Naselje Belvil - „lepi grad“ sa lepim apartmanima

Belvil (Belville) je moderno naselje koje se nalazi na Novom Beogradu, u bloku 67. Obiluje ponudom apartmana za izdavanje na dan za koje nam mozete poslati rezervaciju.

Naselje Belvil - „lepi grad“ sa lepim apartmanima

Belvil (Belville) je moderno naselje koje se nalazi na Novom Beogradu, u bloku 67. Izgrađeno je relativno skoro: radovi su počeli 2007., a 2009. su dodeljeni prvi ključevi.

Kako je Belvil dobio ime?

Ime ovog urbanog naselja potiče od naziva Belleville, što na francuskom jeziku označava „lep grad“ (belle – lepo; ville – grad). Sam Belvil dobio je ime prema sličnim gradovima i naseljima širom sveta, a kojih najviše ima u Francuskoj, Americi i Kanadi, gde se nalazi i najveći Belvil na svetu koji broji preko devedeset hiljada stanovnika. Pored toga, Belleville je ime i jednog od poznatih urbanih delova Pariza, mestu gde je smeštena kineska četvrt i gde se rodila poznata francuska šansonjerka Edit Pjaf.

Gde se nalazi naselje Belvil?

Iako je mnogo manji od svojih inostranih imenjaka, naš Belvil nimalo ne zaostaje za njima, ni izgledom, ni funkcionalnošću, odlično pravdajući ime koje mu je dato. Smešten je na prostoru između ulica Jurija Gagarina, Dr Agostina Neta, ulice Đorđa Stanojevića i ulice Španskih boraca, a sastoji se od niza stambenih i poslovnih zgrada. Pored toga, na površini tek nešto manjoj od 14 hektara, koliko Belvil zauzima, nalazi se i poznati beogradski šoping centar, „Delta City“, kao i sijaset kafića i restorana. Sadržaj naselja Belvil je raznovrstan pa tako možete pronaći više salona, fitnes i spa centara, kao i mnogo štošta drugog poput studija za učenje jezika, putničkih agencija, stomatoloških ordinacija, perionice veša, rent-a-car-a itd. Pored svega navedenog, moderna struktura ovog naselja podrazumeva i obilje zelenih površina koje su idealne za relaksaciju i odmor.

Apartmani-u-Belvilu-mapa

Belvil se nalazi u samom srcu Novog Beograda i veoma dobro je povezan sa ostalim delovima grada. U blizini „Delta City-ja“ nalazi se tramvajska stanica tramvaja 7, 9L i 13, kojima se brzo dolazi do centra grada, kao i autobuska stanica na kojoj staju autobusi broj 89, 95, E1, E2 i E3, koji povezuju Belvil sa drugim delovima grada.

Što se samog Belvila tiče, kao što smo već rekli, on predstavlja jedno veoma moderno i urbano naselje. Naime, on se sastoji iz kompleksa od dve poslovne i četrnaest stambenih zgrada, sa 1858 stanova različitih veličina, od garsonjera do luksuznih četvorosobnih stanova, od kojih su neki deo naše ponude (o čemu će biti reči kasnije). Svaki stan u Belvilu urađen je po najsavremenijim standardima i odiše kvalitetom. O tome svedoči i činjenica da je upravo Belvil izabran za smeštaj učesnika Univerzijade 2009. godine.

Pored svega navedenog, u Belvilu Vaš automobil možete parkirati na jednom od oko 2000 parking mesta, što u garažama, što na otvorenom.

Apartmani u Belvilu za izdavanje na dan

Kada je ponuda apartmana u Belvil naselju za dnevno izdavanje u pitanju, gosti mogu odabrati neke od sledećih stanova:

Apartman Tifany je komforan dvosoban stan modernog enterijera lociran na devetom spratu jedne od pomenutih stambenih zgrada. Veoma funkcionalan, ima sigurnosna ulazna vrata, visok plafon, velike prozore, hrastov parket i dva lifta.

beograd-novi-beograd-apartman-belvil

Apartman Comfort takođe je dvosoban, a nalazi se na osmom spratu. Odlikuje ga enterijer koji je prijatan i komforan, kao što mu i samo ime govori. Poseduje veoma modernu i potpuno opremljenu kuhinju, a ima i terasu. Ugaona garnitura na razvlačenje i bračni ležaj su potpuno novi, kao i drugi elementi ovog apartmana.

 beograd-belvil-apartman-comfort

Apartman Zumbul je još jedan dvosoban stan koji je dobio ime po zgradi u kojoj se nalazi (zgrade u Belvilu nose nazive cveća). Kao i Comfort, poseduje modernu kuhinju, kupatilo i terasu, kao i prostranu dnevnu sobu.

beograd-novi beograd-apartman-zumbul

Apartman Alex je još jedan u nizu dvosobnih stanova u naselju Belvil koje imamo u našoj ponudi. Kao i prethodni stanovi, i Alex je jedan moderan, ali i veoma svetao stan. Pored toga, prilikom opremanja apartmana, vođeno je računa o najsitnijijm detaljima, pa je on veoma udoban i komforan.

beograd-novi-beograd-apartman-alex

Apartman Maslačak, koji je dobio ime po istoimenoj zgradi u kojoj je smešten, po karakteristikama je sličan gorepomenutim apartmanima. Poseduje moderan i potpuno nov nameštaj, a kuhinja je odvojena u zasebnu celinu.

beograd-belvil-apartman-maslacak 

Apartman Đina, takođe u zgradi Maslačak, odiše prijatnom atmosferom idealnom za opuštanje. Poseduje dva televizora, kvalitetan nameštaj, a boje i ostali detalji su veoma pažljivo i sa ukusom odabrani.

beograd-novi-beograd-apartman-djina

Apartman Delta City, koji je dobio ime po obližnjem šoping centru, je veoma lepog enterijera: nameštaj je nov, gipsani radovi su kvalitetni, a pre svega je veoma dobro osvetljen. Pored toga poseduje terasu sa veoma prijatnim pogledom.

 beograd-belvil-apartman-delta-city

Apartman Belville Krin, pored besplatnog garažnog mesta, karakterističan je po tome što ima dva televizora, potpuno opremljenu kuhinju sa mašinom za sudove, kao i prijatnu terasu.

beograd-belvil-apartman-belville-krin 

Apartman Elegance takođe ima besplatan parking, a pored velike dnevne sobe ima i nešto manju spavaću sobu u kojoj se nalazi bračni ležaj. Ovaj stan, kako mu samo ime kaže, veoma je elegantan i opremljen s ukusom.

beograd-novi beograd-apartman-elegance

Koji god apartman iz naše ponude odabrali, nećete se prevariti, jer Belvil je jedno od najmodernijih i najfunkcionalnijih naselja u Beogradu, idealno za vaš predstojeći boravak. 

Podeli sa prijateljima


processing...