Bračni turizam u Beogradu

Beograd je romantičan grad, zbog čega poslednjih meseci raste broj turista koji svoj medeni mesec provode u Beogradu, pa čak i sudbonosno DA izgovaraju u našem gradu.

Bračni turizam u Beogradu

Reci DA u Beogradu

Beograd je veoma lep grad, jedan od retkih koji je smešten na ušću dve reke; predstavlja spoj istoka i zapada, spoj tradicionalnog i modernog. Beograd je grad bogate kulturne istorije, prijatnih ljudi i dobrog provoda, grad u kome nikad nije dosadno – istakli su naši gosti.
Međutim, Beograd je i romantičan grad, zbog čega poslednjih meseci raste broj turista koji svoj medeni mesec provode u Beogradu, pa čak i sudbonosno DA izgovaraju u našem gradu. Ima li išta lepše od toga?!

Najveći broj turista koji u Beograd dolaze da zasnuju brak je iz Turske. Inače, tokom prošle godine zabeležen je veliki porast turskih gostiju u našoj prestonici; dosta njih je bilo smešteno u apartmanima naše agencije Novi Apartmani.
Priznaćete da je ova pojava ''bračnog turizma'' veoma interesantna i ne tako svakidašnja. Iako polaskani, pitali smo se zašto je baš Beograd njihov izbor?!

Ističemo neke od najvažnijih razloga zbog kojih se turski parovi odlučuju da u Beogradu kažu DA:
• Viza za dolazak u Srbiju im nije potrebna;
• Procedura venčavanja u našoj zemlji je pojednostavljena (za sve pravne poslove u vezi sa venčanjem zadužena je ambasada Turske);
• Postoji velika sličnost u kulturi i običajima (slični svadbeni običaji, muzika i hrana);
• Organizacija svadbene ceremonije je do tri puta jeftinija nego u Turskoj (pod ovim se podrazumeva zakup restorana i muzike, hrana i sl.);
• Kvalitet usluge smeštaja i organizacije svadbene ceremonije je na veoma visokom nivou;
• Iz Istanbula do Beograda tokom svakog dana postoje najmanje dva leta (1,5h traje let).

Naime, mladi u Turskoj su sve više okrenuti zapadnoj kulturi, pa žele intimniju svadbenu ceremoniju, što u njihovoj zemlji nije moguće. Tamo, kako oni kažu, svadbe traju po 3 dana, a broj gostiju je po pravilu veoma veliki, jer običaji nalažu da se pozovu svi rođaci, prijatelji, poznanici. Dolazak u Srbiju vide kao mogućnost da sklapanje braka obave u najužem krugu bliskih osoba; da svoj najvažniji dan provedu neopterećeni, da gostima priušte nezaboravno iskustvo.

Šta Novi Apartmani nude mladencima?

Novi Apartmani svim parovima koji žele da svoj najvažniji dan u životu organizuju u Beogradu, ili provedu medeni mesec u našem gradu, nude odličan moderan i komforan smeštaj, po svetskim standardima, a po mnogo nižim cenama.
U našoj širokoj ponudi imamo i apartmane koji mladenačke snove pretvaraju u stvarnost, koji se po svom enterijeru svrstavaju u sam vrh. Ukusi su različiti, pa je pitanje šta je gostima primamljivo i koji su njihovi kriterijumi pri izboru apartmana u kome će provesti najuzbudljivije i najlepše dane u životu.

luj

Apartman Luj

 

Apartmani-Vracar-Intimo

Apartman Intimo

Podeli sa prijateljima


processing...