Izletišta u blizini Beograda - II deo

Moderni turistički objekti smešteni u jedinstvenom prirodnom ambijentu nadomak Beograda pružaju zdravo okruženje uz vrhunski luksuz koji garantuje uživanje.

Izletišta u blizini Beograda - II deo

Prethodno smo za vas odabrli tri lokaliteta u neposrednoj blizini grada, a za koja mislimo da ih svakako trebate posetiti, bilo da živite u Beogradu, ili ste u srpsku prestonicu došli turistički, ili poslovno, na samo par dana. Duboki potok, Nautičko selo i Bojčinska šuma našli su se na listi sajta noviapartmani.com zbog svojeg jedinstvenog prirodnog, pomalo divljeg ambijenta koji će pružiti jedinstveni mir i uživanje u, skoro pa netaknutoj prirodi.

U nastavku vam preporučujemo tri lokacije koje se takođe nalaze veoma blizu Beograda, ali sa akcentom na uređeni prirodni ambijent, sadržajno veoma bogat u kome ćete u zdravom i prirodnom okruženju biti u mogućnosti da uživate bez nedostatka komfora na koji ste u svakodnevnom životu navikli.

SALAŠ STREMEN

Ukoliko ste ljubitelj prirodnog okruženja, ali sa punim ugođajem moderne civilizacije i pri tom ste zaljubljenici u konjički sport i ove plemenite životinje, noviapartmani.com predstavljaju vam “Salaš Stremen”, autentično mesto sremačke kulture locirano u mestu Jakovo.

stremen_3_1000

Na ovom salašu, udaljenom nepunih 25 kilometara od centra Beograda, možete nesmetano da uživate u ambijentu uređene prirode prepune rekreacionih zona, brojnim travnatim površinama i uređenom parku predviđenom za potpuno bezbrižnu igru naših najmlađih. Na ovom salašu nalazi se autentični etno restoran u kome će gosti imati priliku da uživaju u tradicionalnim i autentičnim sremačkim jelima za koja smo sigurni da niko neće odoleti.

Posebnost ovog salaša je postojanje konjičkog kluba u kome se može pohađati i škola jahanja, ili barem jedna ugodna šetnja na bedrima ove plemenite životinje, a za najmlađe tu su i neizostavni poniji.
Ovaj salaš je kontinuirano, tokom cele godine domaćin višebrojnih manifestacija sa ciljem da svojim gostima omogući sadržajno i kvalitetno provedeno vreme, a kroz promociju autentične kulturne zaostavštine ovog kraja.

COUNTRY CLUB BABE

Na obroncima pitome planine Kosmaj, u selu Babe udaljenom samo 50 kilometara od centra Beograda nalazi se Country “Club hotel Babe”.

babe_4_1000

Selo Babe i hotelski kompleks dobili su ime po rimskom prokuratoru Baebeniusu koji je na ovim prostorima živeo u trećem veku nove ere. Po njemu je ime dobio i hotelski restoran koji nudi slasne specijalitete domaće i internacionalne kuhinje, pripremljene i servirane po najvišim standardima modernog ugostiteljstva. 

Ovaj kompleks obiluje sadržajima koji će zadovoljiti najraznovrsnije potrebe svojih gostiju. Kantri klub Babe predstavlja idealnu lokaciju za porodični vikend, poslovni ručak, ali pre svega za prijatan odmor u čarobnoj prirodi. Ono što ovo mesto, kao i planinu Kosmaj karkteriše jeste specifična ruža vetrova koju formiraju vetrovi sa Karpata i Mediterana, te predstavlja idealnu lokaciju za opuštajući i relaksirajući odmor. Ovaj kompleks obiluje raznovrsnim sadržajima. Gostima tako stoji na raspolaganju moderno opremljena fitnes zona sa profesionalnim spravama i rekvizitima sa ciljem da vaša fizička forma ni u jednom trenutku ne bude zapostavljena. Zatim, ovaj kompleks poseduje spa zonu sačinjenu od najkvalitetnijih materijala, a boravak u parnom kupatilu, sauni i whirlpoolu održaće vaše raspoloženje na zavidnom nivou. Na kraju, da opuštanje bude potpuno, tu je i relax zona gde možete u potpunosti da se prepustite veštim rukama iskusnih masera koji će vam pomoći da se u potpunosti oslobodite stresa i napetosti.

Takođe, u okviru kompleksa Country Club hotela Babe nalaze se dva bazena na otvorenom, teren za mali fudbal, dva teniska terena, tereni za košarku, rukomet i odbojku, teren za odbojku na pesku, trim staza, staze za šetnju, jezero namenjeno za sportski ribolov, padok i obeležene staze za jahanje, dok posebnu pažnju gostiju privlači ergela rasnih konja koja se nalazi u okviru ovog kompleksa. Ukoliko ste ljubitelj aktivnog odmora, u luksuznom i moderno opremljenom okruženju, noviapartmani.com predlažu vam da posetite ovaj kompleks i u njemu provedete barem jedan prijatan dan. Ukoliko se odlučite da prenoćite, ne brinite, jer se u okviru ovog kantri kluba nalazi hotel sa preko 30 soba, 2 studija, 6 apartmana i skoro 30 zasebnih vila. Uživanje je zagarantovano!

HACIJENDA NADOMAK BEOGRADA

Na samo 30 kilometara od centra Beograda, Iza Avale, a u blizini jezera Trešnja, sa prelepim pogledom na planinu Kosmaj nalazi se zaista jedinstven objekat, smeštajni kapacitet koji se ekskluzivno nalazi u ponudi sajta noviapartmani.com . U pitanju je “Livada Biz”, kompleks stvoren sa samo jednim ciljem, da svojim gostima pruži bezgranično uživanje u miru i tišini, skriveni od radoznalih pogleda, a uz luksuz koji inače može da vam pruži jedino renomirani Country Club.

Livada Biz je kompleks koji se prostire na skoro dva hektara i koji pored udobne vile pruža i različite sportsko rekreativne sadržaje kao što su teren za basket, teren za tenis, kao i prostrani spoljni bazen. U neposrednoj blizini nalazi se šuma idealna za mountain bike, kao i opuštajuće šetnje u debelom hladu uz poj ptica koji uvek prisutni, ugodni vetar prenosi duž cele doline.

Vila je u mogućnosti da u punoj udobnosti primi 12 odraslih osoba i pruži im vrhunski komfor tokom cele godine. Jedino što nećete pronaći u ovom objektu jeste TV, budući da se ne uklapa u zamišljenu koncepciju ovakvog tipa odmora. Ipak, imajući razumevanja za moderne trendove i potrebe, Vila vam omogućava kvalitetan WiFi internet.

Ukoliko tražite mesto za odmor i relaksaciju, team building, razne seminare, proslave, ili prosto da za jedan vikend sa odabranim društvom pobegnete van grada i u potpunosti se prepustite uživanju, Livada Biz je pravo mesto za vas. Ovaj objekat nalazi se ekskluzivno u ponudi sajta noviapartmani.com . Posetite naš sajt i rezervišite na vreme svoju oazu mira nadomak Beograda. 

Podeli sa prijateljima


processing...