i jednostavno zabaviti se i koliko smo neke stvari shvatali zdravo za gotovo.

Za one koji žive u velikim gradovima postoji zaista dovoljan broj mogućnosti da se zadovolje svačiji karakter i afiniteti. Samo da naglasimo – bilo je. Danas je to daleko komplikovanije budući da su mnoga dešavanja otkazana, a mnogobrojne aktivnosti ukinute zbog bezbednosti i epidemiološke situacije.

Korona virus je zabranio okupljanja, druženja, a zatvoreni prostor učinio veoma rizičnim. Obična šetnja u prirodi, druženje sa članovima porodice, čitanje knjiga i gledanje filmova i drugih sadržaja on line postali su najzastupljeniji način zabave. Ali, da li je to zaista dovoljno za one koji vole da osete makar malo više adrenalina u svojim venama?

Zato, razmislimo malo o stvarima koje smo oduvek želeli da probamo, ali se to nismo usudili. Uvek je postojao taj nedostatak vremena, hrabrosti, ili pak dobre volje. Zar upravo sada nije pravi trenutak za to? Isprobati neki od ekstremnih sportova bila bi dobra ideja, zar ne?

Na primer iskakanje iz aviona (sa padobranom, naravno) sinonim je za adrenalin, sreću, uzbuđenje i široki osmeh. Skok iz aviona padobranom nije samo skok već i letenje. Osećaj slobode letenja i slobodnog pada. Neverovatna brzina i uzbuđenje. Emocije koje se ne mogu opisati. Jedinstvo sa nebom i neuporediv pogled iz ptičije perspektive koji oduzima dah jednostavno su neopisivo iskustvo koje će nas sve podsetiti da smo živi i koliko je život lep i vredan.

U Beogradu, skok iz aviona padobranom možete isprobati na aerodromu Lisičji Jarak, na Zrenjaninskom putu, gde je moguće izvesti tandemski skok sa instruktorom i to u više varijanti, sa snimateljem i sa visine od 3000, 3500, ili 4000 metara. Osim toga, možete započeti i obuku koja se sprovodi u više različitih programa u zavisnosti od vaših želja, što bi vas učinilo pravim padobrancem.

U svakom slučaju, avantura o kojoj govorimo otprilike izgleda ovako: kupili ste kartu i obezbedili sebi termin za skok, a što vas je već učinilo veoma uzbuđenim. Došli ste na aerodrom u zakazanom terminu. Nakon pripreme od nekih pola sata ulazite u avion i avion poleće. Osećanja su izmešana. Let avionom traje oko 15 minuta. U datom trenutku izvodite skok. Slobodan pad traje nekih 40 sekundi, ili duže, u zavisnosti od visine letenja i odvija se brzinom od 220 km/h. Sa vama je i instruktor. Tu su i drugi padobranci. Sve se snima. Uključujete padobran i slećete na zemlju. Osećanja su i dalje izmešana, ali vi više nikada nećete biti isti. Zvuči primamljivo? Isprobajte!

Naravno, pre svega ovoga, na sajtu Novih apartmana u sekciji Novi Beograd rezervišite na vreme željeni smeštaj od kog ćete na veoma jednostavan i brz način stići do aerodroma na koji ćete malo kasnije uspešno “izvršiti desant”. Ko kaže da je korona ukinula zabavu! Da li ima boljeg načina da se podsetimo da smo živi? 

Podeli sa prijateljima


processing...