Top 5 najposećenijih spa apartmana u Beogradu

Lista top 5 SPA apartmana koji su tokom 2017. godine zabeležili najveći broj noćenja u Beogradu.

Top 5 najposećenijih spa apartmana u Beogradu

S obzirom da na kraju godine većina medija, agencija, nevladinih organizacija i raznih drugi subjekata, najčešće svojevoljno i ničim izazvano izbacuju neke statističke podatke, mi sa Novih apartmana smo odlučili da se od ove godine priklonimo ovom rastućem trendu i u tom duhu objavimo neke, po našem mišljenju, interesantne podatke. Doduše, za razliku od većine gore navedenih, ovi podaci možda mogu da budu korisni i to ne samo budućim posetiocima našeg portala i potencijalnim gostima Beograda, već i svim našim saradnicima, koji će se možda ugledati i potruditi da baš njihov apartman na kraju 2018. godine ponese titulu najposećenijeg, ili se nađe na toj veoma kratkoj (i elitnoj) lisiti. Ko zna, možda ćemo jednog dana oformiti i nagradu za ovu oblast, ali o tome neki drugi put. Sledi lista TOP 5 SPA APARTMANA sa portala noviapartmani.com koji su tokom 2017. godine zabeležili najveći broj poseta.

Apartman Domino

beograd-novi-beograd-apartman-domino

Pobednik za 2017. godinu definitivno je apartman Domino koji je tokom ove godine zabeležio najveći broj noćenja. Ovaj apartman nalazi se na Novom Beogradu u modernoj zgradi u Bulevaru Zorana Đinđića i otvoren je tek sredinom 2016. godine, međutim to je bilo sasvim dovoljno da za relativno kratko vreme bude prepoznat od strane gostiju. Pored lokacije i luksuzne opreme, ovakvom statusu svakako je doprinelo postojanje SPA sadržaja koji podrazumeva vrhunsku hidromasažnu kadu i modernu saunu sa ciljem totalnog opuštanja svih gostiju ovog apartmana.

Apartman Čikago

beograd-centar-apartman-cikago

Na drugom mestu nalazi se apartman Čikago, smeštajni kapacitet u Cvijićevoj ulici sa obezbeđenim parking mestom uračunatim u cenu najma. Apartman je veoma luksuzno i moderno opremljen, a ono što ga svakako izdvaja jeste hidromasažna kada kapaciteta 6 osoba opremljena profesionalnim mlaznicama i masažnim programima kakve poseduju jedino profesionalni SPA centri. Cvijićeva ulica lokacijski predstavlja širi centar grada, međutim, s obzirom na dobru povezanost, strogi centar je udaljen na samo 5 minuta vožnje automobilom. Svi ovi benefiti očigledno su bili dovoljni da ovaj aprtman bude prepoznat kod svojih gostiju i time zasluži ovako visoku pozicjiu.

Apartman Laguna Spa

beograd-zvezdara-apartman-laguna-spa

Treću poziciju u 2017. godini na našoj listi najposećenijih SPA apartmana zauzeo je apartman Laguna Spa. Ovaj smeštajni kapacitet nalazi se u neposrednoj blizini sportskog centra Olimp, kao i Zvezdarske šume, što ga čini idealnim izborom svih onih koji žele da budu blizu najstrožeg centra, dok sa druge strane ne žele neizostavnu buku i gužvu koju strogi centar u pojedinim delovima dana (i noći) nosi. Reč je o zaista posebnom apartmanu koji svim njegovim gostima nudi, najblaže rečeno, udoban smeštaj. Međutim, akcenat ovog apartmana jeste upravo na SPA sadržaju na kome se zaista nije štedelo. Tako gosti ovog apartmana imaju na raspolaganju profesionalnu finsku saunu, kao i najmoderniju Jakuzzi hidromasažnu kadu. Laguna Spa često je prvi izbor sportista, kao i ljubitelja zdravog i aktivnog života kojima je Beograd samo baza u daljem otkrivanju brojnih prirodnih lepota cele Srbije.

Arena Spa

beograd-novi-beograd-apartman-arena-spa

Arena Spa je ove godine zauzeo četvrto mesto na našoj listi najposećenijih SPA apartmana. U pitanju je luksuzan apartman, jedan od najluksuznijih u ponudi Novih apartmana. Arena Spa nalazi se u blizini Beogradske arene, u ulici Bulevar Arsenija Čarnojevica. Ovaj apartman opremljen modernim komadima nameštaja poznatih imena svetskog dizajna raspolaže i sa saunom, luksuznom hidromasažnom kadom, kao i krevetom impozantnih dimenzija koji svi zajedno garantuju nesvakidašnju udobnost. Ceo ovaj luksuz prati i interesantno izvedena rasveta koja zaista može dočarati svaki ambijent koji se može poželeti. Ono što možda predstavlja ograničavajući faktor jeste visoka cena rentiranja, ali složićemo se svi da bezpogovorni kvalitet jednostavno mora i da košta.

Apartman Afrodita

beograd-sumice-apartman-afrodita

Na poslednjoj, ali svakako ne manje vrednoj poziciji, nalazi se apartman Afrodita, smeštaj lociran na Dušanovcu koji, iako nije u strogom centru, predstavlja idealan izbor za sve one kojima je važna laka konekcija sa autoputem, dok im je samo par stanica i 10 minuta dovoljno prihvatljivo da se nađu u najstrožem centru ovog velikog grada. Afrodita je veoma komforan i udobno opremljen smeštajni kapacitet, pa gostima pored udobnog smeštaja pruža i mogućnost uživanja u prostranoj hidromasažnoj kadi dovoljnoj za nesmetano uživanje dvoje odraslih ljudi.

Vlasnicima ovih pet apartmana čestitamo na ostvarenom uspehu, dok svima ostalima predlažemo da se ugledaju na njih i svoju ponudu na neki način učine konkurentnijom. Ko zna, možda će sledeće godine i najmanja izmena u eneterijeru, ili možda korekcija cene učiniti da neki novi apartman bude prepoznat od strane velikog broja gostiju i time zasluži mesto na nekoj narednoj listi Novih apartmana.

Svim potencijalnim gostima savetujemo da, bez obzira na ovu listu, detaljno pogledaju bogatu bazu Novih apartmana. Sigurni smo da ćete u našoj bazi na pregledan i veoma jednostavan način imati priliku da napravite selekciju shodnu vašim željama i mogućnostima i da tako najlakše dođete do apartmana kakav baš želite i trebate. 

Podeli sa prijateljima


processing...