Preporučena doza hedonizma

Hedonist i Hedonist 2, apartmani za vrhunski užitak i nezaboravno iskustvo. Hedonizam u svom najblistavijem izadnju. Udovoljite sebi, jer to i zaslužujete!

Preporučena doza hedonizma

Današnji način života prilično je nemilosrdan. Svakodnevni stres, žurba, nemogući rokovi, gužve u saobraćaju faktori su koji nas, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu svakodnevno okruzuju. Da li se sećate kada ste zaista uspeli da napravite predah i da barem jedan dan posvetite samo sebi i svojoj voljenoj osobi?
Takve, veoma retke prilike najčešće se dešavaju za vreme državnih praznika, ili sezonskih godišnjih odmora kada planirano uživanje najčešće podrazumeva i mukotrpno probijanje do popularnih vikend odmarališta, ili prelazak na hiljade kilometara do željene turističke destinacije.
Medicina već godinama tvrdi da je stres koji se nagomilava ovakvim načinom života glavni krivac za epidemiju mnogih hroničnih oboljenja, kolokvijalno nazvanih “bolestima modernog čoveka”.

IMG_2361

Novi apartmani prepoznali su rastuću potrebu mnogih inostranih gostiju da prilikom boravka u našem gradu žele i da se relaksiraju u svom smeštaju i time dodatno akumuliraju preko potrebnu energiju za sve one aktivnosti koje ih čekaju pri povraku kući. Takođe, polazeći od ličnog iskustva, mi iz Novih apartmana prepoznajemo i potrebe naših sugrađana koji tragaju za lako dostupnom oazom mira i opuštanja u kojoj će barem na trenutak posvetiti vreme samo sebi i kvalitetno se pripremiti za naredni period.

Sve ovo je dovoljan razlog zbog čega sajt noviapartmani.com posebnu pažnju posvećuje upravo ponudi luksuznih apartmana, kao i apartmana sa dodatnim sadržajem. Posetioci web sajta, u zavisnosti od njihovih afiniteta i budžeta, imaju široku mogućnost izbora apartmana sa đakuzijem. Ovih dana, našu ponudu iz ove kategorije smeštajnog kapaciteta obogatili smo sa dva zaista spektakulana apartmana - HEDONIST i HEDONSIT 2. Ovi apartmani zaista opravdavaju svoje nazive, obzirom da su namenjeni istinskim ljubiteljima uživanja.

IMG_2295

Apartman HEDONIST predstavlja zaista raritet u ponudi. Njegovi gosti ne iznajmljuju samo smeštaj, ili prenoćište, oni iznajmljuju luksuzni SPA CENTAR samo za sebe. Pored đakuzi kade, aroma tuša, saune i parnog kupatila, ovaj apartman sadrži i SOPSTVENI BAZEN. Iako veoma prostran, zbog raznovrsnog sadržaja pod jednim krovom, ovaj apartman je namenjen za smeštaj dve osobe, mada smo sigurni da vam za ovakvo uživanje zaista više niko nije ni potreban.

Apartman HEDONIST 2 je “brat blizanac“ prethodnog apartmana koji takođe ne zaostaje za ponudom svog “starijeg brata”. Ovaj aprtaman sadrži identičan sadržaj kao i apartman HEDONIST, osim što pod svojim krovom nema bazen, ali gostima omogućava da uživaju u blagodetima ništa manje impozantne SLANE SOBE što ga takođe čini jedinstvenim apartmanom u ponudi, ne samo sajta noviapartmani.com, već i celog Beograda. Ovaj prostrani aprtaman pruža luksuzni smeštaj za 4 osobe, što dodatno govori u prilog o njegovoj praktičnosti, kao i povoljnijoj ceni.

IMG_2308

Oba apartmana nalaze se u Zemunu što ih čini dodatno primamljivim, kako zbog blizine aerodroma, tako i zbog izolovanosti od gradske gužve i buke. Blizina čuvenog Zemunskog keja takođe ide u prilog osnovnoj nameni ova dva apartmana - revitalizaciji i uživanju bez granica.

Apartmani HEDONIST i HEDONIST 2 ne moraju da se iznajme na jedan, ili više dana. Za ova dva apartmana osmišljeno je više pažljivo skrojenih paketa u zavisnosti od perioda dana i dužine planiranog boravka. Pogledajte ove ponude na sajtu noviapartmani.com i sigurni smo da ćete pronaći paket koji odgovara baš vašim željama i potrebama.

IMG_2358

Posvetiti se samom sebi ne znači biti sebičan, već znači da pošutjemo svoj duh i telo. Hedonizam nije hir, hedonizam je potreba svakog modernog čoveka sa ciljem potpune revitalizacije, radi ponovnog postizanja maksimalnih rezultata.

Sajt noviapartmani.com toplo preporučuju hedonizam u neograničenim količinama! 

Podeli sa prijateljima


processing...