Pripremite se za skijanje na vreme

Da li ste znali da se skijati može i u centru Beograda, sticati početna znanja, ali i usavršavati vrhunska tehnika i to tokom cele godine?

Pripremite se za skijanje na vreme

Teško da postoji sport, ili rekreacija koja oko sebe obuhvata fanatičnije ljubitelje koji su u stanju da sve učine kako bi što češće uživali u svojoj strasti. Međutim, život je još jednom pokazao savršen osećaj za ironiju, s obzirom da je za ovu sportsku aktivnost neophodan sneg što za sve pasionirane ljubitelje ovog sporta koji žive jugoistočnoj Evropi veći deo godine predstavlja, maltene nerešiv problem.

Međutim, nije baš tako! Napredak tehnologije omogućio je da se i ski sezona produži!

Već duže vremena u Beogradu je moguće skijati tokom cele godine i tako usavršavati svoju tehniku i pripremati se na vreme za zimsku sezonu. Ski track simulatori na Ada Ciganliji i kod hale Pionir idealna su mesta za to. Tako je sve više Beograđana steklo svoja prva ski znanja upravo na ovim veštačkim stazama, ali ne samo to. Brojni vrhunski skijaši održavaju svoju spremnost upravo na ovakvim stazama i uz pomoć instruktora ispravljaju sitne nepravilnosti i dovode svoje skijaško znanje do savršenstva.

A kada već padne sneg, u Beogradu se takođe može skijati. Doduše, u pitanju su kratke staze (350m) i u zavisnosti od sezone opremljene su sa žičarom. Obe se nalaze na Košutnjaku. Jedna je čuvena Ski staza, mesto sa najlepšim pogledom na kome se ceo Beograd nalazi kao na dlanu, a drugo je kod bazena na Košutnjaku.

Naravno, ove staze predstavljaju rešenje “za prvu nuždu”, vraćanje u osnovnu formu i testiranje opreme, pa će okorelim ljubiteljima ovog sporta doneti makar delić osećaja za kojim toliko žude.

Ipak, dok Beograd ne dobije svoju prvu pravu stazu na Avali (ili nekoj drugoj obližnjoj planini), ski simulatori će predstavljati najbolje rešenje za učenje ove veštine i održavanje forme.

Ukoliko želite pravi ski osećaj u Beogradu, neizostavni deo svakog kvalitetnog zimovanja jeste i boravak u sauni koji uvek predstavlja savršen način opuštanja nakon napornog i zahtevnog skijaškog dana. Baš zbog toga Novi apartmani predlažu da odaberete jedan od mnogobrojnih apartmana iz naše ponude koji u svojoj luksuznoj ponudi svojim gostima nude i saunu. Apartman Domino i Domino 2 po vrlo povoljnim cenama omogućiće da se u srcu Novog Beograda osetite kao da ste u nekom luksuznom hotelu na Alpima.

Pogledajte i ostale luksuzne apartmane iz naše bogate ponude i omogućite sebi i svojim dragim osobama da se opustite i uživate u čarima vrhunskog spa centra. Bez obzira pripremali se za ski sezonu, ili ne! 

Podeli sa prijateljima


processing...