Djakuzi apartmani – atraktivnost koja ne bledi

Hidromasažna kada u poslednje vreme postala je jedna od najčešće traženih opcija prilikom odabira smeštaja u Beogradu i to sa punim pravom!

Djakuzi apartmani – atraktivnost koja ne bledi

Svako ko se danas bavi izdavanjem lux apartmana, ili je zainteresovan za najam, ili kupovinu nepokretnosti, sasvim sigurno će u svoj upit, ili ponudu uključiti hirdromasažnu kadu, pa čak i hidromasažni bazen.

Ovaj neizostavni simbol luksuza, lagodnog života, uživanja i seksualnih konotacija proizvođači danas nude u različitim varijantama, oblicima i veličinama.

U suštini, velika kada napunjena mehurićima koji se kreću i stvaraju nenadmašan osećaj ugodne masaže, opremljena je hidro, ili aero mlaznicama koje pokreću vodu. Danas osim kada, po veličini namenjenih najmanje za dvoje, ali i više ljudi, mogu se naći i hidromasažni bazeni kao i tuš kabine. Iako namenjene uživanju, ove hidromasažne kade nastale su u stvari iz potrebe za poboljšanjem zdravstvenog stanja i opuštanja mišića i zglobova usled zdravstvenih poremećaja.

Tako nas upravo potreba za kreiranjem hidromasažnih kada široke potrošnje dovodi do tvorca ovog luksuznog dobra i predmeta želja.

beograd-apartmani-jacuzzi

Ne bez razloga, u najširoj populaciji prihvaćen je jedinstveni naziv za hidromasažnu kadu – đakuzi kada. Đakuzi je, za one koji to ne znaju, zapravo prezime jedne italijanske porodice čiji je jedan član, inače, američki imigrant, kreirao ovaj proizvod. U suštini u pitanju je veoma jednostavan izum koji stvaranjem vakuma pokreće vodu i time omogućava je da se bolesniku u porodici olakšaju tegobe. Shvativši potencijal svog izuma, porodica Đakuzi je vrlo brzo počela da proizvodi i prodaje vrtložne kade, a nešto kasnije je napravljena i kada za dvoje, budući da je primena u terapijske svrhe vrlo brzo prerasla u zadovoljavanje potrebe za opuštanjem, relaksaciju i jedinstvenim uživanjem.

Naši gosti često su u potrazi za apartmanima koji u svojoj ponudi sadrže “djakuzi kade”, upravo iz potrebe da svoje vreme provedu u opuštanju, relaksaciji i uživanju.

Baš zbog toga Novi apartmani posebnu pažnju poklanjaju upravo ovom segmentu ponude i zbog toga smo posebnu sekciju odvojili za apartmane sa hidro masažnim kadama prigodno je nazvavši “Apartmani sa djakuzijem”, čime ujedno odajemo počast ovoj porodici i brendu koji je toliko uticao na živote većine nas. Možda troškovi ugradnje i održavanja ove kade nisu mali, ali baš zbog toga možete da za simboličan iznos sa vama dragom osobom na miru da uživate u svim blagodetima mehurića i ugodne tople vode.

Pogledajte bogatu ponudu Novih apartmana u ovom segmentu i na vreme rezervišite smeštaj koji vam u potpunosti odgovara!

Podeli sa prijateljima


processing...