Vreme je da se počastimo

Novogodišnji praznici pravo su vreme da počastimo sebe i svoje najmilije, a u ovo čudno vreme, možda je upravo privatni SPA centar prava stvar.

Vreme je da se počastimo

Celokupna dešavanja u vezi sa globalnom pandemijom korona virusa definitivno su obeležila ovu 2020. godinu. Ova pandemija je u mnogome uticala na svakoga od nas primoravajući nas da menjamo svoje navike, životne stilove, a kod nekih od nas, čak i prioritete. Iako dosta traumatične, ove promene nisu uvek ispale loše po nas. Covid-19 podsetio je sve nas koji smo možda pomalo i zaboravili, koji su to pravi prioriteti i šta je u stvari najvažnije.

Ovakva globalna situacija pokazala nam je da u stvari možemo bez mnogih stvari na koje smo navikli i koje smo shvatali zdravo za gotovo.

Tako je upravo i sa predstojećim novogodišnjim praznicima i zimskim raspustima. Prethodnih godina ustaljen obrazac ponašanja u ovom periodu bili su veoma raznovrsne zabave, kako na ulici i trgovima, tako i u nekom od mnogobrojnih kafića, restorana i klubova Beograda.

Sa druge strane, kada dođe raspust navikli smo da se uputimo na neku od planina, kako u Srbiji, tako i po Evropi u nove skijaške avanture.

DSC_0340

Međutim, sudeći po razvoju epidemiološke situacije, ove stečene i brižljivo gajene navike tokom ovih novogodišnjih praznika biće iz korena promenjene.

To nužno ne treba da predstavlja nikakav problem. Uz pomoć Novih apartmana (www.noviapartmani.com ) moći ćete takođe da se počastite i zasluženo uživate u veselim prazničnim danima koji su pred nama. Jeste, potpuno će biti drugačije, ali nimalo lošije.

Naime, na našem portalu u mogućnosti ste da po veoma povoljnoj ceni za sebe obezbedite SPA centar rezervisan samo za vas. Nekada je ova ekskluzivnost u prvi plan isticala intimu i vreme koje možete da posvetite samo sebi, ili da ga podelite sa svojom voljenom osobom. Međutim, danas se svemu ovome dodaje i apsolutna bezbednost po pitanju poštovanja svih epidemioloških mera propisanih za vreme trajanja pandemije korona virusa.

NOVI APARTMANI u ponudi imaju veliki broj luksuznih apartmana na različitim lokacijama čiji sadržaj uključuje i hidromasažne kade, saune, slane sobe, aroma tuš, pa čak i bazen, te su namenjeni pre svega zadovoljstvu, relaksaciji i odmoru. Bez obzira da li se odlučili za DOMINO, apartman IMPERIJA, KAPRI, BALKAN, smeštaj AFRODITA, ili neki od nesvakidašnjih apartmana poput apartmana Nijagara, ili smeštaja Hedonist, sigurno je da ćete uživati i svome duhu i telu pružiti zadovoljstvo koje će pamtiti.

Ne dozvolimo da virus pobedi! Uživajmo na odgovoran i potpuno bezbedan način.

Uživajte sa nama! 

Podeli sa prijateljima


processing...