Privatni apartmani i smeštaj u Beogradu

Sve više turista se za vreme svog boravka u Beogradu opredeljuje za privatni smeštaj u nekom od mnogobrojnih apartmana u našem gradu.

Privatni apartmani i smeštaj u Beogradu

Beograd konstantno beleži rast broja noćenja bez obzira da li inostrani, ili domaći gosti u naš grad dolaze radi poslovično dobrog provoda, poslovnih obaveza, ili nekog sasvim drugog razloga.
Svih ovih godina, prepoznajući važnost turizma kao faktora razvoja privrednih aktivnosti i njegovog značaja za generisanje mnogobrojnih srodnih delatnosti, grad Beograd se prilagođava novim turističkim trendovima uvrštavajući u svoju ponudu nove kulturne, edukativne i zabavne sadržaje, ulažući u mnogobrojne infrastrukturne projekte, a sve sa ciljem da postane što interesantnija turistička destinacija. Međutim, bez obzira na otvaranje sve većeg broja prestižnih hotela, u našem gradu je i dalje prisutan problem smeštajnih kapaciteta, a sve zbog postojanja nesklada između ponude i potražnje.

Naime, hotelski kapaciteti su svojim većim delom orijentisani ka poslovnim korisnicima koji su, ruku na srce, kao kategorija veoma zastupljena kategorija turista u Beogradu, a kojima cena ne predstalvja primaran faktor prilikom odlučivanja gde će par dana provesti u našem gradu. Ostali, “pravi” turisti, koji su takođe veoma brojni, ali i gosti iz drugih gradova naše zemlje koji zbog različitih privatnih obaveza borave u prestonici, prinuđeni su da smeštaj potraže kod svojih prijatelja i rođaka, ili da odsednu u jednom od malobrojnih, povoljnijih hotela koji su pre jako mnogo godina videli svoje najbolje dane. Opcija su takođe i hosteli koji su još uvek ispod, sada već ustaljenih standarda poznatih evropskih turističkih destinacija.

Zbog svega ovoga, apartmanski smeštaj u Beogradu doživljava neverovatnu ekspanziju i neretko predstavlja sve češći izbor gostiju Beograda, bez obzira koji je razlog njihovog boravka u našem gradu. Cena jeste veoma bitan, ali ne i presudan faktor, prilikom donošenja odluke za odabir ove vrste smeštaja. Za smeštaj u beogradskim stanovima većina turista se odlučuje baš zbog toga što žele da izbegnu monotoniju hotelskih soba, već da iz prve ruke, kroz život u jednom prestoničkom apartmanu osete kako je živet u Beogradu.

Kada se budući gosti našeg grada definitivno odluče za ovakav tip smeštaja, predstoji im
onaj lepši deo – da odaberu baš onaj apartman koji je u skladu sa njihovim željama i planovima. A ponuda je veoma bogata i raznolika… počev od malih, ali šarmantnih apartmana na fantastičnim lokacijama, pa sve do nestvarnih apartmana za koje smo mislili da postoje samo u nekim španskim serijama.
Tako na primer, budući gosti našeg grada imaju mogućnost da se odluče za studio apartman Kosovska, mali stan u strogom centru Beograda, neposredno iza Narodne skupštine, koji pruža bespogovornu udobnost za dve osobe, po ceni koja je niža od cene boravka jednog osrednjeg hostela.

beograd-zemun-apartman-hedonist-30-104_featured_default

Sa druge strane, osobe željne ekskluzivnosti i luksuza, kojima cena ne predstavlja bitnu karakteristiku za donošenje odluke, nepopravljivi ljubitelji hedonizma, imaju mogućnost da odaberu istoimeni apartman Hedonist, smeštajni kapacitet okarakterisan kao apartman samo iz razloga što u srpskom jeziku ne postoji reč za jedan ovakav neverovatan objekat. Naime, ovaj “apartman”, pored đakuzi kade, aroma tuša, saune i parnog kupatila, svojim gostima pruža nešto zaista neočekivano - sopstveni bazen koji ovaj smeštajni kapacitet čini zaista jedinstvenim. Gosti apartmana Hedoinist realno imaju samo jedan problem, a to je da izaberu gde da iz svog udobnog kreveta prvo uskoče - bazen, aroma tuš, ili parno kupatilo.

Apartmani Kosovska i Hedonsit dovoljno dobro oslikavaju širinu ponude, kao i brojne mogućnosti koje gosti Beograda prilikom odabira apartmanskog smeštaja imaju na raspolaganju. Prilikom planiranja sledećeg dolaska u prestonicu Srbije, predlažemo vam da na našem portalu detaljno pogledate i u skladu sa vašim preferencijama i potrebama odaberete apartman koji je baš po vašoj meri. “Novi apartmani” jedan su od vodećih portala za izdavanje stanova u Beogradu koji u svojoj ponudi ima više od dve stotine smeštajnih jedinica različite veličine i cenovnog ranga. Svi objekti pozicionirani su na dobrim lokacijama i opremljeni su tako da pružaju udobnost svojim gostima, neretko veću nego u hotelima, a pri tom za samo delić njihove cene. 

Podeli sa prijateljima


processing...